Vertaal deze pagina naar:

DE KHAZARIAANSE MAFFIA PROBEERT NU WANHOPIG DE HELE PLANEET OP TE BLAZEN!

06-02-2023

Je ziet dat dit geen aardbeving is, dit is te vergelijken met 9/11

Een stukje voorgeschiedenis van de Khazaren.


De geschiedenis van de Khazaren, met name die van de Khazaarse mafia (KM), 's wereld grootste georganiseerde misdaad syndicaat, is vrijwel volledig uit de geschiedenisboeken verdwenen. Dit misdaad syndicaat, die wij op bovendien kortweg de elite noemen, weten verdomde goed dat het veel praktischer is om in het geniep te werken. Ze hebben er miljoenen dollars aan uitgegeven om hun geschiedenis uit studieboeken te verwijderen zodat deze organisatie daadwerkelijk vanuit het geniep kon en nog steeds kan opereren.

De schrijvers van het onderstaande artikel hebben hun uiterste best gedaan de historie zo goed mogelijk te reconstrueren vanuit de informatie gevonden uit talloze bronnen. Kleine discrepanties hebben geen effect op het geheel en het feit dat het een criminele organisatie betreft.

Artikel ► https://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

Tip: Voel altijd wat wel of niet resoneert met je!

Bekijk de beelden en de vrije val beweging!


Zeer trieste taferelen uit Noord-Syrië vanwege de aardbeving wordt er geschreven.

De hele wereld zou moeten helpen. Dit is een catastrofe voor de hele mensheid. We moeten niet gierig zijn met hulp. Dit is een test van onze menselijkheid op deze aarde.

Deel het bericht zodat iedereen weet wat er nu gebeurt in Syrië en Turkije.

Een bericht van de Syriërs aan de internationale gemeenschap is uitgegaan, om de sancties tegen Syrië op te heffen, de boodschap luidt als volgt:

De afgelopen 12 jaar heeft het Syrische volk geleefd onder het gewicht van de sancties die zijn opgelegd door de Verenigde Staten van Amerika en vele westerse landen, zonder brandstof, zonder gas, zonder medicijnen en zonder medische hulp in apotheken. Gisteren werden we getroffen door een aardbeving van 7,7 op de schaal van Richter, en om 04:00 uur gingen we allemaal de straat op, en het regende hevig. Op een stormachtige nacht sliepen sommige mensen op straat en werden meer dan 3.000 doden gedocumenteerd.

Vandaag verwachten we dat de internationale gemeenschap haar sancties tegen het onschuldige Syrische volk opheft en hen behoedt voor eindeloos onrecht en lijden. We hebben voertuigen en materieel voor het opruimen van puin nodig, brandweerwagens en ambulances. We zijn geen barbaars volk, we komen uit een beschaafd land dat de mensheid veel heeft gegeven, maar uw sancties, die in strijd zijn met het internationale recht en de principes van menselijkheid, waren een reden om het wiel van ontwikkeling te stoppen, ze weerhouden ons ervan onze land na de oorlog, en nu voorkomen ze dat we de onschuldige slachtoffers redden die gewond raakten bij de aardbeving.

Een Syrische man huilt van de pijn, (foto hieronder) omdat hij 5 van zijn familieleden verloor bij de verwoestende aardbeving. Er wordt geschreven dat Syrië gered moet worden en dat Syrië VN-interventie nodig heeft om Syrië te kunnen redden van deze catastrofe. Iedereen zou moeten helpen. Dit is een humanitaire kwestie. Moge God dit verwoeste land helpen, onze gebeden zijn voor Syrië.

De vraag is hoe deze aardbevingen werkelijk ontstaan!


Geschreven wordt dat er geen twijfel over kan bestaan dat de Khazariaanse maffia is verslagen en het opruimen van hun laatste leiders is begonnen.

Tip: Voel altijd wat wel of niet resoneert met je!De Nederlander Frank Hoogerbeets (geoloog) schreef het volgende:

"Een aardbeving van 7,8 op de schaal van Richter trof de regio van Syrië en Zuid-Turkije en veroorzaakte enorme verwoestingen. We bidden tot God om genade te hebben met de doden en de gewonden te genezen".

Angstaanjagende verwoestende aardbeving treft Syrië en Turkije, gebouwen storten in, slachtoffers, gewonden, infrastructuur vernietigd, mensen vluchten van huizen naar openbare pleinen uit angst voor instortende huizen, en ze bevinden zich nu midden in de sneeuw in de open lucht.

De grond barstte als gevolg van de verwoestende aardbeving, de weg Antioch - Rehaniyya, horrormomenten.

Tip: Voel altijd wat wel of niet resoneert met je!

Frank Hoogerbeets verslaat middels zijn Telegram kanaal over de aardbevingen in Turkije en Syrië. Te lezen is dat hij een wetenschapper en aardbevingsexpert is, bericht over de aardbeving in Syrië en Turkije en het instorten van gebouwen en grote verwoestingen.

Telegram kanaal ► https://t.me/earthquake_syria_turkey_disaster

Vrijdagmiddag schreef Frank Hoogerbeets in een bericht op Twitter dat er 'ergens tussen 4 en 6 februari' een aardbeving met een kracht van 7.5 zou plaatsvinden in het zuiden van Turkije.

De ramp voltrok zich inderdaad vandaag.

Volgens Hoogerbeets heeft de elektromagnetische straling van de Noord- en de Zuidpool invloed op de activiteit van de atmosfeer en de aardkorst. Als de maan en enkele planeten op een rij staan kan dat via die magnetische straling een aardbeving veroorzaken.

Bron: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/nederlander-voorspelde-vrijdag-al-epicentrum-datum-en-kracht-van-aardbeving-turkije/ar-AA17aa7H

Wat is er werkelijk gaande?


Geschreven wordt dat tot nu toe zich 10 naschokken van M5.5 en groter hebben voorgedaan in Turkije na de eerste aardbeving.. en dat de naschokken de komende dagen en misschien weken zullen voortduren.

De voorspelling van Nederlander Frank Hoogerbeets (geoloog) voorspelde dit op vrijdag 03-02-2023


De gebeurtenissen in de komende weken zullen zelfs voor de meest gehersenspoelde schapen in het Westen duidelijk maken dat er iets fundamenteels en historisch heeft plaatsgevonden!Gedeelte tekst van een artikel van Benjamin Fulford van 6 februari 2023. De rest van de informatie zit nog achter een betaalmuur en zal later deze week beschikbaar zijn, dit zal gaan over het QFS.

Bron: Ware Kracht Ilona │ https://t.me/warekracht


Tip: Voel altijd wat wel of niet resoneert met je!

Er kan geen twijfel over bestaan dat de Khazariaanse maffia is verslagen en het opruimen van hun laatste leiders is begonnen!


De arrestatie van de Nieuw-Zeelandse crossdressing premier Jack Adern, strafrechtelijke aanklachten tegen de Zwitserse president Alain Berset en Pfizer, massale arrestaties van Oekraïense regeringsfunctionarissen en vele andere gebeurtenissen wijzen hier allemaal op.

Een ander teken dat de KM de kluts kwijt is, is dat het nu mainstream wordt om te praten over de betrokkenheid van de Mossad en de Israëlische oprichter-premier David Ben Gurions bij de moord op president John F Kennedy.

Israël probeert ondertussen via Frankrijk te onderhandelen over een overgave aan de Russen. De failliete Amerikaanse regering van haar kant werd het lachertje van de wereld door het "een ballon at mijn huiswerk" excuus te gebruiken nadat Rockefeller slaafse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken werd verteld dat hij niet de moeite moest nemen om naar China te komen op een bedelmissie.

De oorlog in Oekraïne loopt ook ten einde nu de laatste Satanisten zijn omsingeld in Bahmut, waar ze naar verwachting de komende weken zullen vechten tot de dood erop volgt.

Het belangrijkste van alles is dat de KM op 31 januari de controle over het wereldwijde financiële systeem heeft verloren en dat het kwantum financiële systeem nu functioneert (waarover later meer).

Het is echter niet voorbij totdat het voorbij is en er is een grote kans dat de wanhopige en in het nauw gedreven KM een soort van zwarte zwaan mega-terreur evenement zal proberen, waarschijnlijk een EMP of nucleaire aanval.

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu zei tegen de Amerikaanse ambassadeur dat hij zijn "vuile handen van Turkije moest afhalen", nadat Washington en acht Europese landen reiswaarschuwingen hadden afgegeven in verband met mogelijke terreuraanslagen aldaar. Soortgelijke waarschuwingen werden gegeven over Iran.

Het bevel van de westerse regeringen om hun burgers te evacueren betekent dat het Israëlische regime in het nauw gedreven waarschijnlijk een grootscheepse aanval gaat uitvoeren. Een aardbeving van 7,8 magnitude gevolgd door tientallen andere terwijl dit verslag werd geschreven geeft aan dat het al begonnen is. "Dit is een weermodificatiewapen dat wordt gebruikt om Erdogan te laten zien wie nog steeds de baas is," zegt een CIA-bron.

De aanval vond plaats toen de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov in Irak landde om een "militair-technische" samenwerking met Turkije, Iran, Syrië en Irak en de Golfstaten op gang te brengen. Aangezien Egypte de facto ook een Russische bondgenoot is, vormt dit een existentiële bedreiging voor het KM-regime in Israël (maar niet voor de Joden).

De Iraanse regering heeft nu de buren van Israël gewaarschuwd dat zij, om "hun veiligheid te handhaven", "uit de buurt moeten blijven van het regime dat elke dag sterft".


De Khazariaanse Maffia probeert wanhopig de hele planeet op te blazen (met behulp van agenten in zowel Iran als Israël) omdat het door de Khazariaanse Maffia gecontroleerde Vaticaan en hun Amerikaanse bedrijfsdochter op 31 januari de controle over het financiële systeem hebben verloren.

Daarom werd het hele Italiaanse internet op 1 februari afgesloten, zeggen MI6-bronnen.

De Vaticaanse Bank, waarmee de meeste zogenaamde wereldleiders werden omgekocht, is afgesloten. Nu hebben de KM tot 13 februari voordat hun Amerikaanse Corporatie volledig wordt afgesloten.