Vertaal deze pagina naar:

DE GLOBALISTEN ZIJN DE INFORMATIEOORLOG AAN HET VERLIEZEN!

16-01-2023

De globalisten zijn de informatieoorlog aan het verliezen en het kaartenhuis, 'The Great Reset', is aan het instorten!


Het aantal deelnemers dat de WEF bijeenkomst in Davos vandaag gaat bijwonen, is 79 pagina's lang (https://t.me/ditishetnieuws/11219) maar moet zwaar beveiligd worden.

Veel mensen in de wereld worden zich bewust van dát wat er gaande is en éénmaal wakker, krijg je de mensen niet meer in slaap:

"Zwitserland zet tot 5.000 legertroepen in om het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos te beschermen."

Bron: https://www.admin.ch/gov/de/start/dokumentation/medienmitteilungen.msg-id-92462.html

https://t.me/ditishetnieuws

Delen aub!

Samenvatting spraakbericht #197 Marc van Der 17.Sinn:

Kevin McCarthy bevriest het Staatsschuldplafond in de UsofA dat op 19 januari a.s. bereikt zal zijn - Zelensky heeft in de ogen van Marc de Cabal AL hun geld afhandig gemaakt. Hij speelt zijn rol voor de White Hats. Dit in het verlengde van de drie belangrijkste Executive Orders van Donald Trump - Ook de ontwapening van de vijanden van Putin gaat door - Joe Biden speelt óók zijn rol voor de White Hats - Bedoeling is om het volk woedend te maken, wakker te schudden - Alliantie soepeert al dat geld op - Reden van McCarthy (hij doet ALLES in opdracht van Trump) om Staatsschuld te bevriezen: alle Cabal geld uit de omloop halen.


Het spel is UIT!


Amerika B.V. is per 20 januari officieel definitief failliet - Het IRS ( Internal Revenu Service ) wordt door een aangenomen wet afgeschaft.

Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden willen inkomstenbelasting ook afschaffen en een verbruikersbelasting van 17(!)% instellen - Dit is niets anders als GESARA! - Alle staten van de wereld die aan het Maritime Admiralty Law (zeerecht) "vastzitten of vastzaten" zitten aan dit IRS systeem vast gekoppeld.

(En dat zijn 95% van ALLE landen, ook Nederland! (red.) - Dit betekent, wanneer de USofA ByeBye zegt tegen de IRS, dan stort wereldwijd het hele zaakje in elkaar.


Met het stopzetten van alle Cabal geldstromen, de E.O.'s van Trump, het opheffen van de IRS en inkomstenbelasting in de USofA, de faillietverklaring aldaar, staat de deur open voor NESARA (in USA) en daarmee ook GESARA voor de rest van de wereld.


Alle landen zijn bedrijven, zoals we weten, ingeschreven bij de UCC in Washington.

Als USA de handdoek in de ring gooit heeft dat een kettingreactie tot gevolg over de hele wereld.

McCarthy trekt hiermee definitief de stekker uit de USA Inc. en duwt het slavensysteem kaartenhuis om.

ALLE landen zullen (moeten) volgen.


Het is klaar...


Over en uit!


Join ► https://t.me/stevens_real_news_corner