Vertaal deze pagina naar:

DE EERSTE ARRESTATIE ZAL DE WERELD DOEN CHOQUEREN!

17-06-2024

Er komen grote veranderingen aan in onze wereld; Stay tuned, Fingers crossed X

Benjamin Netanyahu heeft het Israëlische oorlogskabinet dat toezicht hield op het conflict in Gaza ontbonden.

De Hervormingspartij van Nigel Farage heeft aangekondigd dat zij "de invloed van het World Economic Forum zullen afwijzen" en het Britse lidmaatschap van de WHO zullen ANNULEREN.

Voorbereidingen treffen voor de komende week... 

Fijne Q-dagvrienden.

Charlie Ward


Bericht van 17 juni 2024

Hallo allemaal, ik ben nu hier in Dubai. 

Er is iets groots gebeurd: de Brics-landen waarvan Dubai deel uitmaakt van de Verenigde Arabische Emiraten, hebben feitelijk embargo's opgelegd aan de Verenigde Staten van Amerika en Israël.

Aanzienlijke embargo's die letterlijk het hele landschap veranderen, omdat de Verenigde Staten altijd hun macht hebben getoond omdat ze de Federal Reserve zo lang controleren.

Ze stopten eenvoudigweg met de handel met bepaalde landen en dat heeft hen in de geschiedenis lamgelegd. Welnu, de kracht van dollars is verdwenen. Het is verdampt en de macht van de Brics, nou ja, ze hebben de controle overgenomen en wat doen ze nu? Ze zijn letterlijk aan het pushen.

Dit is nog nooit eerder in de geschiedenis gebeurd. Amerika en Israël worden letterlijk door de Brics-landen met het zwaard overspoeld en als je nu niet wakker bent, zul je dat nooit worden. 

De deep state wordt vernietigd door de BRICS-landen, steen voor steen!

Bron: @Era54321Gouden

De Deep State verliest zijn grip op de wereld! In Europa is het al begonnen; Links verliest zijn macht, het volk stemt hen weg. 

De volgende zullen de VS zijn. 

Binnenkort zal de [D]-partij ophouden te bestaan ​​zodra alles aan het licht komt. De Deep State [DS] begint hun verhaal over de verkiezingen te veranderen, ze gingen van Trump en moesten de resultaten accepteren dat Trump de verkiezingen gaat manipuleren. De [DS] realiseert zich dat ze niet hetzelfde vermogen hebben om vals te spelen als voorheen, het enige alternatief is uitstellen en niet certificeren, beide zullen mislukken.

Links heeft zijn greep op de werkelijkheid verloren. 

Ze denken allemaal dat iedereen moet doen wat ze zeggen, alleen maar omdat ze dat zeggen. Dat heet een dictator. Hun Grip staat nu op het punt een enorme val te maken. 

Er is een keuze waar ze allemaal heen moeten:

1) Gevangenis/Gitmo voor de rest van hun leven, waar ze vrijgelaten zouden kunnen worden als de verkeerde persoon weer aan de macht zou komen.

2) Een tribunaal dat hen naar hun executie zal leiden, waar er geen kans bestaat dat ze door een andere corrupte groep worden vrijgelaten.

Bron tekst: https://roserambles.org/2024/06/10/x22-report-the-left-has-lost-its-grip-worldwide-deep-state-changes-narrative-on-elections-too-big-to-rig-june-11-2024/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN