Vertaal deze pagina naar:

DE ID KAART IS VOORZIEN VAN EEN EXTRA RFID CHIP, U WORDT DAARMEE GEVOLGD!

15-01-2023

Er zit een extra chip in de nieuwste paspoorten en identiteitskaarten(ID)


De extra chip is dus een RFID-chip.


Maar wat is dat nu?


RFID staat voor 'Radio-Frequency Identification'.


Het is een techniek waarmee data opgeslagen wordt op een sticker (een RFID-tag of -label), of beter gezegd een minuscule chip. Via radiogolven leest een elektromagnetische lezer de gegevens op de chip af. Zo'n RFID-tag is minuscuul; hij kan zonder problemen verwerkt worden in allerlei objecten (van bankkaarten tot voedingsmiddelen), maar dient bijvoorbeeld ook om huisdieren en zelfs personen te 'taggen'.


Het grote voordeel van RFID?


Je hebt geen streepjescode meer nodig om gegevens te kunnen lezen. Zelfs fysiek contact met het object waarop de RFID-tag is bevestigd, is geen vereiste meer. De radiogolven lezen het RFID-label namelijk van op afstand. Actieve RFID-tags, die over de nodige batterij-energie beschikken om zelf signalen af te geven, kunnen zelfs op grote afstand gelezen worden.


In essentie draait RFID om het draadloos, op afstand identificeren en volgen van objecten.


"Radio-frequency identification (identificatie met radiogolven, RFID) is een technologie om van een afstand informatie op te slaan in en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in objecten of levende wezens zitten, bijvoorbeeld in chipkaarten die gebruikmaken van Near field communication (NFC)."

Dus een RFID-tag die op of in een levend wezen ('mens') zitten. Hoe vaak hebben we al geschreven over de Great Reset. Zijn dat niet dezelfde die het transhumanisme promoten. Klaus Schwab die spreekt over "wearables", (dingen die je kan dragen bv. een smart watch), om dit in een later stadium te implanteren.


Die RFID-chip die geïmplanteerd wordt?


De nieuwe ID's zijn dus allemaal voorzien van zo'n RFID-chip zonder dat de mensen dit weten. En dan komen we terug op waarmee we begonnen zijn. De overheid verplicht u om deze ID gaan af te halen en om deze nadien altijd op zak te hebben. Met die RFID-chip in uw ID kunnen ze naast je telefoon je dus overal volgen.


Simpel op te lossen!


ID gewoon 3 seconden in de magnetron van iemand die nog een magnetron (kleine kerncentrale) heeft staan. Je chip is dan onbruikbaar. Geeft een klein zwart puntje - maar alles wat zij nodig hebben aan informatie staat gewoon te lezen op mijn ID.

Of een flinke klap met de hamer er op en nog ergens een keer in de magnetron. En vergeet je telefoon niet gewoon thuis te laten als je wilt dat ze je niet al te makkelijk kunnen volgen. Want ook met de communicatie module in je auto en de duizenden camera's op de weg ben je makkelijk te vinden...


Big brother is watching you!


Allemaal voor jouw eigen veiligheid?

Wat zorgen ze toch goed voor ons...

Denkt U dat nog steeds?


In het volgen van ons zijn het inderdaad supersterren!

In het verzorgen van de wereldbevolking is gebleken dat ze de grootste moordenaars zijn.

Zij gaan werkelijk over lijken om hun doel te behalen!


Bron: Internet, er zijn reeds genoeg websites die erover schrijven.

Doe zelf ook onderzoek!


VOLK WORDT WAKKER!