Vertaal deze pagina naar:

DE BOEREN MOETEN BLIJVEN IN NEDERLAND EN IN DE REST VAN DE WERELD!

07-04-2022

We krijgen geen honger wanneer we zelf tijdig ons eigen voedsel gaan kweken en fruitbomen gaan planten!


De macht ligt bij de bevolking!


Boeren in Nederland pas op, laat U zich niet verjagen van Uw land vanwege een zogenaamd stikstof probleem. Dit is een verzonnen probleem, evenals het zogenaamde COVID virus.

Ze willen U van Uw land verjagen en zichzelf verrijken door huizen te bouwen en zoveel mogelijk mensen de dood in te jagen, zodat de rijke elite zelf de macht kunnen behouden.

De Waarheid is hard!

De werkelijke reden waarom de regering zo'n terreur pleegt tegenover de agrarische sector, heeft als werkelijke reden dat er dan meer huizen gebouwd kunnen worden, wat de staat op korte termijn meer geld oplevert én dat er in de toekomst voedselschaarste optreedt in Nederland!

. Beluiser deze video ► https://youtu.be/wpCCBb4O7sM en lees ook de reacties die onder de video staan!

Word Wakker en ga ook onderzoek doen, lees en deel ook onze artikelen!

De satanische elite is zelf het probleem (addergebroed) in onze samenleving, die zich verrijken met grondstoffen, kinderhandel, drugs en landjepik door zogenaamde ontwikkelingshulp te geven.

Wel wanneer we blijven toekijken hoe de satanische elite stap voor stap alles kapot maken wat ons lief is.

Kom in actie en maak zelf goede keuzes. Er lopen reeds goede humanitaire projecten in Nederland en de rest van de wereld om de mens, plant en dier te beschermen. Verbind je met gelijkgestemde mensen en start gezamenlijk projecten op.

Stikstof is niet slecht voor de natuur!


De "stikstofcrisis" is dan ook gefabriceerd door het kartel zodat Nederlandse boeren kunnen worden onteigend. Gideon van Meijeren besprak vandaag bij Ongehoord Nieuws de bredere agenda achter deze oorlog tegen de agrarische sector.

Beluister de onderstaande video en word Wakker!

Video ► https://youtu.be/NGJYF_Jnt_4

Eigenlijk zouden boeren privé land moeten verhuren aan mensen die wat willen verbouwen!