Vertaal deze pagina naar:

DE ILLEGALE PRAKTIJKEN VAN DEURWAARDERS VASTGELEGD IN BEELD EN GELUID

07-05-2023

Veel onwetende mensen werden tot heden van hun huizen en bezittingen beroofd door de inzet van deurwaarders en hulp van de politie (huurlingen), die zich daarvoor lieten betalen!


We worden steeds krachtiger en slimmer met en van elkaar!

Het heeft lange tijd geduurd voordat we zover waren. Word lid van de Telegram Autonoom lesgroep en informeer Uzelf. We maken reeds grote stappen, het hele rechtssysteem is illegaal. Deurwaarders hebben geen bevoegdheid. Politieagenten werken als huurling voor een criminele organisatie.

Hypotheken worden betaald vanuit Uw Geboortetrust, dus Uw huis is reeds afbetaald.


Bijna 10 jaar geleden gebeurden het soort taferelen wat U in de onderstaande video's kunt zien.

Binnenkort is dat verleden tijd lieve mensen, informeer Uzelf!

Wordt lid ► https://t.me/autonoomlesgroep

Er werd een burgerarrest uitgevoerd op 19-05-2014

Schokkende beelden van een ontruiming op 19-06-2014

De mensen in de onderstaande video zullen persoonlijk aansprakelijk worden gesteld, wanneer zij nog in leven zijn!

BURGERARREST

Een burgerarrest of burgerarrestatie is het aanhouden van de verdachte van een strafbaar feit door een gewone burger (en niet door een politieagent of een andere wetshandhaver als onderdeel van zijn of haar taken). Het hangt van de wetgeving van een land af voor welke feiten en onder welke omstandigheden een gewone burger iemand mag aanhouden, en wat hij of zij daarbij wel en niet mag doen (gebruik van geweld, opsluiten van de verdachte etc.).

Burgers die een persoon die een strafbaar feit (dwz een misdrijf of een overtreding) begaat op heterdaad betrappen, mogen deze persoon aanhouden en onverwijld overdragen aan de politie zonder daarbij onnodig geweld of wapens te gebruiken.

Als niet aan die voorwaarde wordt voldaan, dan maken zij zich schuldig aan eigenrichting, wat wel strafbaar is. Het zogeheten burgerarrest volgt uit artikel 53 van het Wetboek van Strafvordering.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Burgerarrest

GRATIE GODS

De gratie Gods is niet meer opgenomen sinds 17 augustus 2022, wat eigenlijk vermeld moet staan in alle wetten ondertekend door Willempie (de Overbodige).

Hieronder staat het bewijs!

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/woo-besluiten/2022/08/15/besluit-woo-verzoek-over-het-bewijs-van-gratie-gods

ARRESTATIES BIJ HET CJIB

Binnenkort zullen er volgens Roeland M. arrestaties gaan volgen bij het CJIB, dit is in het onderstaande spraakbericht te beluisteren. Het CJIB mag geen boetes meer uitschrijven van het CVOM en gaat nu grote problemen krijgen met de rechters die het recht hebben overgenomen (martial law).

Iedereen die bij het CJIB werkzaam is en meewerkt aan oplichting kan binnenkort worden opgepakt.

U bent bij deze gewaarschuwd!

Spraakbericht ► https://583813c956.clvaw-cdnwnd.com/064ffd60a72d1f92f0c25d05e0e7f121/200007288-b4316b431a/Roeland-audio-4-mei-2023.ogg?ph=583813c956

HANDIGE WEETJES

NV Univé Zorg is een NV met een gewone structuur. Ze zijn verbonden met een Coöperatie VGZ UA dat in het jaar 2011 volgens de gegevens 150 miljoen winst maakte. Meer informatie over de Coöperatie VGZ UA vindt U in de onderstaande link.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Co%C3%B6peratie_VGZ_UA


Het Kamer van Koophandel nummer van het CJIB werd opgezocht via een google document en staat vermeld als CJIB onder Kamer van Koophandel nummer 1176224, maar dit K.v.K. nr. is niet terug te vinden bij de Kamer van Koophandel zelf.

https://bedrijfskabel.nl/friesland/leeuwarden/centraal-justitieel-incassobureau


Het CAK is een publiekrechtelijke rechtspersoon onder K.v.K. nr. 56806787.

https://bedrijfskabel.nl/zuid-holland/den-haag/cak

Vraag aan Youri Plate

De vraag is nu of Youri Plate of anderen iets kunnen opstellen, wat mensen aan de deurwaarder kunnen tonen, of wat ze via een advocaat kunnen aanvechten tegen de bedriegers die voor eigen rechter spelen, (zonder dat ze voor de (r)overheid werken).

Informatie om U te kunnen weren

Mensen die meer informatie wensen kunnen zich informeren middels de onderstaande URL.

Telegram chatgroep ► https://t.me/autonoomlesgroep