Vertaal deze pagina naar:

DE NEURENBERG TRIBUNALEN 2 KOMEN ERAAN!

05-08-2023

De grootste rechtszaak in de geschiedenis is gestart, genaamd "Neurenberg 2" tegen de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en de Davos Groep (World Economic Forum onder leiding van de 80+ jarige Klaus Schwab) voor misdaden tegen de menselijkheid!


Het is voorbij WO-3


Dit bericht is zojuist binnengekomen op onze redactietafel.

De wereldwijde misdaden tegen de menselijkheid rechtszaak die is aangespannen en geaccepteerd door het Superior Court of Justice van Canada (zie link hieronder) is begonnen.

https://corona-ausschuss.de/


Neurenberg 2

Een team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van de Duitser Reiner Fuellmich, een van de machtigste advocaten van Europa, heeft de grootste rechtszaak in de geschiedenis gestart genaamd "Neurenberg 2" tegen de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en de Davos Groep (World Economic Forum onder leiding van de 80+ jarige Klaus Schwab) voor misdaden tegen de menselijkheid.


Dr. Reiner Fuellmich won eerder reeds miljoenenzaken!

Dr. Reiner Fuellmich is een Duits-Amerikaanse advocaat, hij is degene die miljoenenzaken won tegen de Deutsche Bank fraude en die tegen Volkswagen voor de Dieselgate fraude. Hij is een van de oprichters van de "Duitse Kroononderzoekscommissie". Fuellmich en zijn team hebben duizenden stukken wetenschappelijk bewijs verzameld die de totale onbetrouwbaarheid van PCR-tests en de fraude erachter bewijzen. 

Fuellmich sprak destijds over vaccins en verklaarde dat "ze niets te maken hebben met vaccinaties, maar deel uitmaken van genetische experimenten". Naast foutieve tests en frauduleuze overlijdenscertificaten die door corrupt medisch personeel worden opgesteld, is het "experimentele" vaccin zelf in strijd met Artikel 32 van de Conventie van Genève.

Video ► https://video.icic.law/w/ravkhuUKnrfDNVXb1kUttg


Conventie van Genève

Artikel 32 van de Conventie van Genève van 1949 verbiedt "verminkingen en medische of wetenschappelijke experimenten die niet noodzakelijk zijn voor de medische behandeling van een persoon". Volgens Artikel 147 is het uitvoeren van biologische experimenten op mensen een ernstige schending van de Conventie. Het 'experimentele' vaccin schendt alle 10 Neurenberg Codes, die voorzien in de doodstraf voor degenen die deze internationale verdragen schenden." Fuellmich voegde er ook aan toe dat dit alles al enige tijd gepland was om in 2050 geïmplementeerd te worden. "Maar toen" werden de touwtjes hebberig en besloten ze om de plannen eerst in 2030 en uiteindelijk in 2020 te vervroegen in zo'n haast dat ze zoveel fouten maakten.


Wat is er aan de hand?

De vaccinfabrikanten voorzagen bijvoorbeeld niet dat er zoveel bijwerkingen en sterfgevallen zouden zijn." "Europa," vervolgt Fuellmich, "is het belangrijkste strijdtoneel van deze oorlog. Dat komt omdat het volledig failliet is. De pensioenfondsen zijn volledig geplunderd. Daarom willen ze de controle over Europa overnemen voordat de mensen het in de gaten hebben. Wat is er aan de hand?

Maar wie zijn deze mensen die aan de touwtjes trekken? Volgens Fuellmich is het een groep van ongeveer 3000 superrijken. De Davos-kliek rond Klaus Schwab behoort tot deze groep. Wat willen ze?
Volledige controle over mensen. "Ze kopen dokters, ziekenhuispersoneel en politici om. Mensen die niet meewerken worden bedreigd. Ze gebruiken allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren."


Valse werkelijkheid middels tv (hersenspoeling)

"De mainstream media," vat Fuellmich samen, "vertellen een valse werkelijkheid en zeggen dat de meerderheid van de mensen voor maatregelen en vaccins is. Dit is zeker niet waar.

Bijna iedereen die ik in Duitsland spreek, weet bijvoorbeeld dat een masker nergens tegen beschermt, omdat bijna iedereen nu wordt geïnformeerd door de alternatieve media. De oude media sterven uit.
Füllmichs advies?


"Verspreid de waarheid en de feiten zoveel mogelijk en verspil je energie niet aan mensen die wanhopig gevaccineerd zijn. We kunnen niet iedereen redden. Veel mensen zullen sterven."

Bron: https://corona-ausschuss.de/


GESARA wordt nu wereldwijd uitgerold.

Meer info ► https://www.freelifeworld.info/


Graag zoveel mogelijk delen!

Op Facebook  werd iemand binnen 1 minuut gebanned voor 30 dagen vanwege dit bericht.