Vertaal deze pagina naar:

DE GROOTSTE VIJAND VAN DE BEVOLKING IS DE EIGEN (R)OVERHEID!

18-06-2023

SINDS 2020 IS ER NOG STEEDS NIETS VERANDERD IN NEDERLAND!

'Overheid = Volksvijand #1'

Een artikel uit februari 2020 over een vliegtuigje met de tekst 'Overheid = Volksvijand #1' circuleert momenteel op social media. Het vliegtuigje vloog op 21 februari 2020 rond het middaguur boven Den Haag. Het vliegtuigje is van Sand Air, dat vaker met banners vliegt. 

Een woordvoerder zei over de tekst:

"Ik vond 'm niet te ver gaan.

We hebben het juridisch gecheckt en dit kan gewoon door de beugel."

Bron: https://www.ninefornews.nl/vliegtuig-met-tekst-overheid-volksvijand-1-gaat-helemaal-niet-te-ver/

De val van Mark Rutte & Co


Hoe Martin Vrijland het analyseert

kunt U hieronder lezen.


Met de geplande val van de deepstate, zal ook de regering Mark Rutte vallen volgens Martin Vrijland!

De enige reden dat ze daar nog zitten, is omdat de media ons in het sprookjesbeeld van nep peilingen houden. Ja, veel Nederlanders emigreren; de boeren krijgen een zak geld wegens de totaal verzonnen stikstofproblematiek; de toeslagenaffaire en daarbij behorende kinderroof hoeven we niet eens te noemen; en alle overige verzonnen problematiek als dat van het belangrijkste gas ter wereld, CO2 dat voor extra bomen en plantengroei zorgt, is allemaal bedoeld om meer grip op het volk te krijgen in de vorm van social credits. Maar de grootste aanslag op het volk was natuurlijk de covId hoax.

Opgeteld zien de meesten allang dat de terreurgroep Rutte slechts en alleen in het zadel kan blijven door de valse media poppenkast en de alternatieve media die ook nog steeds doen alsof Kamerdebatten er toe doen. Alles is toneel!


Maar de oppositie dan?

Als je al jaren laat zien dat alle lijntjes naar Mark Rutte, de familie Poot, Jort Kelder, Sven Hulleman en de prachtige nieuwe studio's van Weltschmertz en Blckbx leiden, moet eerst een mainstream programma als Argos Medialogica de afgezwakte versie laten zien en dan nog wil men niet zien dat het de blackbudgets van de staat zelf zijn die via bedrijven als Chipshol en Parlemoer naar de alternatieve media stromen.

De alternatieve media is volledig aangestuurd en dat komt het beste aan de oppervlakte als je ze de ontmaskeringen die er echt toe doen, hoort doodzwijgen of afzwakken.


Let maar eens op!

De oppositie is opgetuigd om een echoput te creëren waarin een duidelijk gekaderd oppositiegeluid vertolkt wordt, dat in later stadium afgebrand kan worden. Dat is het samenspel van de media en de alternatieve media. Elk geluid dat daarvan afwijkt, wordt omcirkeld met een geluidsmuur, zodat het niet door de socialmediascripts komt. Hoewel die alternatieve media zelf klagen dat ze onderdrukt worden, is het tegendeel waar. Zij babbelen er slechts over en creëren de schijn van censuur, maar in werkelijkheid worden ze gelanceerd en gepusht om als katvangers te dienen.

Het meest onomstotelijke bewijs dat de media zaken volledig in scene zetten, werd in onderstaande beelden uit 2016 getoond. Dan zou u zich onmiddellijk achter uw oren moeten krabben waarom geen enkele alternatieve media dergelijk zaken toont. Geen enkele! Kijk de beelden maar eens!

Wat blijkt daaruit? Dat de alt-media volledig onder controle van de staat staan. Ze willen dergelijke beelden niet tonen; ze kunnen het niet tonen; ze mogen het niet tonen. De beelden lieten namelijk in detail zien hoe een zogenaamde Zaanse vloggersrel volledig geacteerd werd. Ja, het is misschien een kleine gebeurtenis, maar het was in er tijd groots in het nieuws; die rellende jongeren in Zaandam. En waarom mogen de alternatieve media dat dan niet laten zien? Welnu, omdat zij veelal meewerken aan geënsceneerde rellen, gebruikmakend van ingehuurd publiek voor de beeldvorming in de media.

Besef dat de staat de beschikking heeft over duizenden Inoffizieller Mitarbeiter (zoals dat onder de Stasi van het voormalige DDR voor de val van de Berlijnse muur heette), die opgetrommeld kunnen worden voor het op beeld zetten van relletjes en uit de hand lopende demonstraties.

Dat liet Martin Vrijland al eerder zien met de zogenaamde arrestatie van de Pegida acteur Edwin Wagensveld, tijdens een demonstratie in Den Haag, april 2016.


Alles is nep en geacteerd!

Bekijk de gehele playlist van Martin Vrijland door hier te klikken.

Waarom zou men gebruik maken van het neerzetten van een totaal valse werkelijkheid?

Welnu, mensen worden in een soort Trumanshow werkelijkheid gehouden. Velen zien wel dat de mainstream media liegen, maar beseffen zich nog niet dat ook de alternatieve media zijn opgetuigd om elke onafhankelijke vorm van kritiek uit te bannen. Alleen gecontroleerde narratieven mogen naar buiten komen. Vandaar dat geen enkele alternatieve media u beelden als hierboven zullen tonen. Dat zaagt namelijk te veel aan de poten van de machtsstoel. Dat mag niet. Dan valt die stoel om!

Daarom worden duizenden Inoffizieller Mitarbeiter ingezet om op social media en op straat elke vorm van oprechte kritiek de mond te snoeren via oneliners, smadelijke sneren tegen de boodschapper en positieve reacties en likes op de gecontroleerde kanalen. Dan hebben we het over echte mensen (Inoffizieller Mitarbeiter), deepfake profielen en bots. Het wordt tijd u te gaan beseffen hoe dat werkt.

Dat werkt zo: De term 'monkey see monkey do' is een Engelse term voor wat wij 'naäpen' noemen en heeft alles te maken met groepsdruk en met de enorme kracht van online bullying (Engels voor pesten). Daar bent u natuurlijk niet gevoelig voor of doet u niet aan mee (zou u denken), maar misschien is het anders dan u denkt. Sterker nog. In dit artikel zult u ontdekken dat het bullying het belangrijkste mechanisme is dat door de diensten gebruikt wordt om groepseffecten te realiseren die de consensus moeten helpen sturen. Lees dan ook even helemaal tot het einde en vraag u, terwijl u het leest, af of u het herkent of er juist meer alert op moet zijn.

We zien het overal en het is een belangrijke techniek die door de macht toegepast wordt. Met name bots, staatsagenten en nepprofielen op social media maken gebruik van het bullying principe. Als je bijvoorbeeld een inhoudelijk bericht post, zie je vaak ineens commentaren opduiken als 'wappie' of 'knettergek' of 'monarch'; het maakt niet zoveel uit wat de inhoud van de oneliners is. Het gaat om het 'monkey see monkey do' effect in uw brein en het gaat om het bullying van dat geluid dat ongewenst is. Je moet stevig in je schoenen staan om opgewassen te zijn tegen bullying en er doen meer mensen aan mee dan u denkt; ook zij van wie u het niet zou verwachten. Het is letterlijk online pesten op staatsniveau.

Weet u bijvoorbeeld wat er met 'monarch' bedoeld wordt? De meesten hebben geen idee, maar het klinkt wel als een scheldwoord als je het ziet. Dat geldt meestal voor reacties met 1 woord; tenzij het zoiets is als een gif met een duim of een woord als 'geweldig'. De staatsagenten, bots en nepprofielen maken echter meestal gebruik van negatieve woorden, want dat geeft een krachtige negatieve lading die de indruk wekt dat het niet de moeite is om er veel woorden aan vuil te maken. Het wekt de indruk van de uitgestotene. Het is het principe van bullying.

Dat 'monkey see monkey do' principe is de basis van de techniek om dat geluid dat je wilt onderdrukken zo klein mogelijk te houden (via bullying) en dat geluid dat je wilt stimuleren zo groot mogelijk te maken (via het 'ik hoor bij de groep' gevoel).

Als je je eenmaal realiseert dat vrijwel alle reacties op Twitter van staatsagenten, bots en nepprofielen afkomstig zijn, dan begrijp je de effectiviteit van staatsbullying. Daarvoor heeft de staat tienduizenden mensen die heimelijk voor ze werkt. In het voormalig Oost Duitsland werden die mensen Inoffizielle Mitarbeiter genoemd; Martmensen die heimelijk voor de staat werken en die op straat en in de buurt de stemming in de gaten houden en beïnvloeden.

Of dacht u dat al die technieken na de val van de Berlijnse muur in de prullenbak verdwenen zijn. Nee, natuurlijk niet! Het is de meest effectieve manier om een volk te sturen via het 'monkey see monkey do' principe. Of Martin Vrijland daar bewijs van heeft? Welnu, recentelijk deed hij een peiling op EerlijkePeilingen.nl. Aan die peiling deden ruim 3200 mensen mee.

De uitkomst van die peiling bevestigde exact het beeld van het rapport van de AIVD, namelijk dat er wel honderdduizend Nederlanders anti-instituioneel-extremistisch zijn. Deze peiling stond volledig open. Er werd alleen gecontroleerd op cookies en IP adressen. Toen Martin Vrijland een nieuwe peilingstechniek implementeerde, waarbij je je moest aanmelden en je profiel via je telefoonnummer moest activeren, bleef het aantal deelnemers steken op slechts 63 (moment van schrijven).


Is dat keihard bewijs?

Nee, natuurlijk niet. Mensen kunnen het ook simpelweg te lastig vinden om te registreren en al die handelingen te moeten doen. Maar neemt u maar van Martin Vrijland aan dat, na 10 jaar schrijven en het noodzakelijk moeten instellen van woordfilters op Facebook, dat het 'monkey see monkey do' principe van bullying gigantisch veel wordt gebruikt en dat er duizenden, zo niet tienduizenden Inoffizielle Mitarbeiter in Nederland zijn die daar aan mee doen.

De Inoffizielle Mitarbeiter worden ingezet voor het 'monkey see monkey do' principe door te worden opgeroepen voor deelname aan demonstraties, voor het bijwonen van bijeenkomsten, voor volgers op social media en voor reacties in de commentaren onder posts. Moet een gedachtegoed gepusht worden, dan helpen zij mee; moet het onderdrukt worden dan helpen zij mee via bullying. Zij zijn er om het 'monkey see monkey do' effect te realiseren.

In het weekend van 14 mei deed Martin Vrijland een test via een mailprovider, waarbij hij alle ooit op zijn website geregistreerde e-mailadressen gebruikte. De IT-manager van het bedrijf waarschuwde dat Martin Vrijland die database nooit meer mocht gebruiken, omdat meer dan 90% van de adressen bot-adressen waren. Ook bots zijn dus erg actief online. Hoe vaak heeft u echt gekeken wie er nu eigenlijk echt achter een profiel zit? Kent u de persoon? En als u de persoon dan kent weet u dan zeker of diegene niet een Inoffizieller Mitarbeiter is of kent u diegene alleen vanuit de Facebook of Telegram groep? En dan hebben we het nog niet gehad over de deepfake profielen, met ogenschijnlijk echte tijdlijn, waarbij foto's en filmpje door AI gegenereerd zijn.

Ja, Martin Vrijland snapt het. Het is vrij lastig te geloven. En als u deze post al op uw Facebook tijdlijn getoond ziet worden (als deze door de shadowbanning scripts komt) en deze post deelt, zult u mogelijk (nadat u het gedeeld heeft) reacties krijgen in de trant van 'wat een onzin' of zo'n gif waarin iemand schaterlacht. Dan ziet u wat Martin Vrijland bedoelt met een actie: online bullying; 'monkey see monkey do'.

Wat is het psychologische effect van 'monkey see monkey do' dan precies? Dat is dus dat je tientallen controlled opposition pionnen hebt die het gewenste oppositiegeluid mogen laten horen (op dit kanaal ziet u ze allemaal) en dat is dat je dat gewenste oppositiegeluid laat versterken door de tienduizenden Inoffizielle Mitarbeiter (IMB'ers); de 'volgers'. All you need is likes, positieve oneliners voor de groep die je wilt versterken en dislikes en doodzwijgen (maar het liefst afkraken en bullyen) van dat geluid dat niet door jouw aangestuurd wordt.

Met dat aangestuurde geluid kun je namelijk de gewenste framing doen, zoals recentelijk gebeurde in Argos Medialogica. Met een oncontroleerbaar geluid kun je dat niet.

Dat vrije woord is je grootste bedreiging, zoals De Nieuwe Media, Waarheidskrant.


"Maar Martin Vrijland

probeert de groepseenheid te verbreken!"


 Nee, Martin Vrijland laat zien dat die groepseenheid een valse kunstmatig gecreëerde eenheid is; een eenheid die de echte waarheidszoekers moeten afvangen. Dat doet Martin Vrijland door met grondige onderbouwingen te komen die taken van de judasgeiten laten zien.

Zo heeft Martin Vrijland in detail aangetoond hoe de oppositie aangestuurd wordt via een blackbudgets en exact in beeld gebracht hoe de dames en heren onderling verbonden zijn tot Mark Rutte aan toe. U moet alleen even de moeite nemen om het te bestuderen. Dan komt u er achter dat Martin Vrijland niet met oneliners of stigma's smijt in een poging zichzelf te profileren. In tegendeel: Martin Vrijland is er door schade en schande achter gekomen en het heeft hem letterlijk alles gekost.

Het wordt tijd u te realiseren wat het 'monkey see monkey do' principe is en wat de online bullying technieken van de staat zijn. Het is haar belangrijkste wapen.

Alternatieve media als katvanger

De voltallige alternatieve media zijn gecontroleerd en mogen als katvanger voor waarheidszoekers dienen; de rattenvangers van Hamelen, de judasgeiten. Elke vorm van oppositie moet naar de door de macht gecontroleerde kanalen getrokken worden, zodat je er grip op kunt houden en er op de gewenste momenten je framing op toe kunt passen (voorbeeld en voorbeeld). We leven in een Trumanshow realiteit en de katvangers in Nederland worden stuk voor stuk gepromoot door de Truemanshow van Jorn Luka. Ze verwijzen naar elkaar en houden u in de gewenste echoput.


Wilt u weten wat dat zijn, judasgeiten?

Een judasgeit is een geit die andere geiten of schapen naar zich toe lokt en daarna begeleidt naar een plek waar mensen de dieren (behalve de judasgeit) kunnen doden of slachten.

Een moderne judasgeit is uitgerust met een apparaatje dat gebruikmaakt van satellietnavigatie om te weten waar het dier zich bevindt.

Om elk geluid dat niet gewenst is wordt een shadowban muur gebouwd.

Die muur moet mensen als Martin Vrijland omringen, zodat niemand dat geluid hoort. Dat geluid mag niet naar buiten lekken en wordt zo goed mogelijk ingekapseld en weggehoond via het 'monkey see monkey do' principe. Buiten de muur staan de judasgeiten klaar met hun megafoons om het geluid te kopiëren via de mengelmoes van een tintje waarheid vermengd met het toegestane oppositiegeluid, zodat de leugens verpakt blijven zitten in de schijn van oppositie.


Het wordt daarom tijd dat u het echte vrije en onafhankelijke geluid steunt.

Dat kan door de artikelen te delen en aanvallen van bots, deepfake profielen en Inoffizieller Mitarbeiter te pareren (of te negeren en te blokkeren). Deel ons werk en ondersteun door lid te worden of te doneren. De oppositiekanalen van de staat hebben geld zat. Zij bedelen slechts om geld om u het gevoel te geven van "Ammehoela, weer iemand die om donaties roept!", zodat u door de bomen het bos niet meer ziet. Neem bovenstaande vooral serieus en help mee de echoput te doorbreken en help mee in de strijd om de Trumanshow valse werkelijkheid te doorbreken.

DE TIJD IS NU OM GOEDE KEUZES TE GAAN MAKEN VOOR AL ONZE KINDEREN!

DAVID SORENSEN DEELDE ZIJN VOLGERS HET VOLGENDE MEDE:

Vandaag heb ik een lang telefoongesprek gehad met James Roguski, de wereldexpert aangaande alles wat met de Wereldgezondheidsorganisatie te maken heeft. Hij helpt me om flyers samen te stellen in de juiste bewoordingen, die we over de hele wereld gaan verspreiden in zoveel mogelijk talen (ook NL!) die iedereen dan kan uitdelen en in brievenbussen stoppen.

We hopen hiermee miljoenen mensen wakker te maken.

Ik ga het ook hier delen. Er komen ook grote billboards langs snelwegen wereldwijd.

Meer hierover later. We gaan alles doen om de WHO te ontmaskeren, zodat hun gruwelijke plannen voor de mensheid zullen falen.

Help je mee?

Website David Sorensen ► https://stopworldcontrol.com/nl/un/


Wij zijn ZELF de verandering 💜