Vertaal deze pagina naar:

DE KWAADAARDIGE ELITE DIE IN NEDERLAND NU GELUKKIG DE MACHT AAN HET VERLIEZEN IS KAN OP TERMIJN ERG GEVAARLIJK WORDEN ZOLANG ZIJ NIET GESTOPT WORDEN!

18-04-2023

Het wordt een spannende en dramatische film voor velen wanneer de tijd zal verstrijken!


De bevolking komt erachter dat ze jarenlang in de maling zijn genomen!

Door een fake koningshuis en de regering, wat een corrupte organisatie blijkt te zijn, geleid door vele stromannen (vrijmetselaars). In werkelijkheid worden de beslissingen in Nederland achter de schermen genomen door een denktank van een kwaadaardige en invloedrijke elite.

De Tweede Kamer en de Eerste Kamer zijn slechts toneelclubs wat de bevolking het gevoel moet geven dat daar de beslissingen voor Nederland worden genomen. Veel mensen trapten erin en gaven hun stem weg. Van tevoren wordt reeds bepaald wie op welke stoel plaats zal gaan nemen.


We hebben te maken met een illegale wetgeving in Nederland!

Prinses Juliana is een geruilde baby, google Juliana en Pateo. Sinds 1945 is de bevolking geconfronteerd met een illegale wetgeving, doordat Prins Bernhard stadhouder werd van Nederland, wat toen een provincie van Duitsland werd. De bevolking in Nederland wordt reeds jarenlang, middels de omgekochte media, voorgelogen, afgeperst en onderdrukt.


Afdrachten aan de Belastingdienst blijken giften te zijn aan een ANBI instelling!

Youri Plate bedankt namens de bevolking voor je tomeloze inzet betreffende het openbaren aan de bevolking van de vele opgenomen gesprekken die je deed met verschillende (r)overheid instanties, instellingen, stichtingen en bedrijven, waarin vele leugens aan het licht kwamen.


De kwaadaardige elite wordt geopenbaard aan de bevolking!

Nu de kwaadaardig elite wordt geopenbaard met de uitrol van Agenda 2030 (volkerenmoord door COVID prikjes) en de BBB (Build Back Better / 666) door de mand is gevallen bij een groot deel van de bevolking wordt nu een andere tactiek toegepast door de AIVD en de kwaadaardige elite.

Erik Akerboom (directeur-generaal van de AIVD)

Op social media wordt het volgende geschreven:

"Ook Erik Akerboom is besmet met het controle virus.

Wellicht heeft hij het nog niet door dat ook hij gemanipuleerd wordt."


De kwaadaardige elite bestaat helaas echt!

Erik Akerboom, directeur-generaal van de AIVD, licht het waarschuwende jaarverslag dat vandaag naar buiten kwam toe. Er staat onder meer in dat complottheorieën over 'een kwaadaardige elite' die in Nederland 'de macht in handen heeft', op lange termijn gevaarlijk kunnen zijn.


Inderdaad is de ontwakende bevolking een groot gevaar voor de corrupte organisatie!

Erik Akerboom draait alles om, de onwetende bevolking zal er weer intrappen!

U bent hierbij gewaarschuwd, doe onderzoek en lees vaker onze Waarheidskrant.

Wanneer U de onderstaande video beluisterd zult U zelf de vele leugens ontdekken, om de kwaadaardige elite de macht te laten behouden.

Wij noemen dit 'Big brother is watching you', oftewel George Orwell praktijken!

Video ► https://twitter.com/Nieuwsuur/status/1648067851394117634


De Nederlandse bevolking krijgt te maken met extreme controle door de AIVD, 5G en het bankwezen!

Iedere Nederlander wordt in de toekomst afgeluisterd, iedere stap wordt door 5G vastgelegd en alle transacties boven de 100 euro worden gechecked op Uw bankrekening.


Vindt U dit nog steeds normaal?

Nep koning Willem-Alexander zei een keer in zijn troonrede:

"Maak niet normaal wat niet normaal is".


Straks kunt U geen scheet meer laten of deze wordt geregistreerd!

Burgers maken zich terecht zorgen over een totalitaire overheid (dictatuur). Het is nu aan de bevolking om te gaan kiezen, de dood of de gladiolen. Ga zoveel mogelijk voor Uzelf zorgen, ga met buurtbewoners praten, ga in gesprek met elkaar, denk en handel in goede oplossingen, leg moestuinen aan en wees zo min mogelijk afhankelijk van het aangeboden onderwijs- en zorgsysteem.

Een al wat oudere video, maar nog steeds zeer actueel over de Grondwettelijke positie in Nederland!

Code van Bordeaux

Propaganda staat synoniem voor bedrog, leugens en manipulatie!

Deze internationale verklaring is wereldkundig gemaakt als een standaard van beroepsgedrag door journalisten in hun werkzaamheid van bijeenbrengen, verzenden, verspreiden en commentariëren van nieuws en inlichtingen en in het beschrijven van gebeurtenissen.

Meer info ► https://www.nvj.nl/themas/journalistieke-praktijk/ethische-regels/code-bordeaux

Doe ook onderzoek en informeer jezelf!


"Wij kunnen paarden naar het water brengen,

maar ze zullen zelf water moeten drinken..."