Vertaal deze pagina naar:

DE NEDERLANDER ZWIJGT UIT ANGST ALLES TE VERLIEZEN!

21-10-2022


De realiteit is dat je alles verliest als je blijft zwijgen!

Veel mensen ontwaakten door de film Zeitgeist!Dankzij de film Zeitgeist zijn veel mensen reeds geïnformeerd geraakt

 over de corruptie in de wereld.


Er is vanaf 2007 aan informatieverspreiding gedaan,

wat veel mensen heeft bereikt.


Daardoor zijn onder andere Occupy Wallstreet

 en vele andere groepen over de wereld vanaf 2011 opgestaan.De beweging begon op initiatief van de Canadese Adbusters Media Foundation als een demonstratie die op 17 september 2011 voor het beursgebouw van Wall Street plaatsvond. Vervolgens werden de activiteiten verplaatst naar Zuccotti Park in Lower Manhattan, New York, dat permanent bezet gehouden werd door de demonstranten.

Er volgden meerdere demonstraties en soortgelijke protesten in tientallen Amerikaanse steden die, mede door hard politie-ingrijpen waarbij de wapenstok en pepperspray tegen demonstrerende activisten werd gebruikt, internationaal de aandacht trokken. Op zaterdag 1 oktober 2011 vond er een bezettingsactie plaats op de Brooklyn Bridge die door de massa-arrestatie van ongeveer 700 demonstranten werd beëindigd.

Kort daarna sloegen de Amerikaanse protesten over naar Ierland en Groot-Brittannië. Vanaf zaterdag 15 oktober 2011, de dag waarop een door de gelijkgezinde Spaanse 15 mei-beweging georganiseerde 1600 kilometer lange protestmars bij het EU-gebouw in Brussel eindigde, waren er over de hele wereld protestmanifestaties. Er kwamen ook Occupy-protesten in Nederland.

Meer info over Occupy Wallstreet ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Occupy_Wall_Street