Vertaal deze pagina naar:

DE NEDERLANDSE BOEREN HEBBEN DIKKE SCHIJT AAN BURGEMEESTER BRULS VAN NIJMEGEN TIJDENS DE VIERDAAGSE VAN 2022!

14-07-2022

Zoals jullie weten heeft burgemeester Hubert Bruls laten weten dat geen boer de stad Nijmegen binnenkomt nu 's werelds grootste meerdaagse wandelmars binnenkort van start gaat.

Een kleine impressie van de Vierdaagse in 2018 en burgemeester Hubert Bruls, die handlanger en uitvoerder is van een criminele organisatie en fake regiem in Nederland. We zijn erg benieuwd hoe de komende Vierdaagse gaat verlopen in Nijmegen tussen 19 en 22 juli 2022.*** UITNODIGING ***


 Hierbij zal veel internationale pers aanwezig zijn!


De boeren hebben deze uitdaging geaccepteerd en hebben, naast lopende acties, aangekondigd om actie te gaan voeren tijdens de Nijmeegse 4-daagse.

Het lijkt ons, als kritisch denkende burgers, een uitstekende gelegenheid om van 19 t/m 22 juli 2022 ook massaal aanwezig te zijn om de boeren te steunen en vreedzaam ons standpunt uit te dragen:

‼️ HIER STOPT HET ‼️Wil jij dit ook?


Kom dan tussen 19 t/m 22 juli 2022 één of meerdere dagen als toeschouwer naar Nijmegen en maak je aanwezigheid en standpunt kenbaar met een van de welbekende rode boeren zakdoeken en/of een omgedraaide Nederlandse vlag.

Moedig de wandelaars aan, bouw een feestje en ga in gesprek met je medemens.

Maar houd het netjes en respecteer elkaars mening.

Deel dit artikel en tot ziens in Nijmegen!

⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️

Weet en besef het volgende dappere boeren!

Een burgemeester wordt door de ongekozen nepkoning benoemd en zijn enige prestatie is besloten in bepaalde lidmaatschappen en de neurotische drang om de burgerij te terroriseren. De ongekozen burgemeester van Nijmegen is er zo één.

De Limburger Hubert Bruls is sinds het begin van de Corona Soap opperterrorist namens de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE.

Met harde hand handhaaft hij de NSB-wetgeving en doet er met grote regelmaat een schepje bovenop.

Bron ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/04/18/coronaterrorist-bruls-levensgevaarlijk-vooral-voor-kinderen/

Waarom we een nep koning hebben!?

Over vlaggen, wimpels en vlaggenstokken...

Tijd om de Gemeentes te bellen etc.


Het wordt tijd dat iedereen zijn gemeente even een e-mail stuurt, opbelt of op hun social media kanalen duidelijk maakt dat wij het er niet mee eens zijn. Gemeentes lijken inmiddels aangestuurd te worden om de vreedzame protest vlaggen te moeten verwijderen.

De omgekochte media is weer een campagne gestart en roept natuurlijk weer het hardst. Laat de uitvoerders van dit werk heel duidelijk weten dat dit onacceptabel is, zowel bij de gemeente als langs de weg. Zie jij iemand de vlaggen weg halen? SPREEK ZE AAN!

NB. Vele gemeentes hebben in de APV staan dat vlaggen, indien ze geen gevaar opleveren of commerciële doeleinde hebben, niet verboden zijn op openbare plaatsen en op, aan of boven wegen.

Landverraders (ook de uitvoerders) mogen best weten waar ze aan meewerken.

Orders zijn orders gaat niet meer op!

Werk jij voor de gemeente?

Weiger dan hier aan mee te doen!

@ConvoyNederland

Deel dit artikel zoveel mogelijk op social media (Telegram, Twitter, Facebook en Instagram), ook met al Uw bekenden en natuurlijk de boeren!