Vertaal deze pagina naar:

DE ONTMASKERING VAN ISRAEL MET VELE BEWIJZEN!

16-10-2023

Het Mysterie van Israël is – Opgelost!

David Sorensen schreef het volgende:

De film in de onderstaande video onthult iets zo snode, zo kwaadaardig, zo verbijsterend dat velen het moeilijk te geloven zullen vinden. Toch is het waar. De schokkende geheimen die deze ongelooflijke documentaire onthult, zullen een fel licht schijnen op degenen die zich altijd achter zowel de staat Israël als Hamas hebben verscholen. 

***

Deze film kan een fatale klap toebrengen aan de satanische elites, die een wereldregering willen vestigen vanuit Jeruzalem, om de hele mensheid tot slaaf te maken.

***

DE STAAT ISRAEL IS OPGERICHT DOOR SCHAAMTELOZE ZIONISTEN!

V I D E O (Must see!)

HAMAS BLIJKT NA ONDERZOEK VAN DAVID SORENSEN VAN DE WEBSITE STOP WORLD CONTROL EEN OPGEZETTE ORGANISATIE TE ZIJN DIE DOOR ISRAEL (ZIONISTEN) ZELF WORDT AANGESTUURD EN GEFINANCIERD!

URL video: https://rumble.com/v3poq3s-het-mysterie-van-israel-is-opgelost-nederlands-ondertiteld.html

Zoals je ziet in de film "Het Mysterie van Israel" is het ultieme doel van de wereldwijde cabal (satanisten) om een wereldregering te vestigen, met hoofdkwartier in Jeruzalem.

Dat is de enige reden dat ze Israel opgericht hebben, en waarom ze het meest geavanceerde leger ter wereld hebben samengesteld in Israel, met de meest gesofisticeerde spionagedienst, die intensief betrokken is bij veel van de ergste misdaden ter wereld.

Israel is waar alles uiteindelijk om draait. Het is de kern van hun agenda, het einddoel.

Daarom zie je dat alle landen die nadrukkelijk in de macht van de cabal zijn, allemaal Israel steunen.

Om te slagen hebben ze echter de wereldwijde publieke opinie nodig, die hun daden goedkeurt.
Het is dan ook absoluut kritiek dat deze agenda ontmaskerd wordt, op welke wijze dan ook.


GRAAG DELEN, DOWNLOADEN EN VERSPREIDEN!

Informeer jezelf met de onderstaande website.

NEDERLANDS: https://www.stopworldcontrol.com/nl/israel

ENGLISH: https://www.stopworldcontrol.com/israel


Tips om de bovenstaande video te delen:

Post de pagina van de film als reactie onder grote social media accounts op Facebook, X, Telegram, enz.

Post de pagina van de film in diverse groepen op social media.

Mail de pagina van de film naar mensen met invloed. Grote christelijke bedieningen, politieke figuren, bekende vrijheidsstrijders, enz. Als we dit allemaal kunnen doen, dan zal dit een enorme impact hebben.

Wie helpt er mee, om het plan van een wereldregering in Israël te ontmaskeren?


Wij bedanken David Sorensen en vele andere patriots voor hun tomeloze inzet!

Door de snelle informatievoorziening komen we nu overal achter. De patriots en waarheidsvinders bijten zich vast in de Waarheid, want veel mensen zijn zuinig op hun aardse leven. Buiten dat doen veel mensen onderzoek naar de waarheid en informeren de bevolking, zoals wij, de Waarheidskrant, dat ook doen.

Mars 'Vrouwen voor vrede'

In 2017 liepen Palestijnse en Israëlische vrouwen zij aan zij een mars langs de Jordaan rivier (West Bank in Israel). Gedurende twee weken, in het wit gekleed, liepen ze om hun verlangen naar vrede aan de wereld kenbaar te maken, waarbij duizenden vrouwen zich onderweg aansloten. 

De Israëlische zangeres Yeal Deckelbaum heeft een prachtige opname gemaakt met haar band waar eveneens Palestijnse en Israelische vrouwen deel van uitmaken. 

Moge het onderstaande lied, met beelden van de mars, u inspireren om mee te doen aan het neerzetten van een intentie om de vrede aan beide kanten te helpen herstellen – in Israël en in Gaza. 

U kunt de Nederlandse ondertiteling rechtsonder in het beeld aanzetten.

Lynne McTaggart organiseert 'Peace Intention Experiment' op dinsdag 17 oktober 2023

De berichten over menselijk geweld die we de laatste tijd te horen hebben gekregen zullen velen van ons diep hebben geraakt. Hoe komen mensen ertoe elkaar zo intens te haten? En wat kunnen wij doen om bij te dragen aan vrede in plaats van aan meer verdeeldheid?

Lynne MacTaggart organiseert een intentie-experiment op 17 Oktober om 18:00 uur. Het event vindt wereldwijd plaats in verschillende tijdszones (09:00 uur PDT/ 24:00 uur EDT/ 17:00 BST/ 18:00 CEST).

U kunt zich hier opgeven en ontvangt meer instructies over hoe u mee kunt doen.

Klik op: Israeli Peace Intention Experiment

Achtergrondinformatie over Israël

Volgens een van onze contacten in het wereldse gebeuren is het volgende gaande:

De indruk wordt gewekt door de omgekochte media dat Israël het slachtoffer is van de HAMAS beweging. Echter is Israël zelf aansprakelijk voor veel schade, ellende en pijn in de wereld door gebruik te maken van hun zelf opgerichte beweging HAMAS. 

We zijn door de Staat Israël en hun bestuurders, de Zionisten, met opzet jarenlang om de tuin geleid en op het verkeerde spoor gezet. De Staat Israël werd door rijke bankiers, de Rothschilds (Zionisten/nep Joden/Khazaren), in 1948 opgericht. Mensenlevens zijn niks waard in de ogen van de Rothschilds (satanisten) en degenen (huurlingen/aanhangers) die hun opdrachten uitvoeren om aanslagen te plegen, te moorden en te plunderen.


De oorlog in Israël is door de Rothschilds al gepland sinds 2016.

Het is werkelijk om te huilen wat er nu gebeurt met de Palestijnen in GAZA, er gebeuren daar verschrikkelijke dingen mee. Volgens de berichten. zijn de Zionisten niet van plan om de oorlog te stoppen, omdat ze nog steeds hopen op één wereldregering, door nu de hele wereld in deze oorlog proberen te betrekken. Want dan hebben ze immers het excuus (hun oplossing) klaarliggen om één wereldregering op te zetten door middel van de Nieuwe Wereldorde (NWO). Met als doel, de totale controle over alle mensen in onze wereld te verkrijgen, door middel van een digitale ID en digitale munt. Echter voor beide programma's werkt de achterliggende softwareprogramma's niet meer, dus dit gaat niet meer gebeuren en hoef je jezelf daarover niet meer druk over te maken.

Om terug te komen op Israël, het geld van de Rothschilds en hun aanhang (Cabal, deep state) is op. Er komt niks meer, ondanks hun beloftes aan de maffia dat het wel komt. Maar hun oorlog moet doorgaan natuurlijk. Dit is het punt waar de oorlog zich nu dus in bevindt. Wanneer de maffia niet tijdig betaald wordt voor hun klussen voor de Zionisten zijn de rapen gaar. En dat is wat wij nu hebben kunnen aanschouwen in Gaza. Er was ineens een vrije doorgang in de Gazastrook en het leger deed niets. 

In Gaza konden we ondertussen oorlogstaferelen aanschouwen, het is verschrikkelijk wat daar gebeurde en wat daar al jarenlang aan de gang  is in Gaza (groot concentratiekamp).

Hoe het nu verder gaat en of de Zionisten nog andere plannen in hun hoed hebben is nu afwachten. Een ding is nu wel duidelijk geworden, achter de schermen is er heel wat anders aan de hand dan de omgekochte media je probeert te laten geloven middels hun nieuwsberichten.

Nederland speelt samen met Israel een zeer grote rol in onze geschiedenis.

We zullen het gaan zien wat er gaat gebeuren de komende weken.

Blijf ons volgen en ons steunen!