Vertaal deze pagina naar:

DE MAILBOX IS ONTPLOFT BIJ HET JURISTEN KANTOOR PLATE MET VRAGEN OVER DE ANBI STATUS VAN DE BELASTINGDIENST

21-12-2022

*** Youri Plate schreef vandaag dat hun mailbox is ontploft met allerlei vragen over de ANBI status van de Belastingdienst ***Houd er aub rekening mee dat ze het behoorlijk druk hebben op het Juridische kantoor van Plate met het beantwoorden van mails etc.


Youri Plate schreef het volgende:


Goedemorgen vrienden,

We hebben gisteren alle bewijzen, dat de ANBI bestaat en uitbetaald, afgegeven bij de Belastingdienst, wat zit gekoppeld aan je Geboortetrust.

Wij hebben nu een voordeel, want als er vanaf nu een lid een vraag krijgt van de inspecteur dan kan de voorzitter via onze vereniging alle vragen naar het team geboortetrust/team ANBI doorverwijzen, want daar ligt nu alles.

Daar liggen nu ook alle Woo-verzoeken, met alle bewijzen dat de rechtspraak niet bevoegd is, de officieren Natuurpersonen zijn en ook dat de Politie Natuurpersonen zijn. Dit hebben zij nu in hun bezit. Het CJIB is een ANBI instelling, zo ook de Belastingdienst en ook  De Staat der Nederlanden niet te vergeten.

Wij wachten nu 7 dagen en dan zullen we juridisch stappen nemen tegen het Ministerie van Financiën, want ze hebben de goede documenten aan de verkeerde gek gegeven.


Via www.youriplate.nl kun je lid worden van de vereniging.

E-mail vereniging: info@youriplate.nl

1 team 1 taak

Een dankwoord van Youri Plate voor de Politie Eenheid Limburg Zuid:

"Ik wil jullie bedanken voor de steun

en dat er niet is tegen gewerkt.

Fijne kerstdagen".

Hier wordt echte Geschiedenis geschreven, maar dan wel échte Geschiedenis en niet datgene wat ons op school is en wordt aangeleerd!