Vertaal deze pagina naar:

DE PRESIDENT VAN MALEISIE IS GESOMMEERD OM HET DRAMA VAN VLUCHT MH370 BEKEND TE MAKEN!

03-12-2022

Dat zal de stoffige slaapkamer van ons kapernet flink laten schudden, wees voorbereid op wat er komen gaat!

Opmerking:

De informatie die U hieronder kunt lezen is al langere tijd bekend bij de waarheidsvinders en op de website hieronder genoemd. Echter zijn wij, (onze redactie), er bewust van dat veel mensen deze informatie nog niet eerder hebben gelezen. Vandaar onze aandacht hiervoor.


MH370 passagier stuurt boodschap vanaf Diego Garcia.

Op de website van een freelance journalist staat een schokkend bericht over een passagier van vlucht MH370 van Malaysia Airlines die een boodschap naar de buitenwereld heeft weten te smokkelen vanaf het eiland Diego Garcia.

De ontvangen boodschap schijnt afkomstig te zijn van de IBM technicus Philip Wood. Dit was inderdaad één van de passagiers zoals in eerdere berichten is bevestigd.Hij heeft een volkomen zwarte foto gestuurd met daarbij een stuk tekst:

"Ik wordt door onbekende militairen geblinddoekt vastgehouden als gijzelaar, nadat mijn vlucht was gekaapt. Ik werk voor IBM en ik ben er in geslaagd om tijdens de kaping mijn telefoon in mijn achterwerk te verbergen. Ik ben gescheiden van de rest van de passagiers en zit in een cel. Mijn naam is Philip Wood. Ik denk dat ik ook gedrogeerd ben en kan niet helder denken".

Deze informatie is naar buiten gekomen via enkele forumleden van Stone en een ander forum, die nadat ze deze informatie bekend hadden gemaakt zijn bedreigd. Het lijkt er daardoor op te wijzen dat dit echt is.
Wood heeft een volkomen zwarte foto gestuurd met de tekst. Dit wordt door Jim Stone als volgt verklaard:De man zegt dat hij geblinddoekt was toen hij de boodschap stuurde. Als de Amerikanen iemand blinddoeken dan doen ze dit door een zak over het hoofd van het slachtoffer te doen en deze vervolgens zodanig te sluiten dat je hem niet af kunt doen.

Hierdoor waren de handen van Philip Wood waarschijnlijk wel vrij en kon hij zijn iphone 5 te pakken krijgen vanuit de delicate plek waar hij deze had verborgen. Om vervolgens via the voice command optie van deze iphone in te loggen en een boodschap te sturen. Dit zou ook de zwarte foto verklaren omdat hij niet kon zien waar hij een foto van nam. Onbekend is wanneer hij dit bericht met foto gestuurd heeft maar gezien de capaciteit van batterijen moet dit al wel enig tijd terug zijn gebeurd.

Zie dit artikel ► https://niburu.co/het-complot/7513-mh370-passagier-stuurt-boodschap-vanaf-diego-garcia-breaking

Bekijk deze video voor Uw onderzoek!


*** Deze video is niet geschikt voor zwakke magen en kinderen (+18) ***

Link video ► https://rumble.com/v1yoxna-ontdek-het-verband-tussen-vlucht-mh17-en-vlucht-mh370.html

Laat een reactie achter met Uw zienswijze, dank U wel.