Vertaal deze pagina naar:

DE OORLOG TUSSEN HET DUISTER EN LICHT IS DE OORLOG TUSSEN SATAN EN GOD

02-04-2023

Oftewel de oorlog tussen de reptielenbloedlijn van Satan en de menselijke bloedlijn van Jezus!


COVID heeft de corruptie in onze gezondheidszorg en politieke systemen aan het licht gebracht!


Israël is de laatste

De oorlog tussen Duister en Licht is de oorlog tussen Satan en God. Tussen de reptielenbloedlijn van Satan en de menselijke bloedlijn van Jezus. Israël is de laatste omdat COVID de corruptie in onze gezondheidszorg en politieke systemen aan het licht heeft gebracht.

Israël zal de wortel van alle corruptie en het kwaad in onze religieuze systemen blootleggen. De onthulling van de kaping van de Schrift door Satan eeuwen geleden. Het licht op deze planeet werd gedimd door het valse licht van de duisternis.

De slang ging de Hof van Eden binnen en ging undercover in de slangenkuil. De kop van de slang in het Vaticaan, het lichaam van de slang vormde Silk Road die naar Wuhan leidde waar het zijn gif verspreidde. Verborgen in de slangenkuil in Israël; waar het satanisme delen van de Schrift kaapte en het valse licht werd dat de mensheid voor de gek hield in kwade frequenties van angst, schaamte en schuld.

Gescheiden van God en de Liefde zijn we allemaal gescheiden in religies, ras, politiek die al eeuwenlang duisternis creëren. Gescheiden door een kleine groep die profiteerde van het beheersen van de energieën en de mensen. Deze kleine groep wordt de satanische Elite, de Illuminati, de Cabal, de Deep State  genoemd.


Alle koninklijke families van Europa en de Baltische en Russische landen claimen hun voorvader als WOTAN of ODIN. WOTAN of ODIN was een DRAAK – SLANG – REPTILIAAN. 

13 koninklijke families zijn Reptiliaanse hybriden die kunnen shapeshiften en zich kunnen voordoen als MENSEN.


Slangensymboliek is overal in de katholieke religie terug te vinden! In de Sint-Pietersbasiliek in het Vaticaan zit de paus letterlijk in de bek van een slang als tong en predikt bedrog.

De druzische bloedlijn van Jezus waren de afstammelingen van "Jethro", de priester van Midian in de Bijbel & "Torah" (Exodus 2:18).


De 16e president van de Verenigde Staten van Amerika, Abraham Lincoln, stamde af van de familie Kahlooni. In 1855 werd ISIS gevormd door koningen van Marokko en Libië (HASSAN-familie), samen met de koninklijke Britse familie, ondertekend in de Mohamed-wet die de bloedlijnen van Jezus Christus (DRUZE) moest doden.

Zes jaar later fuseerden ze met Skull en Bones: Rothschilds, Schiff, Rockefellers, Scherff oftewel Bush, Kissingers, etc. Skull en Bones_ISIS Assassined JFK.


1855 - ISIS Gevormd door Sanussi Family gekoppeld aan UK Royals (Khazarianen)

1861 – Samengevoegd met 322 Skull en Bones (Khazarianen)

1870 – 1930 BIG PHARMA (Khazariaans)

1871 Act of England (geheime grondwet geplaatst door geheime genootschappen) Khazarianen

1912 Titanic / Olympic zinken

(Wie was er aan boord, wat is er werkelijk gebeurd)

1913 Federale Reserve.

1917 - 1923 Bolsjewistische revolutie

1945 – 1959 Operatie Paperclip/Mockingbird.

1948 – Israël gevormd (Khazariaanse/Bolsjevische regering)

1949 – Mossad = CIA opgerichtKlokkenluider generaal Flynn ontmaskerde het Gulen Terrorist Network!

Flynn ontdekte dat de regering-Obama financiering en bewapening creëerde van jihadisten die later met de vlag van ISIS zwaaiden. Deze jihadistische acties vonden plaats in Gaza.

Obama probeerde met de hulp van de CIA, de NAVO en zijn jihadistische trawanten Assad in Syrië te verslaan. Deze verraderlijke administraties creëerden financiering van onder andere ISIS.

De VS/jihadist veranderde in de Arabische lente, destabiliseerde het Midden-Oosten en veroorzaakte de georkestreerde migratiecrises.

Hillary nam deel aan de lancering van de Arabische lente als staatssecretaris onder de regering-Obama. Flynn blies op de fluit over de betrokkenheid bij het Golan-terreurnetwerk van de regering-Obama en bij gebreke van H.W. Bush, G. Bush, Clinton, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de FBI, de CIA en de DOG.


Keer nu vandaag terug naar Israël

Laat je niet misleiden: die gebouwen die volledig op instorten staan in de Gazastrook die door één raket worden geraakt, zijn GECONTROLEERDE VERNIETIGINGEN.

Deep State-operators in zowel Israëlische als Palestijnse kampen zijn lang geleden geïnfiltreerd (Mossad/CIA). Israëlische handlers zijn in feite Mossad, UK, M16, Rothschilds en CIA.

Verbindingen vanuit de slangenkuil van corruptie door Israëlische elites lopen diep door in de controle van de Amerikaanse MSM (CIA).

Bron: https://t.me/marthakrul/109740


De mensen die de website verzorgen van de vrije wereld hebben allen een bovengemiddeld IQ en sterke morele overtuigingen. Daarom is dit de beste website "in het Nederlands".

Meer info ► https://www.vrijewereld.org/2013/10/14/de-pauselijke-bloedlijnen-afbeelding/