Vertaal deze pagina naar:

DE OVERNAME VAN TWITTER DOOR ELON MUSK ZAL EEN SCHOKGOLF VAN WAARHEDEN TEWEEG BRENGEN OVER COVID-19 SLACHTOFFERS!

01-11-2022

Gaat Twitter straks ontploffen en wordt de bevolking binnenkort massaal Wakker?


💥 WAARHEIDSBOM VERWACHT 💥


We gaan het zien en beleven. Berichten zoals hieronder zullen straks massaal op Twitter te lezen zijn volgens de tekst hieronder. Wij wachten rustig af, wat er wel of niet gaat komen.

Houd onze website en Twitter goed in de gaten!

Lijkschouwer bevestigt verdenking: BBC-presentatrice overleden door COVID-19 vaccinatie


Uit een post-mortemonderzoek van de overleden BBC-presentatrice Lisa Shaw is gebleken dat de vrouw is overleden als gevolg van de eerste dosis van het COVID-19 vaccin. "Lisa stierf als gevolg van complicaties van een covid-vaccinatie van AstraZeneca," zegt Karen Dilks, de lijkschouwer die in Newcastle de leiding had. Lisa Shaw had gewerkt voor BBC Radio Newcastle.

Ze overleed in mei op 44-jarige leeftijd, schrijft BBC.com

De lijkschouwer zei dat Shaw voorheen in goede gezondheid verkeerde. Haar dood was "duidelijk" te wijten aan een zeer zeldzame "door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie", een aandoening die zwelling en bloedingen in de hersenen veroorzaakt.

https://www.frontnieuws.com/lijkschouwer-bevestigt-verdenking-bbc-presentatrice-overleden-door-covid-19-vaccinatie/Voormalig Democraat kandidaat die zei "Ik geef geen f**k wat er met anti-vaxxers gebeurt", stierf plotseling tijdens het uitlaten van hond

De plotselinge dood van een progressieve Democraat kandidaat in Florida die mensen uitschold omdat ze weigerden de Covid-prik te nemen, wordt op sociale media nabesproken. In screenshots van het Facebookaccount van vrachtwagenchauffeur en District 23 kandidaat Richard Rowe, bespotte de 41-jarige pro-vaccin politicus anti-vaxxers waarvan hij beweerde "geholpen te hebben 700.000 Amerikanen te doden" voordat hij zelf overleed op 28 oktober 2021, bericht Adan Salazar.

"Gewoon een herinnering. God heeft gevoel voor humor," luidt een bijschrift van een Twittergebruiker die de berichten opnieuw bekeek.

Screenshots laten zien dat Rowe, die zijn eerste Pfizer prik op 12 augustus 2021 kreeg, zich stoorde aan mensen die weigerden de prik te nemen en op een gegeven moment verklaarde:

"Laat Darwin zijn werk doen."

https://www.frontnieuws.com/voormalig-democraat-kandidaat-die-zei-ik-geef-geen-fk-wat-er-met-anti-vaxxers-gebeurt-stierf-plotseling-tijdens-het-uitlaten-van-hond/