Vertaal deze pagina naar:

POLICE FOR FREEDOM - DE MEDIA ZIJN VASALLEN VAN DE MACHT, ZE LATEN ZICH KOPEN!

11-04-2021


𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃 𝐔𝐏 π…πŽπ‘ π…π‘π„π„πƒπŽπŒ


Wij, van de Nieuwe Media, de Waarheidskrant, wij zijn de Vrije Media en schrijven alleen de Waarheid zoals die werkelijk is volgens onze eigen perceptie (waarneming).

Wij betalen alles uit eigen verdiensten en worden ondersteund door donaties, zoals zoveel andere waarheidsvinders en klokkenluiders die de waarheid verkondigen zoals die is.

Udo Ulfkotte schreef een boek met de titel "Gekochte journlisten", ga dat allen eens lezen, dan weet U wat er momenteel speelt en gaande is in Nederland en de rest van de wereld.

Kom nu op voor Uw eigen Vrijheid voor het te laat is!𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃 𝐔𝐏 π…πŽπ‘ π…π‘π„π„πƒπŽπŒ


Deze oud veteraan (zie foto hierboven) spreekt zich uit tijdens de mars voor vrijheid georganiseerd door 'Police for Freedom Nederland' op 10-04-2021 te Baarn.

#speakup #speakyourtruth #vrijheid #freedom #standforyourrights #policeforfreedom #standup #freedomfighter #freedomofspeech #held #WakeUpPeople


Deze oud veteraan vertelt de Waarheid zoals die is, luister of lees goed wat deze oud veteraan te vertellen heeft


De oud veteraan zegt naar veel demonstraties heen te gaan en zegt dat het een waanzin is waarin we nu beland zijn.

Het is een spelletje van de macht.

De macht wordt bepaald door geld.

En door mensen in een dusdanige positie te brengen, zodat ze gechanteerd kunnen worden.

Dat speelt op dit moment.

De veteraan vindt dat het eigenlijk verbijsterend is dat de reguliere media, de NOS, een eenzijdig beeld laat zien.

Hij zegt voorts dat de politie voordat een demonstratie is beΓ«indigd al voortijdig charges doet, zoals op het Museumplein in Amsterdam.

(Redactie: Dit was ook het geval in Amstelveen (vandaag 11 april 2021 om 15.40 uur), terwijl de demonstratie om 16.00 uur zou eindigen greep de politie vooraf al in). 


De veteraan zegt Halsema al twee keer een mailtje heet gestuurd en dat hij heeft gevraagd: U heeft toch ook kinderen? Wat voor toekomst wilt U dat Uw kinderen hebben?

Voorts stelde de veteraan dat de media vasallen zijn van de macht. Ze laten zich kopen. De media is in handen van het kapitaal.

De media in Nederland is in handen van 2 miljardairs in Belgie volgens de veteraan. Die sturen het aan.

Wanneer een journalist even buiten de pot gaat wordt de journalist ontslagen. Hij zegt Udo Ulfkotte noemde het hournalisten.

(Udo Ulfkotte schreef een boek met de titel "Gekochte journalisten")


Het is onbegrijpelijk zegt de veteraan dat een volk dat zich zo opgeleid voelt en is dit zich aan laat leunen. Hij zegt dit onbegrijpelijk te vinden.

Hij zegt, ik ben 80 jaar en ik loop gewoon mee en ik zie jeugd, ik zie een gemeleerd, ik zie van allerlei politieke stromingen, dat weet ik niet, maar het verbaast mij en Rutte en Kaag moeten worden opgeborgen in een gevangenis.

Hij zegt dat Rutte en Kaag geen mensen zijn, maar psychopaten, en dat zij dienen opgeborgen te worden in de gevangenis en de sleutel daarvan dient weggegooid te worden.

Deze veteraan heeft een boodschap voor de mariniers:

De oud veteraan heeft een oproep gezet op een forum voor mariniers, hij zegt jullie zijn uitgezonden naar gebieden met gevaar voor jullie eigen leven, maar dat ze nu op moeten komen voor hun eigen kind, hun eigen vrouw, dat nu hun eigen gezin wordt bedreigd.

Waar zijn jullie?

Het verbaast de veteraan dat volwassen mensen wel alles weten over Ajax en Feyenoord, maar helemaal niks van wat er nu gaande is.

Dank U wel oud veteraan voor dit gesprek!


Video β–Ί https://www.facebook.com/kimmai.vanzoelen/videos/4246827688681285