Vertaal deze pagina naar:

DE OMICRON VARIANT IS GEEN ZIEKTEVERWEKKER MAAR EEN BESTRALINGSAANVAL!

05-10-2022

Omicron is geen ziekteverwekker maar een millimetergolf!


5G-straling is elektromagnetische straling!

Opmerking: Dit is al een wat ouder bericht van 08-01-2022, maar nog steeds zéér actueel, daar de ellende met vaccinaties, boosters en 5G-straling nog steeds niet is gestopt!


Lees deze tekst een paar keer door,

zodat U dit ook gaat beseffen:


De verzonnen Omicron variant van het niet bestaande SARS-CoV-2 (Alpha-variant) virus doet dienst als camouflage. het verdoezelt vaccinschade, omdat er met de injectie in alle gevallen grafeenoxide of grafeenhydroxide in de bloedbaan wordt ingebracht.

Omdat op grafeenoxide een gepatenteerde toepassing in vaccins is, wordt het bestempeld als "bedrijfsgeheim" en zal het nooit op een ingrediëntenlijst verschijnen.

De verzonnen Omicron variant is gelanceerd op het moment dat de de planning bekend was van het activeren van het 5G netwerk, waarmee grafeenoxide als supergeleider dodelijk werk doet.

De camouflage is van alle tijden. Nieuwe frequenties zorgen altijd voor Influenza verschijnselen, tot nu toe. Wat er met de ultrahoge frequenties van het volstrekt onnodige 5G netwerk wordt bereikt laat zich raden.


WAARSCHUWING

Vooral gevaccineerde mensen zijn helemaal niet geschikt om aërobe activiteiten te doen. Bij aërobe activiteiten wordt gebruik gemaakt van de grote spieren die veel zuurstof nodig hebben. Omdat Topsporters hierbij een hoog risico lopen, vallen juist zoveel Topsporters om.


Weinig mensen hebben tot heden een idee hoe het kan dat voetballers in de Eredivisie al na een half uur te maken krijgen met krampverschijnselen. Meer info ► https://niburu.co/binnenland/17853-waarom-krijgen-zoveel-profvoetballers-last-van-kramp


Grafeenoxide heeft affiniteit voor de bio-elektrische functies van het lichaam, d.w.z. het hart en de hersenen. Wanneer uw hartslag verhoogt, is er meer bio-elektriciteit in uw lichaam en het grafeenoxide zal daar direct naar op zoek gaan.

De Italiaan Dr. Dominico BISCARDI heeft laten weten dat de zogenaamde Omicron variant geen ziekteverwekker is maar een bestralingsaanval in de vorm van millimetergolven.

Overigens kondigde de Engelse Premier Boris Johnson de zogenaamde Omicron variant in november/december 2021 als wave(s) aan.

Pas op met elektromagnetische straling van apparaten!
Bescherm jezelf tegen elektromagnetische straling van apparaten!

Tegenwoordig stralen elektronische apparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons continu elektromagnetische straling (EMF) uit. EMF's vermijden is onmogelijk, jezelf er tegen beschermen kan wel. Het is dus mogelijk om uw risico's te verminderen en de blootstellingsniveaus te verlagen.

Vanwege de aard van energie, is straling exponentieel sterker naarmate je dichterbij bent. Daarnaast neemt de kracht ervan juist radiaal af naarmate je er verder vanaf bent. In de natuurkunde volgt het de inverse-kwadratische wet. De intensiteit is evenredig met 1/ afstand in het kwadraat.

Meer info ► https://www.antistralingshop.nl/beschermen-tegen-emf-straling


Toevallig?

Dr. Biscardi legde begin januari 2021 uit hoe de Omicron-variant 's nachts op nietsvermoedende mensen neerdaalt en hen infecteert, zelfs wanneer zij thuis achter gesloten muren en deuren slapen.

Omicron is geen variant, maar een bestraling!


Waarom is de straling 's nachts het hoogst?

Toen ze de straling hebben gemeten, ontdekten ze dat de niveaus 's nachts tot 15 keer hoger zijn dan het wettelijke limiet. De tijd is tussen 2 en 4 uur 's nachts. De tijd waarin het internetverkeer beduidend minder is omdat de mensen dan in bed liggen en rustig slapen. Op het moment van de meting stelden zij vast dat de stralingsniveaus op dat moment niet afnemen, maar juist toenemen!

Het maakt niet uit of U zich verstopt in Uw huis, want Omicron is geen ziekteverwekker. Omicron is een golf, een microgolf. Omicron is een millimetergolf die ons wel een grieperig gevoel kan geven. Dit wordt de ziekte corona genoemd. Begint U het nu een beetje te begrijpen?

Gesloten deuren en muren zijn geen obstakel voor deze millimetergolf.

Alle opgelegde CONONA maatregelen zijn en waren dus zinloos!

Ook de veel gedragen mondkapjes waren onzin!

En ook de vaccinaties, boosters en PCR-testen, het was een broodje aap, waar veel mensen zijn ingestonken. Door de vaccinaties zijn reeds veel mensen gestorven en hebben veel mensen soms vreselijke lichamelijke bijwerkingen gehad. Ook emotionele vervlakking wordt genoemd.


De volgende lichamelijke ongemakken kunt U krijgen van Omicron:

• Als U bent ingeënt (gevaccineerd) met grafeenoxide, vindt Omicron de juiste stof in uw lichaam om zijn frequentie uit te breiden en te versterken, wat in het begin misselijkheid en diarree kan veroorzaken, gevolgd door koorts, visuele stoornissen, hoofdpijn, desoriëntatie en geheugenverlies.

• Waarom moet U hoesten? Omdat het lichaam zich probeert te ontdoen van grafeenoxide en dat doet via de longen. Dit is waarom FLUIMUCIL werkt in CORONA therapie. Oftewel NAC, Acetylcysteïne, de werkzame stof in Fluimucil.

• Wanneer U overdag een piepgeluid hoort, is dit waarschijnlijk tinnitus.... Vooral als U in de buurt van telecommunicatiemasten woont.

• Op het niveau van de opperhuid kunt U roodheid, jeuk, branderigheid, gordelroos, psoriasis, trillen op bepaalde plaatsen en zelfs trillingen ervaren.


Weet U waarom?

Omdat Omicron geen besmetting is, maar 5G-straling!

In Spanje kondigden ze aan dat Omicron op 24 december zou verschijnen.

Je weet precies wanneer het komt, want met één druk op de knop zetten de de 5G-straling aan.


Hoe kunt U zichzelf hiervoor beschermen?

Zet dagelijks, overdag en 's nachts, zoveel mogelijk routers en apparaten uit, of gebruik koperen platen of pak ze in aluminiumfolie of met Faraday doeken.


Heeft U 'corona' oftewel stralingsklachten?


• Neem geen paracetamol, want dat is de antagonist van glutathion. Glutathion breekt wel grafeenoxide af en paracetamol doet dat dus niet. Antagonist doet het tegengestelde van Glutathion, neem daarom geen Paracetamol.

Deze middelen zouden ook helpen en zijn tevens antiparasitaire middelen: MMS, CDS, fenbendazole, ivermectine, hydroxichloroquine blijken ook kanker te bestrijden. Behandelingen daarmee zouden veel mensen kunnen helpen, zonder schadelijke bijeffecten, in tegenstelling tot behandelingen met chemokuren en bestraling.

• Neem melatonine omdat het een beschermende radium is. Melatonine is een bekende ontstekingsremmer en antioxidant.

• Neem zink en vitamine C, D3+K2 en E.

• Consumeer voeding die veel vitamine C en D3 bevat.


Dr. Biscardi werd kort nadat hij deze informatie publiek heeft gemaakt, dood in zijn huis gevonden. Toeval? Hij had zijn ontdekking naar zeggen al eerder aan de Europese Commissie gerapporteerd!

Om de nabij tegelijkertijd werd ook de voorzitter van de Europese Commissie David Sassoli dood gevonden. Deze juichte de bevindingen van Dr. Biscardi toe en wilde deze bekend maken.


Nogmaals Omicron is geen ziekteverwekker,

het is een bestralingsaanval!


Geloof het of niet, doe ermee wat U goeddunkt.

Wij vonden het belangrijk genoeg om er een artikel over te schrijven.

Wij staan nergens meer van te kijken!Gebruikte bronnen:

https://canal7salta.com/2022/01/08/omicron-no-es-una-variante-sino-una-irradiacion-una-onda-milimetrica/

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/01/25/omicron-variant-is-camouflage-voor-vaccinschade-als-gevolg-van-de-injectie-met-grafeenoxide/


OVER KANKER


Het geneesmiddel voor kanker is Hydroxychloroquine,

daarom is het artsen verboden het voor te schrijven.


VOLG DR RICHARD URSO DISCUSSES

Hydroxychloroquine & HET EFFECT OP KANKER CELLEN.