Vertaal deze pagina naar:

*** DE KRACHT VAN DE EIGEN BEVOLKING ***

10-05-2023

Zo God wil zal gaan geschieden, zowel in de hemel als op de aarde!


Wanneer wij gezamenlijk onze talenten, kennis, handvaardigheden en gaven gaan inzetten in het Licht van de Waarheid zal het addergebroed kruipen over de aardbodem en zich gaan verstoppen in allerlei hoeken en gaten.

Ambtenaren durven straks niet meer over straat wanneer bekend is dat ze mee hebben gewerkt aan een corrupte organisatie (roversbende) en zich als huurling dik hebben laten betalen!

Zo God wil zal gaan geschieden!

GESARA is coming!

DE ROL VAN MAXIMA BIJ HET WEF (World Economic Forum)

WEF leden behoren tot het grootste schorem en tuig van de wereld.

https://www.wimjongman.nl/nieuws/2022/namen-wef.html


Alles komt in het Licht der Waarheid, word ook Wakker!

https://www.ninefornews.nl/coalitie-weigert-debat-over-geheimzinnigheid-rond-rol-koningin-bij-digitale-munt-dit-is-de-wereld-op-zn-kop/

Maxima is er zelf bij betrokken!

Het kabinet houdt alle documenten m.b.t. het 'Digital Currency Governance Consortium' van het WEF geheim. De reden: koningin Máxima is erbij betrokken. Het totale gebrek aan transparantie baart veel Nederlanders zorgen. Zeker nu de digitale euro in sneltreinvaart op ons afkomt.

Wij gaan nu in een sneltempo ontwaken!

De wereld wordt nu snel Wakker nu alles naar buiten gaat komen over de werkelijke Agenda van het WEF (volkerenmoord en depopulatie). De leden van het WEF (World Economic Forum) waar Maxima ook toe behoort is het grootste schorem en tuig van de wereld, het schuim der aarde.

NIEUWE KAMERVRAGEN WORDEN NIET BEANTWOORD LANGE FRANS

Lange Frans, wanneer maak jij weer een nieuw liedje?

Niet te geloven na een half jaar (!) wachten (terwijl Kamervragen in UITERLIJK zes weken beantwoord moeten worden) WEIGERT het kabinet om ook maar EEN document over het WEF "Digital Currency Governance Consortium" naar de Kamer te sturen o.a. omdat de koningin erbij betrokken is.

Lange Frans, wanneer maak jij Kamervragen 4?