Vertaal deze pagina naar:

DE NAAKTE WAARHEID IN ONZE WAARHEIDSKRANT VAN DE NIEUWE MEDIA

30-09-2023
De naakte Waarheid komt gewapend met een zweep uit een diepe put tevoorschijn om de Mensheid er van langs te geven!

Wij houden U dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks op de hoogte van het echte nieuws, de waarheden, die steeds meer naar buiten druppelen middels Telegram, TikTok en Twitter (X).

Check zelf wanneer de grote kranten en tv ook waarheden gaan verkondigen. Dan gaat het roer om in de wereld. Wanneer de doden op papier gaan spreken komt de grote verandering in onze wereld.

Veel bekende mensen in de hele wereld hebben hun eigen dood in scene gezet.

Wat is nu de Waarheid?

Zoals de feiten en bewijzen dat werkelijk weerleggen en er geen gebruik gemaakt wordt van vervalste dossiers waar de overheid en overheidsinstellingen zich tot heden nog steeds van bediend, zolang dit niet is verwijderd als bewijs/feit, herroepen of gerectificeerd is. 

Wie had ooit gedacht dat de overheid het slecht met ons voor zou hebben? Gaandeweg kwamen daar steeds meer mensen achter die onderzoek gingen doen. Het waren de waarheidsvinders en klokkenluiders die reeds veel naar buiten brachten, waardoor Nederland ging ontwaken.

De zittende orde is als de dood voor de Waarheid!

De pen en het woord zijn de meest dodelijke wapens van de bevolking in de strijd tegen het soort dictatoriale bewind en criminelen (maffia) waar wij steeds meer mee te maken krijgen.

Binnenhof Den Haag

We zijn trouwens erg benieuwd wat ze hebben aangetroffen in de gangen onder het Binnenhof. Er is niet voor niets een zogenaamde verbouwing aan de gang. Pottenkijkers worden buiten de hekken gehouden en niet onzer reden. Onder heel Den Haag, Nederland, Europa en de wereld loopt een enorm gangenstelsel.

Steven Brown doet zijn zegje over Mark Rutte


Over Steven Brown (volgens Wikipedia)

In de jaren tachtig stond hij aan het hoofd van de controversiële coffeeshop The Happy Family en in de jaren negentig was hij getuige in de rechtszaak tegen Martin Hoogland. Hij erkent in de jaren zeventig, tachtig en begin jaren negentig in de hasjhandel actief te zijn geweest maar heeft de criminaliteit naar eigen zeggen in 1992 de rug toegekeerd. 

Na een aantal jaren een wekelijks televisieprogramma te hebben gemaakt voor de Amsterdamse lokale omroep SALTO onder de titel Stem van de straat richtte hij in 2017 de politieke partij Stem van de straat op om daarmee te kunnen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. 

Brown heeft zich laten inspireren door de marktkoopman en zwerver Had-je-me-maar, die in 1921 als lijsttrekker van de anarchistische Rapaille Partij in de gemeenteraad van Amsterdam gekozen werd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Steve_Brown_(ondernemer)

https://stevenbrownsblog.wordpress.com

Steven Brown doet weer een boekje open!

Oud koningin Juliana heette eerst Klaartje van der Grift

Prinses Juliana is een geruilde baby, ze heette eerste Klaartje van der Grift.

De bewijzen zijn aanwezig, beluister de onderstaande video.

Een boodschap voor politici in Duitsland

Wapenstilstand 1945

Op 8 mei 1945 is een wapenstilstand getekend en werd het beheer over het grondgebied van de Weimar Republiek in Duitsland verdeeld onder de VS, Groot Brittannië, Frankrijk, de Soviet Unie en Polen. De Geallieerde Controleraad werd in het leven geroepen om de afspraken en overeenkomsten te garanderen. 

De constructie Bondsrepubliek in Duitsland (BRD) is bezet gebied en onderhorig aan de overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog. De laatste vergadering van deze Controleraad was in februari 1948.

Bron: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/05/10/niet-rusland-maar-duitsland-is-het-probleem/ (Deze info is verwijderd van de website).

We leven in de tijd van de Openbaringen!