Vertaal deze pagina naar:

DE OVERWINNING VAN DE WITTE HOEDEN IN DE STRIJD OM PLANEET AARDE WORDT NU OP VELE MANIEREN DUIDELIJK!

16-05-2024
"Mislukking van het WHO Pandemieverdrag Betekent dat de Schapen Spoedig Vrijgelaten worden uit de Menselijke Dierenboerderij."

Tekst: Benjamin Fulford

"Gesprekken om een wereldwijd verdrag op te stellen om toekomstige pandemieën te helpen bestrijden, is geëindigd zonder een conceptovereenkomst op de verwachtte deadline… zei de Wereld Gezondheidsorganisatie (W.H.O.) vrijdag."

De overwinning van de witte hoeden in de strijd om planeet Aarde wordt nu op vele manieren duidelijk.

Benjamin Fulford (Canadese journalist)
Benjamin Fulford (Canadese journalist)

Benjamin Fulford schreef: 

"We hebben nu ook bevestiging gekregen van Pentagon-bronnen dat de miljoenen mannelijke illegale immigranten van militaire leeftijd die sinds 2021 naar de VS kwamen, werden binnengebracht om de geplande implementatie van het (nu mislukte) KM WHO pandemieverdrag af te dwingen. Deze mannen zullen nu opgepakt en naar huis gestuurd worden."

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist.

Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

NOTHING CAN STOP WHAT IS COMING! BE READY! THE TIME IS NOW!

De overwinning van de witte hoeden in de strijd om planeet Aarde wordt nu op vele manieren duidelijk. Zoals Reuters bijvoorbeeld rapporteert: "Gesprekken om een wereldwijd verdrag op te stellen om toekomstige pandemieën te helpen bestrijden, is geëindigd zonder een conceptovereenkomst op de verwachtte deadline… zei de Wereld Gezondheidsorganisatie vrijdag."

https://gazette.com/news/us-world/pandemic-treaty-talks-to-the-wire-likely-to-miss-first-deadline-sources-say/article_8342a6e0-0569-5c86-963a-6b261ec8a260.html

We hebben nu ook bevestiging gekregen van Pentagon-bronnen dat de miljoenen mannelijke illegale immigranten van militaire leeftijd die sinds 2021 naar de VS kwamen, werden binnengebracht om de geplande implementatie van het (nu mislukte) KM WHO pandemieverdrag af te dwingen. Deze mannen zullen nu opgepakt en naar huis gestuurd worden.

Er zijn veel andere signalen van de KM nederlaag die wij hieronder zullen bespreken. De implicaties hiervan zijn veel groter dan de meeste mensen realiseren. Een goede metafoor voor wat er staat te gebeuren is de film "The Island". In deze film leefden mensen in een ondergrondse bunker en hen werd verteld dat ze schuilden voor een natuurramp. Maar mensen die boften zouden spoedig naar een "Eiland paradijs" mogen gaan. In werkelijkheid waren deze mensen klonen die gecreëerd waren met het doel om menselijke organen te leveren voor rijke cliënten. Naar "Het Eiland" reizen betekende orgaanverwijdering en dood. Aan het einde van de film werden alle klonen vrijgelaten om hun natuurlijke leven tot het eind voort te zetten.

Het equivalent staat op het punt te gebeuren voor ons allemaal. We leven nu korte, ziekelijke levens en hebben ons letterlijk dood gewerkt lang voordat we onze natuurlijke levensduur bereikten. Spoedig zullen we allemaal vrij zijn, 20 uur of minder per week werken en duizenden jaren leven als miljonairs.

Als dit onwaarschijnlijk klinkt, denk dan eens na over de implicaties van dit volgende nieuwsbericht:

Bij een Brits meisje is haar gehoor hersteld nadat ze wereldwijd de eerste persoon werd om deel te nemen aan een proef met een baanbrekende nieuwe gentherapie.

https://news.sky.com/story/british-girls-hearing-restored-in-pioneering-gene-therapy-trial-13131548

Dit werd bereikt door het toevoegen van een paar genen in het gebied van haar oor. Dit is slechts één proef van het feit dat we het vermogen hebben om onze genen aan te passen op elke manier die we willen. Het betekent dat we de genen die onze levensduur bekorten kunnen veranderen. We kunnen ook superkrachten zoals de radarvermogens van een vleermuis of de ogen van een arend toevoegen.

Bron: https://laatste.brekendnieuws.nl/2024/05/16/benjamin-fulford-mislukking-van-het-who-pandemieverdrag-betekent-dat-de-schapen-spoedig-vrijgelaten-worden-uit-de-menselijke-dierenboerderij/

TARTARIA

Deze week duiken we terug in de raadselachtige geschiedenis van Tartaria, een ogenschijnlijk geavanceerde beschaving die is uitgewist door de machthebbers, waarbij we architecturale anomalieën onderzoeken en onderdrukte verhalen die verwijzen naar een vergeten imperium. Hierna duiken we in de fascinerende en ethisch complexe wereld van het klonen, waarbij we de wetenschappelijke prestaties, mogelijke dystopische toepassingen en complottheorieën rond menselijke replica's onderzoeken. Ten slotte sluiten we af met een boeiende verkenning van UFO's en ontmoetingen met buitenaardse wezens, waardoor we kunnen nadenken over de mysteries van de kosmos en onze plaats daarin...

Bron en meer info: https://benjaminfulford.net/beyond-blue-beam-9/

https://www.volk-wordt-wakker.nl/tartaria/