Vertaal deze pagina naar:

DEZE ARTS DR. HAMMINK IS EEN VOLKSHELD EN VOORBEELD VOOR VELEN IN DE MEDISCHE WETENSCHAP!

18-09-2023

Heb jij prikspijt? Maak je je zorgen?

Wil je weten of shedding bestaat? Wil je weten of het vaccin op de ingespoten plek blijft? Of wil je weten waar het mRNA blijft en naartoe gaat in je lijf?

Bezoek deze website: https://jorclinic.nl

Informatieve video over COVID-19 injecties

Reacties onder de video:

"Sven: Hulde, man! En geweldig, iemand die haar werk doet zoals het zou moeten! Onderzoek, als iets niet klopt, omdat je een beroep hebt gekozen waarbij je wettelijk verplicht bent om het beste voor je patiënten (!) te doen! Niets mis mee!"

"Ik hoop dat deze mevrouw veilig is. Want de overheid en "de wetenschap" willen helemaal niet dat dit naar buiten komt"

"Dit is echt geweldig, Jorine, wat een grote verrassing, ik stuur je nog een bericht. (Zal voor jou net zo verrassend zijn) Dit is echt de aanzet om de schade op onze overheid te verhalen."

"Ik wens U heel veel succes . Ik ben zelf niet gevaccineerd, maar ik ga het wel delen en doorgeven voor mensen die er hopelijk wat mee gaan doen. I hope so"

"Mijn vader is overleden nadat hij is geprikt! Ik heb t nooit vertrouwd. Ik kon t helaas niet voorkomen door de afstand en omstandigheden! Ikzelf heb die prikken geweigerd. Nevenschade door COVID is zooo groot! Ik ben helaas geen arts, maar mijn vermoeden is bij deze bevestigd!"

"Twee gezonde voetbalvrienden 42 jaar plotseling overleden. Bloedpropje. Deze tests hadden ze vooraf moeten doen."

Heb je prikspijt?

Bezoek deze website: https://jorclinic.nl