Vertaal deze pagina naar:

DE EURO, DOLLAR EN DE POND ZIJN WERELDWIJD NIET MEER ERKEND ALS BETAALMIDDEL!

11-02-2023

Wat betekent dit?

De EU met haar zogenaamde sancties verhaal is een schot in eigen voet, want men kan wereldwijd geen olie meer kopen met fiatgeld.

Van één van onze verslaggevers (Rob Brekel):


Wat is fiatgeld?

Fiatgeld is geld dat zijn waarde niet uit de materie haalt waarvan het gemaakt is (zoals goud en zilver), maar waarvan de waarde puur is gebaseerd op het vertrouwen dat mensen erin hebben. Het grootste probleem met fiatgeld is dat banken en de overheid zoveel ervan kunnen bijdrukken als ze zelf willen. Nationale valuta zoals de dollar zijn namelijk sinds 1971 niet meer gebaseerd op de goudstandaard, zoals veel mensen nog wel denken. Het grootste voordeel hiervan is dat de overheid grip heeft op de economie en eventuele koersschommelingen. Het grootste nadeel is dat wij burgers hier een wel heel grote prijs voor betalen. En die prijs betalen we in de vorm van inflatie en verlaagde koopkracht. Nazi koning Willem slaat op de vlucht!

De Nazi Koning Willem, die stadhouder is van bezet Nederland slaat op de vlucht, en houdt een familie traditie in ere (13 mei 1940).

Het Openbaar Ministerie is aan het uitdunnen, er zijn veel rechters ontslagen. Twee rechters in Maastricht zijn nog actief, maar volgens welke wetten is een raadsel.


Neergang Fiat Geldsysteem van de Cabal

De neergang van het Fiat Cabal Geldsysteem maakt dat de belastingdienst niet wettige vorderingen kan doen, dus betaal géén vrijwillige bijdrage meer aan de Nazi's van de Cabal regering.

Klaus Schwab houdt het voor gezien, hij is teruggetreden als voorzitter van zijn Nazi club het WEF (World Economic Forum). Nazi koning Willy, de onnozele, heeft een insectenkwekerij geopend, smakelijk eten! Unilever stopt dit in de voeding, om iedereen te vergiftigen!


CBDC is einde oefening!

Het feit dat de Centrale Banken hun Fiat CBDC niet meer kunnen doorzetten, is dat de macht niet meer bij de Globalisten ligt. De QFS (Quantum Financial System) heeft het overgenomen.

Doordat de BRICS landen en nieuwe landen die zich hierbij aansluiten, heeft dit tot gevolg dat er geen wereldhandel meer mogelijk is met het Cabal Fiat geld zonder dekking van waarde.

Als de Euro, Pond en Dollar geen waarde hebben, heeft de terugbetaling van leningen geen zin meer. Dus is dit gelijk een JUBEL evenement voor de hele wereldbevolking.

Let op: Door deze ontwikkeling kan de bitcoin straks niet meer omgewisseld worden tegen normaal geld. Echter wordt het geheel anders vertaald/gebracht naar de bevolking.

Doorzie het spel wat ze wederom proberen te spelen. 

Meer info: https://www.niburu.co/financieel/18270-nog-even-en-je-kunt-bitcoins-niet-meer-omwisselen-voor-normaal-geld


In veel landen zal hun eigen munteenheid devalueren!

Maar geen nood! Per 20 maart 2023, was reeds te lezen, zal al het geld, alle wereldvaluta op onze planeet 1:1 met elkaar gewisseld kunnen gaan worden. Daarom is het verstandig vreemde valuta nu aan te schaffen (zoals de ZIM dollar) en straks na 20 maart te gaan wisselen. Deze wisselperiode zal 5 jaar duren.

Daar de BRICS landen nu GOUD of waarde gedekte valuta hebben, is GESARA door hen geactiveerd. Het is dan ook de vraag hoelang je nog vreemde Valuta kunt kopen.


Wil je andere Valuta kopen?

Voor meer info en/of bestellingen, of er nog Valuta te koop is en welke, stuur een e-mail naar currencies@gmx.com - dit is zekerder dan Goudcertificaten, want Fysiek Goud is bijna niet te krijgen tegen lage kosten. Goudcertificaten met gelijk een dubbele waarde garantie kan gewoon niet kloppen.


Over de Ultrasone Hydrobooster

De ontwerpen van de Ultrasone Hydrobooster zijn klaar en worden nu aan de fabrikant voorgelegd. Wanneer dit niet tot resultaat zal leiden is er nog een contact in Portugal die hier iets in kan betekenen.


Levensmiddelen

Er is al vaak voor gewaarschuwd. Zorg voor genoeg levensmiddelen in huis want er kan een stagnering komen in de aanlevering van levensmiddelen in de supermarkten. Zeker nu er geen brandstof meer gekocht kan worden op de wereldmarkt met fiatgeld.


Chemtrails (witte strepen in de lucht)

De vraag is hoelang ze nog doorgaan met het sproeien van Chemtrails, als men de kerosine niet meer kan betalen met fiatgeld.


Uitschakeling Cabal

Dan zijn er geruchten in de hele wereld veel Cabal mensen uitgeschakeld worden. Dit is ook te verwachten in bezet Nederland. Het feit dat het Nederlandse leger in het Duitse leger zal opgaan, klopt met onze constatering, dat we een provincie zijn van Duitsland, wat door de VS Cabal aangestuurd wordt.


Waarschuwing aan ouders

Laat jullie zonen en dochters niet de belangen van WEF (World Economic Forum), EU (Europese Unie) en de NATO Nazi's opofferen in de Oekraïne. De Satanisten (Nazi's) hebben verloren, maar willen door tot de laatste man, behalve als het om hun eigen hachje gaat.


Houd jullie zonen en dochters thuis!

Stuur ze niet in hun oorlog!