Vertaal deze pagina naar:

DE OVEREENKOMSTEN VAN HET MERKTEKEN VAN HET BEEST (666) UIT DE BIJBEL (OPENBARING 13) EN HET BEROEMDE PATENTNUMMER 060606 VAN DE MICROCHIP VAN BILL GATES

16-03-2024

Wat is patent 060606 microchip en het beroemde Bill Gates patentnummer?

ZIJN ER OVEREENKOMSTEN MET HET MERKTEKEN VAN HET BEEST (666) UIT DE BIJBEL (OPENBARING 13) EN HET BEROEMDE PATENTNUMMER 060606 VAN DE MICROCHIP VAN BILL GATES?

Er zijn tegenwoordig veel plottheorieën, zoals dranken die door Coca-Cola worden geproduceerd en het bloed van christelijke baby's bevatten, en reptielen regeren de Amerikaanse regering. Bepaalde technologische gebeurtenissen worden geïnterpreteerd door profetieën in de Bijbel. Er zijn enkele redelijke feiten die niet kunnen worden ontkend, zoals de aanwezigheid van de Bilderberg Club, het MK-Ultra-project van de CIA en de financiering van George Soros voor verdachte politieke activiteiten.

Octrooi WO/2020/060606 heeft betrekking op officieel vastgelegde feiten. 

Het werd geregistreerd op 26 maart 2020. Het werd gemaakt door Microsoft Technology Licensing LLC onder het presidentschap van Gates en kreeg internationale status op 22 april 2020. " Cryptocurrency-systeem dat gebruik maakt van lichaamsactiviteitsgegevens " is de titel van dit patent.

De online patentaanvraag kan als volgt worden samengevat: 

De menselijke lichaamsactiviteit die verband houdt met de taak die aan een gebruiker wordt verstrekt, kan worden gebruikt in het mining-proces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak leveren aan het apparaat van een gebruiker dat op de server is aangesloten. Een sensor die aan het apparaat van de gebruiker is bevestigd of daarin is geplaatst, kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker detecteren. Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de bereikte lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het cryptocurrency-systeem dat is verbonden met het apparaat van de gebruiker kan verifiëren of de gegevens die worden gegenereerd door lichaamsactiviteit voldoen aan de voorwaarden die door het cryptocurrency-systeem zijn gesteld, en kan cryptocurrency uitgeven aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteitsgegevens zijn geverifieerd.

Met andere woorden: dankzij het cryptogeld wordt de chip die de dagelijkse fysieke activiteit van de persoon monitort, in het lichaam geplaatst. Als aan de voorwaarden wordt voldaan, ontvangt de persoon bepaalde bonussen die ergens aan kunnen worden besteed. In een gedetailleerde beschrijving van de uitvinding wordt uitgelegd hoe het apparaat met 28 concepten moet worden gebruikt.

Ook staat er een lijst met landen waarvoor de uitvinding bedoeld is. Er zijn verschillende regionale organisaties met alle leden van de Verenigde Naties, die afzonderlijk worden vermeld. Hiertoe behoren het Europees Octrooibureau, de Euraziatische Octrooiorganisatie en twee Afrikaanse organisaties voor de bescherming van intellectueel eigendom.

Hoewel het niet nieuw is om microchips in het lichaam te plaatsen, wordt in de VS al een tijdje het Masonic Youth Child Identification Program gebruikt en mensen die zichzelf cyborgs noemen, vertonen als resultaat van deze praktijken verschillende implantaten. 

Microsoft gaf het patentcodenummer 060606.

Bron: https://proippatent.com/Infocenter/detail/47/what-is-patent-060606-microchip-and-famous-bill-gates-patent-number?lang=en

Lees Openbaring 13

https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/openbaring/13

De satanische machthebbers hebben hun plannen reeds allang klaarliggen, ze dienen slechts nog uitgerold te worden in een agenda voor de nietsvermoedende en vaak dom geworden wereldbevolking.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN