Vertaal deze pagina naar:

DE BALIE DIRECTEUR YOERI ALBRECHT VLOOG OP 26-05-2023 JOURNALIST ROBERT SCHOLTE AAN NA KRITISCHE VRAAG!

27-05-2023

Is dit normaal gedrag voor de directeur van een debatcentrum? Neen! Yoeri Albrecht is door de mand gevallen, hij is gezien en zo fout als het maar zijn kan!

De directeur van debatcentrum De Balie, Yoeri Albrecht, ging gisteren even behoorlijk tekeer tegen journalist Robert Scholte van Youtube kanaal 'Left Laser' nadat hem een aantal kritische vragen werden gesteld.

Op sociale media is een video te zien waar Albrecht de journalist aanvliegt en de microfoon uit zijn handen rukt. Nadat het online kwam duurde het niet lang voordat Albrecht zijn excuses aanbood. Zo meldt AT5.

Yoeri Albrecht houdt schijnbaar niet zelf van een debat wanneer er kritische vragen aan hem worden gesteld. Yoeri Albrecht is sinds 2010 directeur van De Balie.

Directeur Yoeri Albrecht valt journalist Robert Scholte aan!

Daarmee is de geloofwaardigheid van Yoeri Albrecht 100% verloren gegaan!

Het opperen van NAVO-gelden heeft kennelijk een open zenuw geraakt.

Dag Yoeri Albrecht, je kan worden afgevoerd, welke puppet gaat jou nu vervangen? Of gaat de bevolking nu eindelijk inzien dat we eerlijke en oprechte kapiteins op onze schepen moeten zetten?

URL bovenstaande video ► https://youtu.be/bV2swrKnXmc

YouTube kanaal Left Laser ► https://www.youtube.com/@leftlaser

Twitter kanaal Left Laser ► https://twitter.com/LeftLaser

Dank voor je goede verslaglegging Robert Scholte van vrijdag 26 mei 2023 op het Leidseplein in Amsterdam van de Russische propaganda in Nederland. Ga zo door Robert Scholte, dan word je straks een BN-er.

Yoeri Albrecht, directeur debatcentrum "De Balie", is medeverantwoordelijk voor het exposeren van de Russische tank (Staatspropaganda) op het Leidseplein in Amsterdam!

Op het Leidseplein werd donderdag door De Balie samen met burgemeester Halsema een Russische tank onthuld die door Oekraïense soldaten kapot is gemaakt. Het doel van het debatcentrum is om het gesprek aan te wakkeren over democratie en de kwetsbaarheid daarvan. De meningen hierover liepen uiteen, waarbij het kritische geluid vond dat de stad hiermee een partijdig standpunt inneemt.

Burgemeester Halsema gaf een speech, waarna er een discussie ontstond. Kort hierna vroeg een journalist van Left Laser aan de directeur van De Balie over hun geldstromen. "Hebben jullie projectfinanciering uit de Navo?", vroeg hij. Hier reageerde Albrecht op dat hij de journalist graag een andere keer ziet, andere dingen moest doen, zich omdraaide en richting De Balie aan de overkant van de straat liep. De journalist ging achter hem aan en zei, "maar even serieus open kaart, hier voor het debatcentrum De Balie." Dit schoot bij Albrecht kennelijk in het verkeerde keelgat, hij greep de verslaggever in zijn nek en trok de microfoon hardhandig uit zijn handen.


Russische propaganda

Yoeri Albrecht werkt duidelijk mee aan de Russische propaganda (leugens) in Nederland. De gebeurtenissen op vrijdag 26 mei zijn daar getuige van, onder andere door het exposeren van de Russische tank op het Leidseplein in Amsterdam en zijn reactie nadat hem een kritische vraag werd gesteld.

Na de kritische vraag van journalist Robert Scholte viel Yoeri Albrecht hem aan en probeerde de microfoon uit zijn handen te rukken (zie het bewijs van de bovenstaande screenshot uit de video).

Yoeri Albrecht is zo fout als het maar zijn kan, hij is gezien en is onderdeel van de WEF NWO Agenda 2030, die in Nederland momenteel wordt uitgerold door WEF leden. Yoeri Albrecht is medeverantwoordelijk en persoonlijk aansprakelijk voor het uitrollen van Agenda 2030.


Wat vind jij wat de gevolgen voor Yoeri Albrecht moeten zijn?

Laat je reactie horen middels ons e-mailadres. En ook wanneer je met het geschrevene in ons artikel niet mee eens bent mag en kun je ons mailen. Wij staan open voor kritiek en/of aanvullende info.

redactie@de-nieuwe-media.nl


Meer info over de werkzaamheden van Yoeri Albrecht

https://nl.wikipedia.org/wiki/Yoeri_AlbrechtEr wordt in Nederland een machtsgreep gepleegd door WEF leden, word Wakker!

Gelukkig doorzien reeds veel Nederlanders wat er nu gaande is in Nederland. Er wordt een machtsgreep gepleegd door WEF leden waar onder andere Rutte, Kaag, Hoekstra en de broer van Omtzigt lid van zijn!

Doe zelf de test en google 'WEF' en de naam van Rutte, Kaag, Hoekstra of Omtzigt.

https://www.weforum.org/agenda/authors/sigrid-kaag


Straks mag U in Nederland geen scheet meer laten!

Er wordt momenteel door Rutte en zijn handlangers een machtsgreep gedaan om Nederland om te vormen naar een communistisch model. Let op! Straks mag U geen scheet meer laten in de buitenlucht of het wordt geregistreerd of beboet. U bent gewaarschuwd wat er momenteel zich voor onze ogen ontvouwt.


Word Wakker Nederlanders!

Ga Uzelf informeren in de onderstaande chatgroep en ga ook vragen stellen.

Word lid van deze chatgroep ► https://t.me/autonoomlesgroep

In de onderstaande video ziet U de aanval van Yoeri Albrecht op journalist Robert Scholte!

Je excuses gaat je helaas niet meer helpen Yoeri Albrecht, je bent gezien!

Yoeri Albrecht is zeer waarschijnlijk aangemoedigd door verschillende personen om zijn excuses te maken op Twitter, om zijn gezicht niet te verliezen. Maar het kwaad is al geschied, Yoeri Albrecht is gezien, hij mag zich straks gaan verantwoorden voor een Tribunaal van Gerechtigheid.

'Van journalisten blijf je af'

Thomas Bruning, de algemeen secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Journalisten en verbonden aan Persveilig, schrijft op Twitter dat hem een royaal excuus op zijn plaats lijkt.

"Wat hieraan vooraf is gegaan weet ik niet, maar wat ik hier zie is onbegrijpelijk en kwalijk.

Van journalisten blijf je af."


Yoeri Albrecht heeft, ook op Twitter, gereageerd op zijn actie.

"Ik had nooit zo moeten reageren op deze journalisten. Hiervoor bied ik mijn excuses aan. Het is van groot belang dat journalisten hun werk kunnen doen en met respect in gesprek blijven."

Het is niet duidelijk wat er aan het incident vooraf gegaan is.

Albrecht is vooralsnog niet beschikbaar voor een reactie.