Vertaal deze pagina naar:

DE MATRIX IS AAN HET INSTORTEN ALS EEN KAARTENHUIS!

01-01-2023

De Oekraïense president Zelensky zal in januari het WEF (World Economic Forum) bijwonen om de alliantie met de multinational BlackRock voor de wederopbouw van Oekraïne te bespreken.

Het nieuwe jaar 2023 zal het begin van iets heel moois zijn!


Na dood en verderf komt de wedergeboorte van een wereld waar we allen naar verlangen.

Uiteindelijk moeten we het zelf doen en met een goede motivatie.

We hebben nu veel kunnen leren vanuit het verleden.


Wat was er er nu werkelijk gaande in Rusland volgens een van onze verslaggevers?

Nazi boef Zelensky wenste zich de winst van de oorlog die hij met de Deep State is begonnen tegen Rusland. Intussen wordt echter het leger en huurlingen weggevaagd door de Russische alliantie. De verliezen zijn zo enorm groot dat van een overwinning nooit sprake kan zijn. Niet nu en niet in de toekomst voor Zelensky.

Het voornemen van Zelensky om in Davos zijn opwachting te maken is dan ook erg optimistisch. Onder leiding van de Westerse Deep State, die de verovering van Rusland in het vizier had voor haar grondstoffen, had Poetin geen andere optie meer om Rusland tegen het schuim der aarde te behoeden en te verdedigen. Volgens berichten zijn de militaire verliezen aan de kant van het Zelensky Nazi leger 30: 1 doden ten opzichte van de verliezen aan Russische zijde!


N.A.T.O. (Nazi Atlantische Terreur Organisatie)

De Nazi Atlantische Terreur Organisatie (NATO) verliest met deze proxy oorlog zijn bestaansrecht, waardoor de corrupte EU niet langer meer beschermd kan worden van binnen uit de eigen landen en Nazi regeringen. Het zijn juist hun daden die de bevolking wakker hebben geschud, met hun COVID-19 Genocide misdaad tegen de eigen bevolking.

Mocht er nog sprake geweest zijn van enig credit voor de globalisten, is deze nu wel vervlogen. Als de bevolking meer respect hebben voor Rusland dan de politieke misdadigers uit eigen land, is dit een teken aan de wand dat de verandering niet meer te stoppen zal zijn.


De hele wereldbevolking gaat ontwaken!

Het ontwaken van de hele wereldbevolking is de aanleiding geweest waarom veel gasten werden uitgenodigd om naar het Nazi treffen van Klaus Schwab te komen (WEF), omdat zij nu door beginnen te krijgen dat de woede van de wereldbevolking zich nu snel tegen hen gaat keren.

Zij die schuldig zijn en mee hebben gewerkt aan de GENOCIDE gaan nu in paniek raken, vluchten kan niet meer. Iedereen had een positie ingenomen, een keuze gemaakt, om voor geld zonder waarde medemensen te vermoorden of eraan mee te werken.


QFS (Quantum Financial System)

De QFS heeft alles geregistreerd, daarom is het makkelijk de bankrekeningen buiten werking te zetten die zich schuldig hebben gemaakt aan GENOCIDE. Met het uitschakelen van het SWIFT betaalsysteem is de Petrodollar en Euro verleden tijd, samen met de centrale banken.

Geen Centrale Banken meer en dus geen ECB of FED. Dit betekent de doodsteek voor alle globalisten. Dit is een meer jaren plan, waarbij Rusland de wereld heeft gered van de ondergang en het verderf wat de Deep State en zijn handlangers met de mensheid voor hadden.


Het WEF voert nu campagne tegen de Vrijheidsstrijders!

Het World Economic Forum (WEF) en zijn weldoeners ondervinden aanzienlijke tegenwind. Wat ooit een schimmige ideeënwinkel van de heersende klasse was, staat nu in de schijnwerpers, waardoor het machtige netwerk ongewenste aandacht krijgt van de gewone man.

Nu het WEF de hitte voelt, voert het een defensieve PR-campagne tegen de tegenstanders (vrijheidsstrijders) van zijn techno tirannie. Doordat het kaartenhuis gaat instorten van de Cabal proberen ze hun macht op te beschermen. Omdat de extremistische agenda van het WEF al enige tijd op hevig verzet stuit, waaronder The Great Reset, Build Back Better, & You'll Own Nothing & Be Happy.

Slechts enkele weken voor de jaarlijkse, alleen op uitnodiging, bijeenkomst in Davos, heeft het World Economic Forum een artikel gepubliceerd waarin het beweert het slachtoffer te zijn van "desinformatiecampagnes".

Meer info ► https://www.frontnieuws.com/de-davos-man-in-de-verdediging-world-economic-forum-haalt-uit-naar-desinformatiecampagnes-tegen-zijn-tirannieke-ideeen/?s=35

Frontnieuws schreef op 28-12-2022 het volgende:

Deze week heeft The Dossier een groot deel van de sprekers- en evenementenlijst van Davos 2023 verkregen en gepubliceerd. Tot en met 2023 zullen wij een licht blijven schijnen op de campagnes van het World Economic Forum tegen de vrijheid van de mens en publiceerde de onderstaande link.

Zie link ► https://dossier.substack.com/p/exclusive-davos-2023-will-feature