Vertaal deze pagina naar:

DE RELATIE TUSSEN BANKEN, OORLOGEN EN MEDIA PROPAGANDA

05-03-2023

De familie Rothschild liet hun centrale banken in bijna elk land van deze wereld vestigen, waardoor ze ongelooflijk veel rijkdom en macht kregen!


In het jaar 2000 waren er zeven landen zonder centrale bank die eigendom was van of gecontroleerd werd door Rothschild:

Afghanistan
Irak
Soedan
Libië
Cuba
Noord-Korea
Iran


Een van de belangrijkste redenen waarom deze landen in de eerste plaats zijn aangevallen, is dat ze nog geen centrale bank hadden die eigendom waren van Rothschild.

De eerste stap om een ​​centrale bank in een land te laten vestigen, is ervoor te zorgen dat ze buitensporige leningen accepteren, waardoor het land in de schulden komt van de centrale bank en onder controle komt te staan ​​van de Rothschilds. Als het land de lening niet accepteert, zal de leider van dit specifieke land worden vermoord en zal een op Rothschild afgestemde leider in de positie worden geplaatst, en als de moord niet werkt, zal het land worden binnengevallen en zal er een centrale bank worden opgericht door alles te forceren onder het mom van terrorisme.

Rothschild-eigendom of gecontroleerde centrale banken Centrale banken zijn illegaal opgerichte privébanken die eigendom zijn van de bankiersfamilie Rothschild. De familie bestaat al meer dan 230 jaar en is elk land op onze aarde binnengeslopen, heeft elke wereldleider en hun regeringen en kabinetten bedreigd met fysieke en economische dood en verderf, en vervolgens hun eigen mensen in deze centrale banken geplaatst om controle en beheer van de portemonnee van elk land.

Erger nog, de Rothschilds beheersen ook de machinaties van elke regering op macroniveau, en houden zich niet bezig met de dagelijkse wisselvalligheden van ons individuele persoonlijke leven. Behalve als we te ver uit de pas lopen. De enige landen die in 2003 achterbleven zonder een centrale bank die eigendom was van of gecontroleerd werd door de familie Rothschild waren:

Soedan
Libië
Cuba
Noord-Korea
Iran


De aanslagen op 11 september 2001 (9/11) waren een inside job om Afghanistan en Irak binnen te vallen om vervolgens een centrale bank op te richten in die landen. De enige landen die in 2011 zijn achtergebleven zonder een centrale bank die eigendom is van of gecontroleerd wordt door de familie Rothschild zijn:

Cuba
Noord-Korea
Iran

Gaat er nu een lampje branden?