Vertaal deze pagina naar:

DE GROOTSTE VIJAND VAN DE BEVOLKING IS DE EIGEN REGERING!

05-06-2023

De bevolking wordt door de eigen regering aangevallen, word Wakker!


 Dat is wat er niet alleen in Nederland gaande is, maar ook in Amerika.

Ga ook onderzoek doen, informeer jezelf en word Wakker!

Regeringsleiders zijn de marionetten van de machthebbers achter de schermen!

Amerikanen worden aangevallen door hun eigen regering, bekijk de bovenstaande video!


Een waarschuwing voor alle Amerikanen!

Amerikanen hebben geen andere keuze meer dan hun vrijheid opnieuw te gaan verdedigen.

Dit is allemaal al eerder gebeurd en ze kunnen veel leren van de Amerikaanse revolutie die in 1763 begon om schulden te betalen die waren opgelopen door een oorlog met Frankrijk.

De Britten begonnen nieuwe belastingen op te leggen aan de Amerikaanse koloniën.

Als reactie hierop richtte de kolonie hun eigen parallelle regering op.

Op een eenvoudige structuur van drie commissies die zijn afgevaardigd om de wil van het volk te uiten, een correspondentiecommissie om informatie te verspreiden, een inspectiecommissie om beslissingen van het Continentale Congres af te dwingen en de belangrijkste van de drie een veiligheidscommissie om op te treden als algemeen uitvoerend orgaan bij afwezigheid.

Deze commissies kwamen voort uit elke gemeenschap van alle koloniën en uit elke lokale veiligheidscommissie. Hadden twee missies om militaire steun te verlenen en politieke zaken te controleren, elke gemeenschap delegeerde haar eigen vertegenwoordigers om namens hen te spreken op provinciaal niveau en vervolgens op het staatsniveau. Waar wetgevende macht van de staat wordt gevormd en senatoren worden gekozen om de algemene belangen van de mensen in die staat te vertegenwoordigen met deze commissies.

De 13 koloniën creëerden eervol een parallelle regering die de Britse overheersing op wettige wijze vernietigde, dit dwong de kroon om het met geweld terug te nemen.

Bedankt voor het kijken!