Vertaal deze pagina naar:

DE CONSEQUENTIES VAN JE HOOFD BOVEN HET MAAIVELD UITSTEKEN

09-05-2022

Police for Freedom Nederland


Er moet me toch iets van het hart scheef Micha Spaanstra op de tijdlijn van haar Facebook.


Je hoofd boven het maaiveld uitsteken...

Al dik een jaar zijn Dennis en ik bezig met Police for Freedom.

We doen dit, omdat we voelen dat dit moest om redenen die we al meerdere keren hebben aangekaart. Tijdens al onze mooie marsen en initiatieven welke we opgezet hebben of ondersteunde, hebben we altijd aangegeven dat we dit doen voor 'jullie' en door 'jullie'.

We kunnen het simpelweg niet alleen....

Echter nú zijn er privé wat dingen veranderd. Dennis is vanwege het uitspreken van zijn grondrechten en opzetten van P4F ontslagen en ik heb mijn deelname aan de Paralympics en TeamNL teruggegeven. Nee daarvoor hoeven we geen medelijden of begrip, want ik ben elke dag weer trots dat wij onze rug recht hebben gehouden.

Alle begrip voor mensen met gezinnen en hypotheken, die daarom andere keuzes maken, maar tja ook wij hebben kosten... Nooit hebben wij maar één cent gevraagd om te demonstreren, demonstreren kost namelijk geen cent en komt 'uit de mens'. Wel hebben we leuke gadgets gevraagd en uitgedeeld aan iedereen die dat wilde en sturen we onze shirts zolang we deze nog hebben kosteloos op naar diegene die ze wilt. Wij hebben die shirts ook maar gekregen van iemand die het belang daarvan zag.

Maar goed, ondertussen zijn wij alle zekerheden kwijt en nogmaals, geen medelijden, maar wel moeten wij nú aan de slag om ons leven weer terug op te bouwen. Dit gaan we doen door het opzetten van De PR Winkel. Iets super leuks en daar krijgen we weer energie van. Wat me nu opvalt is dat sinds de maatregelen er 'af' zijn en de animo laag is qua demonstreren, manifesteren en wij ook even wat minder actief zijn op P4F, zodat we ook onze energie kunnen richten op 'de PR Winkel, mensen boos en teleurgesteld zijn in ons. Meerdere appjes en mailtjes hebben mij al bereikt met boze teksten. Echter als ik dan vraag waarom diegene boos is. Blijft het oorverdovend stil. Jammer...

Dus daarom maar even algemeen;

Mensen weet dat wij met P4F even een break nemen, maar ondertussen loopt het onderzoek wel door! Verwachten jullie dat een degelijk onderzoek, waarbij je kamervragen kan verwachten binnen een maand klaar is? Nee toch, we moeten vanuit 0 en met €0, iets opzetten wat nog beter draait dan wat de Nederlandse politie op dit moment heeft. Met mensen die voelen dat ze dit willen doen, want ook zij verdienen hier €0 aan! En dit loopt!

Zo ontzettend trots ben ik hierop, maar mensen alsjeblieft geef ons wat tijd!

En daarnaast geniet en vier het leven, want voor je het weet is het weer voorbij!

Door: Micha Spaanstra

https://www.facebook.com/micha.spaanstra