Vertaal deze pagina naar:

DE HELE VACCINATIECAMPAGNE ZAL DE GESCHIEDENIS INGAAN ALS HET GROOTSTE MEDISCHE SCHANDAAL OOIT EN HET ZAL BEKEND STAAN ALS DE GROOTSTE MISDAAD DIE OOIT IS GEPLEEGD!

26-04-2024

Christine Anderson, een Duits lid van het Europees Parlement, heeft dit aan ons verkondigd, dank voor je moed!

"Deze hele vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste medische schandaal ooit en het zal bekend staan als de grootste misdaad die ooit is gepleegd."

Groot schandaal in het EUROParlement blootgelegd door Christine Anderson (Europarlementariër/Europarlementariër)

Onderzoek: ouderen stierven in april 2020 niet aan corona, maar werden systematisch geëuthanaseerd met dit middel.

In coronatijd stierven ouderen eenzaam in verzorgingstehuizen. Stierven ze aan corona, zoals algemeen wordt aangenomen? Nee, onderzoeker Wilson Sy heeft in Groot-Brittannië een verband gevonden tussen het gebruik van een bepaald middel en oversterfte in 2020 onder ouderen. Hij heeft er een paper over geschreven.

De sterftepiek in april 2020 was niet het gevolg van corona, maar injecties met het middel midazolam die op grote schaal werden toegediend aan ouderen, concludeert Sy. Dit wijst er volgens hem op dat er mogelijk een beleid werd gevoerd waarbij mensen systematisch zijn geëuthanaseerd.

De pandemie in Groot-Brittannië is veroorzaakt door euthanasiedoden als gevolg van midazolam en waarschijnlijk ook door de COVID-injecties, stelt hij. Als je het aantal injecties met het middel midazolam in een grafiek afzet tegen de oversterfte dan lopen de lijnen nagenoeg gelijk op. 

Nadat er op grote schaal midazolam is toegediend, volgt er een piek in oversterfte. "Dat is heel duidelijk te zien," zegt dr. John Campbell in de onderstaande video over de paper. "Er is een zeer sterke correlatie." 

Campbell pleit voor verder onderzoek. Dit moet volgens hem worden opgehelderd en opgepakt door de mainstreammedia en overheid.

Bron en meer info: https://robindeboer.substack.com/p/onderzoek-ouderen-stierven-in-april

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN