Vertaal deze pagina naar:

DE NARRATIEF WORDT HEEL HOOG GEHOUDEN DOOR DE OMGEKOCHTE MEDIA!

29-01-2023

De bevolking in angst te laten leven wordt steeds weer opnieuw gevoed, nu ook door ons voedsel!


Eerst waren het insecten en nu zijn het vaccinaties in ons voedsel?

Welke boodschap heeft dat nu voor ons?

Doe zelf ook onderzoek wat WEL en NIET waar is.

Onze geschiedenis is vervalst, we leven in een grote en zieke leugenwereld.


Narratief: waar verwijst het naar?

De term narratief is te gebruiken als bijvoeglijk naamwoord en zelfstandig naamwoord. In de eerste vorm betekent het 'op de manier van een verhaal', aldus de Dikke Van Dale. Zo is de narratieve psychologie een discipline die zich richt op wat de mens over zichzelf vertelt, terwijl de narratieve geschiedschrijving een stroming is waarin de kennis over geschiedenis verhalend verspreid wordt.

Originele bron: https://depresenteerschool.nl/blog/wat-betekent-de-term-narratief/

Bill Gates belooft mRNA in de voedselvoorziening te pompen om de niet-gevaccineerden te 'forceren'


Terwijl de globalistische elite het steeds moeilijker blijft vinden om de mensheid te overtuigen zich te onderwerpen aan Covid-prikken en eindeloze boosters, moeten ze sluwe nieuwe manieren vinden om hun prikken aan ons op te dringen. In plaats van toe te geven dat de mensheid wakker is geworden met de waarheid over de rampzalige experimentele Covid-19-prikken, verdubbelt Bill Gates hun depopulatie agenda, die geen dokter is, en neemt hij het op zich om de wereld heimelijk te vaccineren.

De Big Pharma houdt ons ziekelijk, en houdt echte medicijnen achter!


Zij hebben alles wat zo'n beetje omgekocht kan worden, omgekocht.

Wij slikken in het volste vertrouwen alles wat de "door ons gekozen" regering ons voorgehouden wordt. De "zogenaamde" democratie bestaat eigenlijk niet. Het is een rookgordijn, een spel met betaalde spelers.

Het ergste is, dat er ook deelgenomen wordt door mensen, die echt geloven dat er een democratie is en dat maakt het zo moeilijk voor de gemiddelde mens om het geheel te kunnen doorzien.

De grote Waarheid


De grote waarheid is, en daar zullen wij straks aan moeten dat wij bespeeld worden door extra terrestrial rassen, die zich in de aardkorst hebben gevestigd en zich in duizenden jaren gemengd hebben met onze rassen. Dat klinkt allemaal ongelooflijk, maar begin daar maar eens over na te denken. Rassen die ons al tienduizenden jaren bestuderen en manipuleren, om wat voor reden dan ook.

In hoeverre deze sluier zal worden opgelicht is weer het machteloos afwachten, wat men voor ons beslist. Velen weten niet, dat in 1942 Los Angelos, San Francisco belaagd werd door honderden Ufo's, waarop het leger alle granaten verschoot. Die spatten uit elkaar, door een electro magnetisch scherm onder de Ufo's, het was een waarschuwing van onbegrenste macht.

U heeft daar nooit iets van gehoord, terwijl het open en bloot gebeurde...

En geen klein dingetje was...

Heus, zij zijn er al een hele tijd...

Wen er maar vast aan, dat er meer achter zit!


Eén van onze bronnen: https://t.me/Gerrit_Brendel/2974


Doe ook onderzoek beste mensen en informeer Uzelf, Uw familie, beste vrienden en collega's!