Vertaal deze pagina naar:

DE WERELDBEVOLKING WORDT DOOR DE HUIDIGE MACHTHEBBERS GEREDUCEERD!

28-09-2023

Ga jij de tijd van de onderdrukking (Apocalyps) overleven? Zo ja, hoe?

Illuminati (NWO)

Al jarenlang is bekend dat de illuminati (NWO) de wereldbevolking wil terugbrengen naar 500 miljoen wereldburgers. De tekst in de bovenstaande afbeelding was terug te vinden in Georgia. Daar was een monument gebouwd wat de Georgia Guidestones was genoemd.

Een deel van het monument werd op 6 juli 2022 met een explosief opgeblazen!

Georgia Guidestones

De Georgia Guidestones waren grote granieten zuilen die van 1980 tot 2022 op een heuvel in Elbert County in de Amerikaanse staat Georgia stonden. Soms werden ze een "Amerikaans Stonehenge" genoemd. Op de granieten zuilen stond een bericht, waarin tien hoofdpunten werden weergegeven in acht talen. Het bericht bestond uit aanwijzingen voor de overlevenden van een toekomstige apocalyps die een nieuwe en vooral betere beschaving moeten zien op te bouwen. 

De structuur stelde daarnaast een kompas, kalender en klok voor. Over het ontstaan van het monument bestaat veel geheimzinnigheid: het is niet duidelijk wie ertoe opdracht heeft gegeven en waarom, hetgeen heeft geleid tot verschillende speculaties, theorieën en scenario's over samenzweringen en samenzweringstheorieën. In de vroege ochtend van 6 juli 2022 is het monument vernield. Eén zuil werd door onbekenden met een explosief opgeblazen. Daarop zijn de andere drie zuilen uit veiligheidsoverwegingen omgetrokken.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Agenda 21

De depopulatie agenda heet Agenda 21, deze wordt ook wel Agenda 2030 genoemd. Het WEF voert samen met de EU, VN en WHO deze agenda uit.

Het zijn allemaal rijke poppetjes die bepalen dat, wanneer jij een verkeerde keuze maakt (denk aan COVID-19 injecties), vervroegd dood kan gaan of geen kinderen meer kan krijgen. Wat je ervan vindt, vind je ervan. Dit is de ultieme waarheid die je niet terugleest in de omgekochte grote kranten of hoort op de radio en/of ziet op tv, maar wel tussen de regels door kunt lezen op allerlei websites die de waarheid exposen, zoals onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media, en op social media.

Ben je nu hard geschrokken? 

Of was je hier al langer mee bekend? Wat het ook is, wat gaan we eraan doen en hoe gaan we ons leven verder leven nu wij dit weten? Want nu ben jij inmiddels ook kennisdrager. Voor veel mensen is dat nog een grote uitdaging blijkt uit de vele gesprekken die veelal worden gehouden bij demonstraties, bijeenkomsten en in privéchats op social media. 

Verbinden

Met elkaar verbinden is goed, maar probeer dan ook echt iets samen te gaan ondernemen. Niet alleen plannen maken, maar ga ze ook uitvoeren. Begin klein en maak dan steeds grotere stappen, tot het doel is bereikt. En denk ook verder dan je neus lang is voor de toekomst van alle toekomstige kinderen. Probeer wat goeds voor hen achter te laten, een betere wereld.

Frustraties en depressies

Veel mensen geraken of zijn gefrustreerd of worden depressief van het leven wat ze leven. Sommige mensen denken hun oplossing te vinden door zelfmoord te plegen. Of ze geraken aan de drank en drugs en belanden dan uiteindelijk in de gevangenis of psychiatrie. 

Is er een oplossing als je deze tijd wilt gaan overleven? 

Jazeker, want wij zijn zelf de verandering door zelf initiatieven te gaan ontplooien. Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan. Het is een kwestie van samenwerken en gewoon doen, heel simpel. 

Free Life World - Vrije levenswereld

Om te beginnen kun je de onderstaande website eens gaan bestuderen om ideeën op te doen en/of met gelijkgestemden in contact te komen. Of van hen iets te leren, waar je zelf nog nooit over hebt nagedacht, het zou zomaar kunnen, Succes!

Waar een Wil is is een Weg!

Website: https://www.freelifeworld.info/