Vertaal deze pagina naar:

DE MOGELIJK WARE REDEN WAAROM KLAUS SCHWAB EN KLAAS KNOT DEZE WEEK IN DEN HAAG WAREN!

29-09-2023

Welke kant gaat het nu op in Nederland?

Wat er gebeurde in Den Haag

Klaus Schwab was eergisteren in Den Haag en had onder andere een gesprek met Mark Rutte. Ook Klaas Knot (President van de Nederlandsche Bank) was in de buurt. De NOS en de rest van de globalistische media proberen alles te verbergen en berichten er niet over. 


Alles wat duister is in Den Haag, wordt in onze Waarheidskrant in het licht gezet!

Weten we het nog? De politiek die kamerdebatten over Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF) afwijzen, (https://t.me/ditishetnieuws/1458).

Minister President Rutte die ontkent nauwe banden te hebben met Klaus Schwab (https://t.me/ditishetnieuws/2376) en het Koningshuis (MP Rutte en Minister Kaag) die bij Klaus Schwab op bezoek gaan...  (https://t.me/ditishetnieuws/2376).

Het is een kwestie van tijd, geduld en vertrouwen. 

Het duistere kaartenhuis gaat instorten.

Bron: Huig Plug.

Daar hadden we even niet aan gedacht of bij stilgestaan, want niet alleen Klaus Schwab was deze week in Den Haag, maar ook Klaas Knot!

Met dank voor de tekst en verslaggeving van de website Niburu.co

Je denkt dat je wakker bent en aardig weet hoe de vork in de steel zit en wie ons eigenlijk controleren en waarom. Toch blijken zaken regelmatig dan toch nog weer extremer dan je dacht. We leven in een land waar, naar zeggen, het gemiddelde intelligentieniveau toch op een behoorlijk peil ligt. Dat geldt dan misschien voor sommige dingen, want voor andere kwesties laat diezelfde intelligente bevolking zich op kinderlijk eenvoudige wijze belazeren.

Zeer waarschijnlijk is de macht afgelopen week in Nederland overgeheveld naar de WEF en WHO, die bij een volgende plandemie de bevolking kan bevelen zich verplicht op te sluiten in hun huizen en zich verplicht moeten laten vaccineren met een COVID-19 injectie.

U bent bij deze alvast gewaarschuwd!

Marionetten in Den Haag

Het maakt niet uit hoeveel marionetten je op het pluche zet in Den Haag die de hele dag druk in de weer zijn met van alles en nog wat, het is de centrale bank die bepaalt. Een Mark Rutte, als premier, kan geen enkele opdracht geven aan Klaas Knot, de directeur van de DNB. Klaas Knot daarentegen kan heel goed maatregelen en decreten uitvoeren zonder enige bemoeienis van Rutte of wie dan ook bij de overheid.
Tegenwoordig is de baas van Klaas Knot dan weer Mario Draghi, de Voorzitter van de Europese Centrale Bank. Dus, uiteindelijk is Mario Draghi de baas, ook in ons land.

Bron: https://niburu.co/het-complot/10863-wat-iedere-burger-hoort-te-weten-over-hoe-ze-worden-bedonderd

Ondertussen werd op 28 september de Global Health Pact ondertekend door Ernst Kuipers

(Zie de tekst hieronder)

Het Nederlandse volk is om de tuin geleid!

Als men allen links kijkt, kijkt geen van allen rechts. Daarom vond eerder het ontuchtschandaal van Marco Borsato plaats en daarna de schietpartij bij de Erasmus Universiteit. Het is allemaal afleiding voor de bevolking wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt.

Het lijkt bovendien erop dat het Nederlandse volk deze week bewust zand in de ogen werd gestrooid met de aanwezigheid van Klaus Schwab in Den Haag. Formeel zou hij een gesprek hebben met Mark Rutte over kunstmatige intelligentie in de mondiale economie. 

(Zie de tekst hieronder).

Verrassing toen Klaus Schwab ineens opdook in Den Haag

Dat was toch wel een verrassing toen Klaus Schwab eergisteren plotsklaps opdook in Den Haag. Er was totaal geen ruchtbaarheid aan dit bezoek gegeven en misschien is daar wel een hele goede reden voor. 

Via Gideon van Meijeren (FvD) werd bekend dat het formeel zou gaan over een gesprek met Mark Rutte over de kunstmatige intelligentie in de economie.


Gideon van Meijeren twtterde op 27-09-2023 het volgende:

Waarom is @ProfKlausSchwab vandaag in Den Haag? #FVD #WEF

https://twitter.com/GideonvMeijeren/status/1707085734752944190

https://www.facebook.com/100079353280834/videos/1088549145861808

Voor een dergelijk gesprek zou Klaus Schwab dan persoonlijk naar Den Haag komen?

Misschien gelooft de meerderheid van de mensen dit verhaal, maar het lijkt heel onwaarschijnlijk dat Schwab persoonlijk naar Nederland komt voor een dergelijk gesprek. Dit zijn het soort gesprekken die permanent plaatsvinden in Davos of andere plaatsen waar men bijeenkomsten houdt. Maar, we krijgen wel een clou over waar het werkelijk over gaat. Want Van Meijeren laat dan wel een stukje van de video zien waarbij Schwab tevoorschijn komt bij het Mauritshuis, maar er zit nog een belangrijk stukje in die video. Want voordat Schwab ten tonele verschijnt zien we Klaas Knot, de baas van de Nederlandse Centrale Rothschild bank voorbij lopen.

Cognitieve Dissonantie

De mensen die toch nog stiekem, heel diep van binnen, enige BBB- of Omzigt-illusies hadden, zullen nu vast wel wakker zijn geworden. Nee, natuurlijk niet. Als je altijd al in Caroline of Pieter hebt geloofd, dan negeer je dit soort nieuws natuurlijk; zo werkt Cognitieve Dissonantie, wees nou niet zo naïef.

Tekst: @martinakkerman

Video Klaus Schwab (WEF/Economic Forum) en Klaas Knot

https://www.facebook.com/100079353280834/videos/1230709860936606


Over Klaas Knot (baas van de Nederlandse Centrale Rothschild bank)

Klaas Knot is ook betrokken bij de Bank for International Settlements, de BIS, de centrale bank der centrale banken. Wij raden iedereen dan ook aan om dit eerdere artikel te lezen om het belang te kunnen begrijpen van de aanwezigheid van Klaas Knot in Den Haag.


Ook is Knot lid van de Trilaterale Commissie:

De Trilaterale Commissie (TLC) is een privéorganisatie opgericht in 1973 op initiatief van David Rockefeller.

https://niburu.co/blijvend-actueel/11798-de-werkelijke-top-van-de-piramide-eindelijk-ontmaskerd

Kortom, Knot is een man die zijn ziel en zaligheid heeft verkocht aan de s*kte in de achtergrond en heel nauw betrokken zal zijn bij de invoering van de CBDC in ons land.

De digitale valuta die een eind moet maken aan de nog resterende vrijheid en bezit van de burger. Bovenstaande zal dan waarschijnlijk ook de ware reden zijn dat Schwab en Knot tegelijkertijd op dezelfde plek in Den Haag worden gespot. Ze zijn druk in de weer met de Great Reset en dat laten ze dan ook graag merken.

Bron: https://niburu.co/het-complot/18966-niet-alleen-klaus-schwab-was-in-den-haag

Je zal straks niets meer hebben en toch gelukkig zijn volgens Klaus Schwab van het WEF (World Economic Forum)