Vertaal deze pagina naar:

DE RAAD VOOR DE KINDERBESCHERMING IN MAASTRICHT IS VOLGENS YOURI PLATE BIJ DE KVK INGESCHREVEN  ALS PERSONEELSVERENIGING!

23-05-2023

Het adres waarop de Raad voor de Kinderbescherming in Maastricht is gevestigd blijkt volgens de Kamer van Koophandel een Personeelsvereniging te zijn, hoe kan dat?


Raad voor de Kinderbescherming Maastricht
Avenue Céramique 1 B
6221 KV  Maastricht


Doe zelf ook onderzoek wat Youri Plate nu beweert beste mensen!

Doe zelf ook onderzoek om te checken hoe dit nu precies in elkaar steekt en wat de eventuele consequenties hiervan zijn voor onze samenleving.

U mag van Youri Plate denken wat U wilt en mag vraagtekens zetten bij de fanbase* die is ontstaan. Maar als de (r)overheid en semi-(r)overheid (of NGO's) het zweet op hun voorhoofd krijgen door wat Youri nu doet, lijkt het ons dat hij in de goede hoek aan het spitten is.

*) fanbase (zelfstandig naamwoord) [alg.] aanhang, achterban, dweepschaar - Toen de voetbalploeg landskampioen werd, verdubbelde de aanhang. Als je wint, heb je vrienden.


Go Go Go Youri, wij, De Nieuwe Media, staan 100% achter hetgeen Youri doet qua onderzoek!

Tip: Beluister de onderstaande video van Youri Plate over de Raad voor de Kinderbescherming in Maastricht en ga zelf ook onderzoek doen!

Ga zelf ook onderzoek doen, net als Youri!

Tip: Doe zelf ook de check van instanties, organisaties, stichtingen en bedrijven bij de Kamer van Koophandel en ga eens goed 'voor'denken, (in plaats van 'na'denken) over de onderstaande vragen en antwoorden.


Vraag:

Hebben zij, de Raad voor de Kinderbescherming, autoriteit (legale bevoegdheden) om kinderen weg te kunnen en mogen roven bij ouders (of verzorgers)?

Antwoord:

Het antwoord is: NEEN!


Vraag:

Op basis waarvan doen ze dat echter toch?

Antwoord:

Doordat wij, de bevolking, deze instanties erkennen als legale instanties, terwijl zij dat niet zijn, word Wakker en ga ook onderzoek doen.


Bent U journalist(e) of een onderzoeker?

Met vragen over de Raad voor de Kinderbescherming kunt U terecht bij hun persvoorlichters.

Persvragen kunt U stellen via e-mail of telefonisch.

Meer info ► https://www.kinderbescherming.nl/contact-en-adressen


Bij de Kamer van Koophandel staan alleen 2 personeelsverenigingen van de Raad voor de Kinderbescherming ingeschreven.

Eentje in Maastricht en eentje in Groningen, conclusie?


Tip: Pas goed op jullie kinderen en word lid van de vereniging van Youri Plate wanneer de Raad voor de Kinderbescherming kinderen weg willen roven bij eigen ouders (of verzorgers).


Beluister de onderstaande video!

Zorg ervoor dat U zelf goed bent geïnformeerd.

Website Youri Plate ► https://youriplate.nl/