Vertaal deze pagina naar:

DE DEEP STATE GEBRUIKT HUN ALLERLAATSTE TROEFKAARTEN EN LAATSTE SCHAAKZETTEN!

26-01-2023

De Deep State vecht voor hun overleving door een wereldoorlog te starten, wat zal eindigen in schaakmat!DEZE GEBEURTENISSEN (EVENTS) MOETEN NU EERST GEBEUREN!

Duitsland, USA & Noorwegen leveren de aanvalstanks!

NB.

De geruchten gaan reeds dat nep koning Willem-Alexander Nederland gaat verlaten in verband met de aanstaande afkondiging van de komende WO-3.

Wilhelmina deed dat ook toen WO-2 uitbrak.

 ‼️ OPGELET ‼️


Er is echter geen sprake van WO-3, want de wapenstilstand die aan het eind van WO-2 is in gegaan is door Duitsland verbroken. Rusland gaat nu, heeft Putin eergisteren in een interview gezegd, in heel Europa, volgens hun "2+4" rechten, alle foute elementen opruimen.

De shit might have hit the fan, this time.

De propaganda (misleiding) door de Telegraaf


Voormalig Commandant der Landstrijdkrachten Mart de Kruif over wat dit betekent voor de oorlog.

De Kruif doet mee aan de misleiding in de psychologische oorlog die nu gaande is.


Coup tegen Zelensky


Op dit moment is er een divisie binnen de Britse strijdkrachten die overwegen een militaire coup tegen Zelensky te plegen. In Duitsland zijn de strijdkrachten verdeeld en in Polen zijn de strijdkrachten verdeeld. In heel Europa zijn de strijdkrachten verdeeld, tot in de VS aan toe.

Dit alles leidt tot een bijna-dood-beschaving event, de massieve nucleair stand-off. De enorme escalatie van de oorlog in Oekraïne. Deze gebeurtenissen zullen leiden tot onmiddellijk en actueel gevaar binnen de grenzen van de NAVO en de VN.

De enorme misleiding van de oorlog, het sturen van wapens, de komst van artillerie en zware aanvalsvoertuigen, tanks en de enorme geldverspilling in verband met de U.S., NATO en U.N., alles zal naar buiten gaan komen zodra de militaire inlichtingen gaan lekken naar de whitehats, documenten en geheime dossiers aan het publiek getoond worden over de greyhats, politici en elites.


Alles wat nu gebeurt moet gebeuren!


We zijn op weg naar een wereldoorlog, het resultaat zal de ontmaskering zijn van de Deep State!

De ontmaskering van de Deep State zal gebeuren door de militairen van de Militaire Inlichtingen Dienst die de elites, presidenten, eerste ministers, top politici, wereld globalisten zoals WEF Davos, Gates, CIA, De Obama's, Clintons, Rothschilds, Rockefellers en de landen in de hele wereld controleert.

De enorme confusie na de nucleaire stand-off en in de juiste timing van de oorlog zal het het Deep State systeem wereldwijd verwijderen. De whitehats (military intelligence) lekt stilletjes hun bestanden naar de machthebbers en laat hen weten wat er komt: MILITAIRE TRIBUNALEN.

MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID


De hele oorlog ontwikkelde zich na een plandemie* met gevaarlijke mRNA vaccinaties en de zogenaamde opkomst van een virus, wat werd veroorzaakt door de vaccinaties zelf, 5G straling en de uitstoot van nanofijnstof (o.a. door de verbranding van brandstoffen).

*) De plandemie is jarenlang zorgvuldig voorbereid geweest door machtige netwerken achter de schermen, met onnoemelijk veel macht en oneindig veel geld - omdat ze het geld scheppende bankwezen in hun zak hadden. De enige hoop voor enig mens is het openen van de ogen voor de werkelijkheid van het boek Openbaring, waarin al 2000 jaar terug werd voorspeld wat zich nu wereldwijd ontvouwt.


De complotgekkies hebben gelijk!


De zogenaamde 'complotgekkies' blijken wel degelijk gelijk te hebben, nu zelfs de officiële documenten op tafel zijn gekomen met de plannen voor deze epidemie (plandemie): https://bit.ly/2ZJnwaw

 Dit maakt ook dat grote groepen, uit allerlei hoeken en gaten van de samenleving (inclusief artsen, boeren en burgers) protesteren tegen de dictatoriale en krankzinnige maatregelen die er op alle vlakken werden genomen.


WAT ER ZOAL GEBEURDE


DE HELE OORLOG ONTWIKKELT PENTAGON-CIA EN ZIJN VERBINDING MET PLANDEMY * DE OPKOMST VAN EEN ZOGENAAMD VIRUS * WAT ER NU GEBEURT IN DE OEKRAÏNE * TRUMP'S GESTOLEN VERKIEZING * BIG TECH SAMENZWERING MET CIA * PENTAGON CREATIE VAN HET VIRUS * VACCIN DETECTIE * BIDEN ONDERZOEK * CRYPTO OPENBAARMAKING * EPSTEIN ONDERZOEK ZAL HERSTARTEN IN 2023 * BIG TECH SAMENZWERING MET CIA * PENTAGON IN CONTROLE VAN DE LANDEN DIE ERTOE BEHOREN.U.S.S.F. & MUSK hebben grote verrassingen in petto!


TRUMP IS DE REGERING AL AAN HET ONTMASKEREN OP EEN MONUMENTAAL NIVEAU EN GAAT OVER IN EEN DAVEREND GEBRUL: DE STORM - NCSWIC.

ALLES IS OP KOERS EN GEPLAND - VERTROUWEN HEBBEN - BLIJF BIDDEN!

DE DEEP STATE SPEELT NU AL ZIJN KAARTEN UIT EN DOET DE LAATSTE SCHAAKZETTEN. ZE VECHTEN VOOR HUN OVERLEVING. ZE GAAN DOOR HUN EIGEN SPEL CRASHEN. ZE PROBEREN NU EEN DERDE WERELDOORLOG UIT TE LOKKEN.


We zullen dicht bij een bijna-dood-gebeurtenis van de beschaving komen, maar er zijn afspraken en plannen om de Apocalyps te stoppen!


Bron: @qthestormrider777

Bedankt dat je er bent.

@world_puzzle 🕊

🌎🧩🌎🧩🌎🧩
🌍🧩🌍🧩
🌏🧩

Over de US petrodollar


Op dinsdag 31 januari 2023 zal de fiat-dollar van de US Inc. overgaan in de nieuwe, door goud/activa gedekte US Note. Vanaf woensdag 1 februari 2023 wordt de fiat-dollar van de VS niet langer erkend als wettig betaalmiddel, waar ook ter wereld.

Vanaf 1 februari 2023 zal elke fiat US Dollar gedrukt voor 2021 niet langer geaccepteerd worden als wettig betaalmiddel waar ook ter wereld volgens een brief van het Amerikaanse Ministerie van Financiën.

De banken is verteld dat ze vanaf woensdag 1 februari allemaal in het nieuwe Quantum Financiële Systeem zouden zitten en vanaf diezelfde woensdag 1 februari zou de overgang naar GESARA/NESARA, inclusief schuldverlichting en een universeel basisinkomen, actief zijn.

Vanaf donderdag 2 februari zullen banken en winkels beginnen met het terughalen van fiatvaluta's en deze naar de Amerikaanse schatkist sturen om te worden vernietigd.

Bronnen van de Bank melden dat verlof en vakanties van de Nationale Garde worden geannuleerd. De bankmensen denken dat ze vanaf 1 februari druk zullen zijn met het nieuwe systeem.

Op elk moment tussen nu en dinsdag 31 januari kan Tier 4B (GCR / RV Internet Groeps), bericht ontvangen om afspraken te maken over het wisselen van valuta en de aflossing van ZIM Obligaties.