Vertaal deze pagina naar:

DE ONDERGRONDSE OORLOG IS INMIDDELS IN VOLLE GANG!

18-08-2023

The Big Island, Oahu, Maui, Canarische Eilanden, Spanje en Oregon liggen onder vuur!


 Vijftien staten op een geheime lijst van DEW (Direct Energy Weapons) ondergingen hetzelfde lot als Hawaï. Aangeraden wordt om een voorraad van een maand aan voedsel, water, contant geld en essentiële benodigdheden voor uw gezin op voorraad te hebben.

Deze update is opgedragen aan de geweldige inheemse volkeren van Hawaï die nog steeds enorm lijden onder de recente DEW-aanval van de cabal. Er werd een e-mail verzonden van hun leider Sir Donald Kaulia, Sovereign Regent, Kingdom of Akua, Hawaiian Islands, die als volgt luidde:

"Het leiderschap van FEMA blijft een probleem dat veel verwarring en onzekerheid veroorzaakt, met name de inbeslagname van containers gevuld met voorraden waarvan de toegang tot Lahaina is beperkt. 

Ik blijf jullie op de hoogte houden van de vorderingen."


Sir Donald schreef eerder: 

"Sinds de eerste dag levert de Kingdom of Akua Foundation eiwitten rechtstreeks van onze boerderijen aan de koks van de universiteit om warme maaltijden rechtstreeks naar Lahaina te bereiden. Onze Kahuna (die ook de FEMA-kapelaan is) is eigenaar van de boerderij, dus we konden de wegblokkades omzeilen als een "Trojaans paard". FEMA is verschrikkelijk en ongeorganiseerd."

Men geloofde dat de cabal gerichte energiewapenaanvallen had op Hawaï en over de hele wereld als onderdeel van hun ontvolkingsagenda, ontworpen om de grote reset van een nieuwe wereldorde in te luiden wanneer ze volledige controle zouden hebben over je portemonnee en je leven.

In Hawaii waren recente DEW-aanvallen verantwoordelijk voor meer dan duizend vermiste zeer onafhankelijke en trotse inheemse Hawaiianen die weigerden hun land te verkopen. De satanaanbidder Cabal had de vuren geconcentreerd op het offeren van inheemse kinderen die alleen thuis waren van school en nu in staat waren het waardevolle land van hun ouders over te nemen. De aanvallen hebben ook met succes Hawaiiaanse gewassen, voedselbronnen en kleine bedrijven geëlimineerd als onderdeel van een goed geplande agenda om de wereldeconomie te vernietigen.

Van belang was de vernietiging van bewijsmateriaal van kiezersfraude dat was opgeslagen in de strategische verdediging van de VS. Space Force op het eiland: president Trump beweert dat de DoD en Space Force de echte resultaten van de verkiezingen van 2020 hebben: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=227708

WIJ ZIJN IN OORLOG TEGEN PUR EVIL DARK FORCES. 

HOE SNELLER JE DAT FEIT ACCEPTEERT, HOE BETER!

HAWAII - Dit is een operatie, geen redding!

 (https://rumble.com/v372ej8-hawaii-this-is-an-operation-not-a-rescue.html)


Luister goed naar wat ze zegt.

"Herstel de overblijfselen" of wat dan ook...

Ze zoeken geen overlevenden omdat er geen onschuldige mensen bij betrokken waren. Dit was een aanval op de deep state. De goeden hebben de touwtjes in handen. Ze begreep de militaire aankondiging verkeerd, dat is een compliment, en ze beschreef ook de evacuatie en extractie, dat was beslist een militaire operatie.


OPMERKING:

Er zijn 6 tunnelsystemen op dat eiland, precies onder Front Street in die stad.

TUNNELS, ONDERGRONDSE OORLOG, D.U.M.B.S - (https://rumble.com/v31sps2-tunnels-underground-war-d.u.m.b.s-the-invisble-war-.html) ⚔ ( https://rumble.com/v31sps2-tunnels-underground-war-d.u.m.b.s-the-invisble-war-.html


DE ONZICHTBARE OORLOG 

(https://rumble.com/v31sps2-tunnels-underground-war-d.u.m.b.s-the-invisble-war-.html )⚔ ( https://rumble.com/v31sps2-tunnels-underground-war-d.u.m.b.s-the-invisble-war-.html )


DE ONDERGRONDSE OORLOG! 

ALFA DRACONIAN! 

FRAZZEL DRIP AFBRAAK! 

WAARSCHUWING GRAFIEK! 

(https://rumble.com/v35nmmq-the-underground-war-alpha-draconians-frazzel-drip-breakdown-warning-graphic.html


@DUMBSandUNDERGROUND

@SpecialQForces

https://rumble.com/v372ej8-hawaii-this-is-an-operation-not-a-rescue.html

We denken misschien dat complexe problemen complexe oplossingen vereisen, hoewel het antwoord altijd te vinden is in oude wijsheid: 

"Heb elkaar lief. Behandel iedereen met waardigheid. Deel je zegeningen met de minder bedeelden en geef speciale aandacht aan hen die ziek zijn naar lichaam en geest."

Leven in een vrije samenleving betekent dat we van elkaar afhankelijk zijn. Het behouden van onze vrijheid vereist onze medewerking en mededogen. Ieder van ons speelt een rol in het moreel en vrij maken van onze samenleving door onze gewoonten van hart, denken, spreken en handelen. Het is inderdaad een morele prestatie om samen te doen wat goed is voor ons allemaal.


Deel dit bericht met Uw familie, beste vrienden en collega's!

Bron: https://operationdisclosureofficial.com/2023/08/18/restored-republic-via-a-gcr-as-of-august-18-2023/