Vertaal deze pagina naar:

DE BEVOLKING MOET ZELF OP GAAN STAAN!

07-01-2023

Waarom laten we dit allemaal toe, vroeg mindset-expert Michael Pilarczyk zich af!?


De korpschef van de politie werd eerder door iemand aangesproken over onrechtmatig gedrag door overheidsdienaren en zei daarop het volgende:

"Ik weet het maar we kunnen niets doen,

we mogen niets doen.

De mensen moeten zelf opstaan!"

Deze topper van een DJ - Michael Pilarczyk - is hier aan het woord bij BlackBox. Een zeer interessant interview. Vooral de eerste twee minuten zijn zo herkenbaar.

Dat inderdaad heel Nederland niet allang de straat op is gegaan is onbegrijpelijk.


WAAROM WORDEN ONZE VRAGEN NIET BEANTWOORD DOOR DE (R)OVERHEID?

WAAROM GEBEUREN ER DINGEN DIE WIJ NIET WILLEN?

WIJ MOETEN MET Z'N ALLEN ONZE PROBLEMEN GAAN OPLOSSEN!

WAAROM ZEGT HET VOLK NIET TOT HIER EN NIET VERDER!?


Wij stoppen ermee!?

Waarom zeggen wij dat niet?


Onder de video is het volgende te lezen:

In een bespiegelend gesprek met programmamaker Flavio Pasquino plaatst Michael Pilarczyk de erbarmelijke staat van de wereld in een spirituele context. 'Tot hier en niet verder,' zou iedereen volgens hem moeten zeggen.

Eind jaren '90 verloor Pilarczyk op de beurs zijn gehele vermogen en kwam hij in diepe schulden terecht, waarna er een donkere periode voor hem aanbrak. Het lukte hem echter om hier doorheen te komen. Diep weggezonken maar ook succesvol weer opgeklommen, helpt hij nu anderen om het leven te leiden van hun dromen. "Als het dal heel diep is, dan ben je ook in staat om weer heel hoog terug te komen."

Zowel op mondiaal als op nationaal niveau gebeurt er momenteel heel veel waar je als kritische burger 's nachts wakker van kunt liggen. Er werden zeer vergaande vrijheidsbeperkende maatregelen ingevoerd om een verkoudheidsvirus in te dammen. Wereldwijd worden er digitale ID's en digitaal geld geïntroduceerd, waarmee vrijheid en anonimiteit verder worden beknot. Nederland ligt er door falend beleid op tal van terreinen bijzonder slecht voor en de polarisatie neemt hand over hand toe.


Donkere wolk

Pilarczyk plaatst deze ontwikkelingen in een spirituele context. "Er hangt een wel heel donkere wolk rond de aarde," zegt hij. "En ik zie dat er heel veel licht en liefde wordt gepredikt. Dat is hartstikke mooi en dat ik doe ik ook vaak in mijn meditaties. Maar dit is niet de manier waarop we deze strijd gaan winnen. Je wint dit niet door midden op het plein te gaan zitten en te zeggen: 'Rijd me maar omver.' Oké, dat doen ze dan." De krachten die er spelen trekken zich daar niets van aan, volgens Pilarczyk. "Die geven niet om een paar mensen meer of minder, of wat jij ervan vindt. Dat doet er helemaal niet toe."

Pasquino vraagt zich af of het wel zinvol is om die strijd aan te gaan. "Ik ga elke dag strijdbaar naar de blckbx-studio, maar ik heb geen idee of het nut heeft," bekent hij. "Maken we wel verschil? Soms voel ik me heel machteloos, als een spartelende vis op het droge."

Volgens Pilarczyk mogen we dit niet passief laten gebeuren, maar moeten we juist opstaan en vooral zelf nadenken. "Ik probeer mensen een handreiking te doen om te gaan nadenken. Ik probeer niemand ergens van te overtuigen, maar hoop als een soort missionaris mensen te bereiken. Denk hier eens over na. Hoe zie je dit dan? Hoe zou het anders kunnen?"


Wie is Michael Pilarczyk?

Michael Pilarczyk startte zijn carrière bij The Music Factory (TMF), maar had een grote droom: radio maken. Hij slaagde daarin en was ook actief voor andere programma's. Een financieel debacle stortte hem echter in het ongeluk. Hij kreeg zelfs last van suïcidale gedachten, maar wist uiteindelijk toch het roer om te gooien. Intussen is Pilarczyk een graag geziene gast bij podcasts, schrijft hij boeken en gaat hij dit voorjaar het land in met de theatervoorstelling 'Rust in je hoofd'. Zijn motto is: "Leef je mooiste leven." En dat draagt hij uit in zijn werk.

MENSEN MOETEN WAKKER WORDEN: VOLK WORDT WAKKER!