Vertaal deze pagina naar:

DE RELATIE VAN DE TRUMP FAMILIE MET NIKOLA TESLA

05-06-2022

Het gaat allemaal om Tesla en de geniale oom van president Trump, de broer van zijn vader, John G. Trump, (1907-1985), die de beste natuurkundige in de Verenigde Staten was, winnaar van de National Medal of Science en lid van de National Academy of Engineering.


⚠️ ARIE IS HET ZAT EN HIJ HEEFT ZO GELIJK ⚠️


Arie schreef op 04-06-2022 het volgende:


"Ik ben het zo zat.

Alle berichten hoe alles is gegaan of Tesla wel of niet heeft bestaan. Ik wil verdomme gewoon nu zijn ideeën uitwerken en terug naar de tijd voor de leugens voor het bedrog.

Ik ben er zo verdomme klaar mee deze klotewereld vol leugens, afgunst en haat.

En nee, niet wachten op de verlosser, alleen wij allen samen zijn de verlosser en alleen wij allen kunnen ons van deze situatie bevrijden. Alleen dan in Onvoorwaardelijke liefde.

Wie weet begrijpt.

Veel liefs Arie"


Weinig mensen weten dat president Donald Trump een kwantumfysicus is...

Kijk eens op zijn bureau welke boeken hij leest (zie foto hierboven).


In zijn jeugd volgde Donald Trump een opleiding kwantumfysica onder zijn geniale oom, John Trump, een hoogleraar voor het grootste deel van zijn leven aan het Massachusetts Institute of Technology.

Onze nabije toekomst zal steeds meer verbinden met kwantum energie. In de afgelopen anderhalf jaar heeft de mensheid QFS verworven - het Quantum Financial System. Eind mei van dit jaar waren alle 209 landen op de planeet opgenomen in het Quantum Banking System.

Een ongemakkelijke taak, die achter de schermen en zonder geluid, in strikt geheim, succesvol werd afgerond. Deze gebeurtenis markeert het einde van corruptie omdat er geen geld meer illegaal kan worden omgeleid. QFS kan elke banktransactie volgen zelfs in de laatste 10 jaar. Er zijn al meer dan 4.000 bankiers ontslagen omdat ze proberen geld om te leiden via het nieuwe banksysteem.

Fysicus John G. Trump staat bekend om het ontwikkelen van roterende bestralingstherapie. Samen met Robert J Van de Graf ontwikkelde hij een van de eerste volt röntgengeneratoren en creëerde later het radarsysteem. Achter de schermen was John Trump een Tesla-student en woont daar vlakbij in dezelfde buurt in New York.


Bekendheden beweren dat de twee verbonden zijn met militaire tijdreisoperaties, waaronder het Philadelphia Experiment. Sommige patriotten suggereren dat hun projecten en tijdreizen tot op de dag van vandaag verborgen zijn in het Cheyennegebergte en onder het Genèvemeer in Zwitserland.

We weten dat Mount Cheyenne de thuisbasis is van de Special Forces en er is een militaire basis, Space Force van de Verenigde Staten, waar in gevaarlijke tijden president Trump en zijn familie huisvest.

Onder het Genèvemeer in Zwitserland bevindt zich het hoofdkwartier van de CIA en de CERN basis, het kamp van de vijand. 


Naast natuurkundige is John Trump elektrotechnicus en uitvinder.


Hij staat ook bekend om het ontwikkelen van roterende bestralingstherapie. Hij werd geboren in New York op 21 augustus 1907. Hij behaalde in 1929 zijn bachelor in elektrotechniek aan de Tandon Technical School van de New York University, zijn master in natuurkunde aan de Columbia University en zijn PhD in elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in 1933. Hij was professor aan het Massachusetts Institute of Technology van 1936 tot 1973.

Tijdens de tweede wereld oorlog ging J. Trump over van werken met röntgenapparaten in het ziekenhuis naar onderzoek naar soortgelijke technologieën, vooral radarontwikkeling. In 1940 sluit hij zich aan bij het nieuw opgerichte National Defense Research Committee (NDRC) als technisch assistent van MIT-president Carl Compton, die ook voorzitter is van het NDRC Radar Department.

In 1942 werd J. Trump secretaris van het Microwave Committee, een subcommissie van de NDRC. De directeur van het magnetron Committee heet Alfred Lee Loomis, de "miljonair natuurkundige" die besloot een laboratorium op te richten. Hij kiest er een plek voor, kiest er een passende discrete en dubbelzinnige naam voor en financiert de bouw ervan totdat er een staatsbestuur is opgericht.

De nieuwe instelling krijgt de naam  MIT Radiation Lab, ofwel het Rad Lab. Toen de tekorten in Groot-Brittannië in oorlogstijd toenam, verhuisden veel van zijn radaronderzoekers naar een goed gefinancierd lab aan het Massachusetts Institute of Technology, waar ze mee hielpen aan een baanbrekende nieuwe vooruitgang in de ontwikkeling van praktische apparaten en systemen die zullen leiden tot wijdverbreide inzet in het veld in de strijd.

Vanaf februari 1944, tegen het einde van de oorlog in Europa was John Trump directeur van BBRL - de Britse tak van het stralingslaboratorium. Tijdens de oorlog diende hij ook in de Advisory Specialized Radar Groep. Hij kreeg erkenning voor zijn samenwerking in de oorlog van zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk. Een deel van zijn onderzoek bij MIT richt zich op afvalwaterbehandeling.

De National Academy of Engineering beschrijft John Trump als "een pionier in de wetenschappelijke, technische en medische toepassingen van hoogspanningsmachines".

James Melcher, Trumps Laboratoriumdirecteur, werd geciteerd als volgt:

"Drie decennia lang zou John omringd zijn door mensen van allerlei soorten omdat hij dodelijke megavolt-stralen van ionen en elektronen kon maken... Wat heb je met ze gedaan? Allerlei leuke dingen; Kankeronderzoek, steriliseren van slib bij Deer Island (een afvalverwijderingsfaciliteit), zonder de wapens aan te hebben hoeven raken"


Voor zijn activiteiten kreeg hij een aantal belangrijke prijzen:


1947:

Medal of the King of Great Britain for Service to the Cause of Liberty, gegeven door George VI.


1948:

Presidentieel certificaat van Verdienste gepresenteerd door president Harry Truman.


1960:

Lamme Medaille, gegeven door het American Institute of Electrical Engineers.


1983:

De National Medal of Science aan hem gepresenteerd door president Ronald Reagan.


Begin 1943, twee dagen na de dood van Nikola Tesla, beveelt het Federal Bureau of Investigation de Foreign Property Guardian Service om de bezittingen van Tesla in beslag te nemen.


Als de meest bekwame persoon in het veld in de VS, werd John Trump opgeroepen om Tesla-artefacten te analyseren die onder bewaring van de overheid zijn geweest. Na een onderzoek van drie dagen stond in zijn rapport dat er niets was dat gevaar zou opleveren in onvriendelijke handen.

Tesla-onderzoekers beweren dat de New Yorkse hotelkamer waar de grote wetenschapper woonde en uiteindelijk stierf, onder dubbel toezicht stond, omdat zowel de CIA als de KGB elkaar stalkten om te zien wie hun archief als eerst zou krijgen.


We zijn voorbestemd om de inzet van Tesla medische technologie in ons leven te ervaren, die met behulp van kwantumenergie de mensheid zal genezen van al haar ziekten en ons zelfs in staat stelt om onze jaren terug te keren - simpel met de MED BEDS.

En wat niet minder spannend is - binnenkort hebben we geen aardgas, olie of fossiele energie nodig omdat we in ons leven de gratis Tesla-energie hebben die overal om ons heen is.

Nikola Tesla's grootste en revolutionaire ontdekking:

FREE ENERGY!

Tesla Free Energy Tower in Texas
Tesla Free Energy Tower in Texas

Prof. John Trump bekeek het archief van de grote wetenschapper uitvoerig omdat hij vooral belast was met het zoeken naar onderzoek naar energiewapens. We weten dat zulke wapens momenteel worden gebruikt in de strijd tussen de Krachten van het Licht en de krachten van de duisternis.

In een video, (zie de onderstaande link en video), al aan het einde van zijn leven, vraagt de interviewer aan Prof. John Trump of hij in het archief de geniale wetenschappers brieven heeft gezien die Tesla naar de Britse koning en de koning van Rusland stuurde, zoals hij zegt, waarin brieven om te delen dat hij energiewapentechnologie ontdekt en hen hun patent aanbiedt.

Dit is aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, toen Stalin aan het hoofd stond van Rusland (en de Sowjet-Unie). Special Service ambtenaren brachten hem vervolgens naar een ander hotel waar andere Tesla-artikelen werden verboden voor onbetaalde rekeningen.

Een pakket met onbekend mechanisme in een van de kasten was van bijzonder belang.

Professor John Trump vertelt hierover uitgebreid in de onderstaande video.

Iedereen een fijne morgen/middag/avond die tot hier hebben gelezen en vergeet niet onze gebeden en positieve energie te sturen naar de dappere strijders van de Lichtkrachten!


Video ► https://www.youtube.com/watch?v=7w3TAbsSzHY