Vertaal deze pagina naar:

DE BELASTINGDIENST HEEFT BEVESTIGD DAT DE WILLIAM SCHRIKKER GROEP (JEUGDZORG) STRAFBAAR BEZIG IS, BAM!

28-04-2023

We moeten nu echt alles in het werk gaan zetten om alsnog de geroofde kinderen door de beruchte Toeslagenaffaire zo snel mogelijk terug bij hun ouders te krijgen!


Over de Toeslagenaffaire

Door de Toeslagenaffaire viel het Kabinet Rutte 3 en toch zit Rutte weer op de stoel van de Minister President (MP) in Kabinet Rutte 4. Ra ra, hoe kan dat toch in onze Bananenrepubliek? Dat kan omdat zij (de machthebbers achter de schermen) zélf bepalen wie er op die stoel komt te zitten.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5208227/kabinet-treedt-af-vanwege-toeslagenaffaire


Rutte is de hofnar

Het is de taak van Rutte om alle doofpotten in Nederland gesloten te houden en zeker die van de William Schrikker groep. Dit is aan aanname (veronderstelling) van ons; maar er zal zeer waarschijnlijk uitgebreid gesproken zijn in de achterkamertjes hoe ze dit het beste konden gaan aanvliegen om de Toeslagenaffaire in een rustig vaarwater te brengen tussen de politieke gelederen.

https://www.williamschrikker.nl/


Alle doofpotten in Nederland staan nu op ontploffen!

Echter worden die doofpoten met veel druk angstvallig dichtgehouden, want zodra de bevolking dit etw weten komt kan Rutte en zijn kompanen niet meer veiling over straat lopen. Dit betreft zowel de William Schrikker groep als de Demmink doofpot (Rolodex onderzoek), de MH17 doofpot, de koninklijke beerput en vele andere doofpotten in Nederland.

Volg hier de koninklijke beerput ► https://t.me/+Xo7ivIT2QppjMWJk


Maar let U nu even heel goed op?

Waarheidsvinders worden door de omgekochte media bestempeld als complotdenkers, maar zijn in werkelijkheid de compleetdenkers onder ons. Compleetdenkers zoeken dagelijks naar de Waarheden zoals die werkelijk zijn!

Lees zelf eens in het onderstaande artikel hoe over complotdenkers (compleetdenkers) wordt geschreven. Het woord 'complotdenker' is om de bevolking af te leiden en te misleiden, tot heden is hen (de machthebbers achter de schermen) dat goed gelukt. Pas wanneer men onderzoek gaat doen komt men erachter waarom complotdenkers werden zwartgemaakt (gedemoniseerd).

https://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2020/06/het-grootste-misverstand-over-complotdenkers-is-dat-het-allemaal-mafketels-zijn


Beluister de onderstaande video van Youri Plate en deel zijn video en dit artikel zoveel mogelijk!

Dit is echt heftige SHIT waar we allemaal doorheen moeten...

Wij proosten alvast op een goede afloop voor alle kinderen die door de zogenaamde jeugdbescherming (rovers) bij hun ouders zijn weggeroofd door de Toeslagenaffaire!


Klik op de onderstaande button voor onze andere actuele artikelen.