Vertaal deze pagina naar:

DE HUIDIGE STATUS VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN, DE OVERHEID, DE BELASTINGDIENST, AMBTENAREN EN DEURWAARDERS!

10-08-2023

Heel bijzonder toch? Dat alle hoofdrolspelers van de Nederlandse politiek, van de Tweede Kamer, de toneelclub in de maanden juli en augustus 2023 verlaten? Lol.


Eindelijk is het zover...

Wir haben es geschafft, we did it!


Deurwaarders en ambtenaren hebben geen bevoegdheden meer!

Nederland mocht slechts theoretisch een democratie heten. Het maakte niet uit welke politieke partij er aan de macht kwam. De EU ( Brussel) bepaalde uiteindelijk wat er gebeurde in elk EU land en de NGO's (Non Governmental Organisations) zoals de VN, WHO, GAVI en WEF schreven hun de EU wetten voor.


De Nederlandse regering zal nooit meer terugkomen!

Het schip is gezonken in Den Haag. We moeten reeds gaan nadenken over een nieuwe volksvertegenwoordiging. We mogen het deze keer zelf gaan doen. Met mensen die het WEL goed voor hebben met de bevolking. Het gaat nu mega hard achter de schermen.

Het kaartenhuis van de oude wereld stort nu wereldwijd in.


De rol van Zwitserland

Zwitserland ging nog een stukje verder, zij gingen overeenkomsten met de NGO's aan en genoten hierdoor ook nog eens een juridische immuniteit, die echter alleen macht hadden wanneer je deze juridische status erkende als mens van vlees en bloed. (Zie de onderstaande tekstafbeelding).

Het is over en uit met Zwitserland en hun Babylonische gebazel!

Het oude systeem was gebaseerd op verdienmodellen en fiatgeld (monopolygeld). De driehoek werkte lange tijd samen, het Vaticaan, The City of London en Washington D.C., waar vele landen als bedrijf stonden ingeschreven. De overheid had de Geboortetrust gekoppeld aan de persona van de levende mens van vlees en bloed, waar de rijke satanische elite jarenlang op teerden/parasiteerden.  

Het is einde oefening voor ze, het oude FED systeem staat geheel op instorten.

Beurzen storten nu in, GESARA wordt nu wereldwijd uitgerold. 

Alle valuta wordt nu wereldwijd hergewaardeerd.

Er gaat een Nieuwe Wereld komen waar voorspoed en overvloed zal zijn. Bereid jezelf voor op de transitie (overgang) en uitvindingen die eraan zit te komen in heel de wereld!

Meer info ► https://www.freelifeworld.info/

Beluister de onderstaande video!

Een al wat oudere video maar nog zeer actueel voor de huidige gebeurtenissen.


De tijd van verbinden is nu aangebroken!

Word lid van de Telegram chatgroep "POSTMEESTER GENERAAL NEDERLAND"

Informeer jezelf met de aangereikte info.

https://t.me/+tRBGpSaRTQQ0YjU0