Vertaal deze pagina naar:

DE MENSHEID STAAT OP HET PUNT WAKKER TE WORDEN UIT EEN LANGE EN VERSCHRIKKELIJKE NACHTMERRIE!

10-04-2023

Een oude satanische cultus die ons al duizenden jaren terroriseert, wordt geconfronteerd met een definitieve nederlaag!


Joden herbouwen tempel na nederlaag van satanisten.


Door Windlander • 10 april 2023

Wekelijks geopolitiek nieuws en analyse

https://benjaminfulford.net/


De mensheid staat op het punt wakker te worden uit een lange en verschrikkelijke nachtmerrie!

Een oude satanische cultus die ons al duizenden jaren terroriseert, wordt geconfronteerd met een definitieve nederlaag. Het Joodse volk is van plan om hun bevrijding uit de Babylonische slavernij te vieren door een nieuwe tempel te bouwen.

Deze keer zal het naar verwachting eeuwig duren. Een nieuwe Gouden Eeuw staat op het punt voor de mensheid aan te breken. Dat is het grote plaatje achter recente nieuwsgebeurtenissen.

Nu de satanisten zijn verslagen in Oekraïne, staat er een laatste slag op het punt plaats te vinden om de laatste grote satanistische bolwerken in Europa, de VS en Azië op te ruimen, daar zijn meerdere bronnen het over eens.


Het grootste evenement in de oorlog om de planeet te bevrijden vorige week was dat de Franse en Britse Rothschilds de Rockefellers en hun nep-president Biden onder de bus gooiden.

Dit was het verhaal achter het bezoek aan China van de Franse slavenpresident Emmanuelle Macron en de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.


In de diplomatie laat de schijn zien wie werkelijk de baas is.

Dit is de reden waarom Macron op zijn eigen Airbus A330 vloog met een groep media-, zaken- en culturele figuren, terwijl Von der Leyen gedwongen werd een 14-uur durende commerciële vlucht naar de hoofdstad te nemen, compleet met een tussenstop van vier uur in het Midden-Oosten. Terwijl in China president Xi Jinping "Von der Leyen op een manier behandelde die het een beetje vernederend maakte", zei een Franse functionaris,

https://www.msn.com/en-xl/news/other/france-s-macron-ends-trip-to-china-with-pact-to-bolster-business-military-ties/ar-AA19Bci6


"Xi stuurde Ursula weg van belangrijke besprekingen omdat hij Macron ter plekke wilde plaatsen en de babysitter Ursula werd gemandateerd door haar WEF-meesters om te voorkomen dat hij dat deed", legt een CIA-bron uit. "Macron is slim, hij kiest de kant van de winnaars zoals elke goede zichzelf respecterende opportunist", voegt hij eraan toe.

Tijdens zijn bezoek beloofde Macron om lid te worden van China's Belt and Road Forum. Hij was het ook met China eens dat het tijd was om de Oekraïense crisis op te lossen, "met diplomatieke middelen om duurzame vrede in Europa te bereiken".

Macron ging zelfs zo ver dat hij er in principe mee instemde de NAVO te verlaten en zich aan te sluiten bij de BRICS-alliantie en hun voorstel voor wederzijdse veiligheid. Daarom besloten Xi en Macron om "de uitwisselingen te verdiepen" tussen het Chinese leger en Franse eenheden in Azië-Pacific. Macron beloofde ook Taiwan niet te steunen in een door de VS veroorzaakte crisis daar.

Het andere belangrijke punt over het bezoek van Macron is dat zowel de Iraanse als de Saoedi-Arabische ministers van Buitenlandse Zaken tegelijkertijd in China waren waar ze ontmoetingen hadden met hun Franse tegenhangers. Dit is een duidelijk teken dat de Fransen werd verteld om zich aan te sluiten bij de BRICS of afgesneden te worden van olie uit het Midden-Oosten.

Om de deal zoeter te maken, zei China dat Europa "een onafhankelijke pool in een multipolaire wereld" zou moeten zijn. Dit speelt in op de lang gekoesterde Franse steun voor Europese onafhankelijkheid.

https://tass.com/pressreview/1600969


De aanstaande scheiding tussen Europa en de door Rockefeller gecontroleerde VS is een van de redenen waarom de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zei dat de vredesbesprekingen in Oekraïne gericht moeten zijn op het creëren van een "nieuwe wereldorde".

https://www.themoscowtimes.com/2023/04/07/any-ukraine-peace-talks-should-be-about-new-world-order-lavrov-a80750


Natuurlijk zal Macron die de Chinezen en Russen opzuigt hem misschien niet van zijn eigen volk redden. Franse demonstranten hebben duidelijk gemaakt dat ze weten wie hun vijand is door vorige week zowel de Bank of France als het hoofdkwartier van BlackRock in Parijs in brand te steken.


Uit opiniepeilingen blijkt dat de overgrote meerderheid van de Fransen op veel fronten walgt van Macron!

Het ziet er in ieder geval ook naar uit dat Duitsland samen met Frankrijk de door Rockefeller gecontroleerde VS zal afwijzen. De etnisch Duitse koning Karel van Engeland ging vorige week naar Duitsland "om de Engels-Duitse betrekkingen in vredestijd te verstevigen, waarmee hij een van de missies van de overleden koningin vervulde", zegt MI6.

Als resultaat van die ontmoeting staat de Duitse slavenkanselier Olaf Scholz op het punt binnenkort te worden afgezet via een parlementair onderzoek naar een corruptieschandaal van hem. Aangezien bijna alle westerse politici corrupt zijn, betekent "onderzoek naar corruptie" gewoon dat ze op het punt staan ontslagen te worden. Hij zal worden vervangen door iemand die geen Rockefeller-stroman is, zegt MI6.

https://www.politico.eu/article/germany-cancellor-olaf-scholz-parliament-investigation-tax-fraud-scandal-hamburg-cum-ex/


We merken ook op dat Oostenrijkse politici wegliepen toen de satanische Oekraïense president Vladimir Zelinsky hun parlement toesprak.

We hebben trouwens bewust de Russische spelling voor zijn naam gebruikt, want het blijkt dat al deze zogenaamde Oekraïense politici in feite Russisch-taligen zijn. Dit doet ons afvragen of de hele Oekraïense show altijd wel een Russische poppenshow is geweest.

Poolse inlichtingenbronnen vroegen zich ook af wat Zelinsky deed nadat hij vorige week Polen bezocht. 'Waarom kon Zelensky niet van het hotel naar het naastgelegen presidentiële paleis lopen', vroegen ze.
Een bron merkt op hoe hij ooit sultan Al Qaboos van Oman zag verschijnen zonder lijfwachten in een café, om thee vroeg en vervolgens met de klanten over hun plannen sprak: "Dit is de norm voor Arabieren omdat zijn volk hem geen pijn zal doen." hij zegt.

Daarentegen, met Zelinskly "Hier komt een acteur, gedragen door een dure gepantserde limousine begeleid door 6 gorilla's om 60 meter af te leggen, en 7 jaar geleden speelde hij piano met zijn lul, naakt op de gitaar en was niet bang?" Ook in Canada en andere westerse landen liepen premiers gewoon op straat. Nu haten hun mensen hen zo erg dat ze zich moeten verschuilen achter knokploegen en bepantsering.

Een voorbeeld van wat voor soort leiders we nu in het Westen hebben, was vorige week te zien toen Zelensky en de Finse premier Sanna Marin de overleden nazi-oorlogsmisdadiger Dmitry "Da Vinci" Kotsyubaylo eerden. Tijdens zijn leven pochte "Da Vinci" dat hij zijn wolf de botten van Russisch sprekende kinderen voedde. Het was zijn vrouw die zei: "Een goede Rus is een dode Rus", zeggen Poolse inlichtingenbronnen.

Geen wonder dat de vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev zegt: "Niemand ter wereld heeft Oekraïne nodig, daarom zal het ophouden te bestaan", zegt hij dat het Amerikaanse volk binnenkort politici zal dwingen uit te leggen waarom ze geobsedeerd zijn door "een land dat ze niet kennen". ', in plaats van binnenlandse Amerikaanse kwesties, Medvedev merkt ook op dat er nog maar ongeveer 20 miljoen van een vooroorlogse bevolking van 45 miljoen in het land zijn.

https://tass.com/politics/1601631


Zoals we eerder hebben opgemerkt, is langs de rivier de Dnjepr een nieuwe invloedslijn tussen West-Europa en Rusland uitgezet. Het plan van de Khazariaanse maffia om Oekraïne om te vormen tot een nieuw Khazariaanse rijk is dood in het water.


De Russen hebben ook opgemerkt dat de VN zichzelf volledig in diskrediet heeft gebracht door te weigeren een internationaal, onafhankelijk onderzoek te starten naar de sabotage van de Nordstream-pijpleiding. Ze komen er eindelijk achter dat het (de VN) een particulier Rockefeller-bedrijf is en geen echte wereldorganisatie.

De Russen hebben ook ontdekt dat het Internationaal Strafhof een ander Rockefeller-front is. Om die reden zijn de rechters Tomoko Akane, Rosario Salvador Aytala, Sergio Herardo Ugalde Godini en aanklager Karim Khan het doelwit van het Russische parket.

MI6 werkt samen met de Russen en de White Hats om zich ook op andere satanisten te richten. Dit betekent dat deze "transnationale en sterk georganiseerde sekte" wordt afgebroken. Hun zwakte was dat "abjecte geheimhouding de enige manier van het continuüm was om te overleven", merkt MI6 op. Nu verschillende rechtszaken de boel aan het licht brengen, is het slechts een kwestie van tijd voordat de plaag in Europa stopt.

Hoe dan ook, ongeacht wat er in Europa gebeurt, de echte confrontatie vindt plaats in de Verenigde Staten!


Bron: https://benjaminfulford.net/2023/04/10/131965/