Vertaal deze pagina naar:

DE (R)OVERHEID HEEFT JARENLANG DE BEVOLKING MISLEID!

06-03-2023

Als het Nederlandse volk wist wat ze werkelijk hebben gedaan, zouden ze hen aan de lantaarnpalen vastbinden!


Het enige werk van het Ministerie van Financiën was om geld binnen te harken voor het bedrijf De Staat der Nederlanden (Nederland BV) door middel van drugshandel, mensenhandel, wapenhandel, chantage en afpersing, waarmee ze de macht achter de schermen in stand konden houden.

De echte heersers in Den Haag waren jarenlang onzichtbaar en oefenden macht uit achter de schermen.

Dit is jarenlang goed gelukt, de bevolking gehoorzaamde doordat onder andere de politie en het douanepersoneel ook meewerkte, doordat hun eigen topmensen werden gechanteerd en waren omgekocht met mooie baantjes en uitstekende beloningen.

Op deze wijze konden zij jarenlang de eigen burgers beroven en opsluiten!


Laat U niet langer bij de neus nemen!

Doe ook onderzoek!

Google zelf eens naar Nederland BV.


Of ga de onderstaande website eens bestuderen!


Te lezen is daar het volgende:


De 'BV Nederland' lijkt alom geaccepteerd. Maar zoals je de wereld ziet, zo ga je er ook naar handelen. Dat is een klassiek inzicht uit de sociologie. De metafoor 'BV Nederland' is daarom allerminst onschuldig.

Zo past de metafoor 'BV Nederland' in een breder tijdsbeeld waarin het hoger onderwijs wordt beoordeeld op haar 'verdiencapaciteit' om tot 'kennis-kunde-kassa' te komen, waarin onze premier benadrukt dat de Koninkrijk-eilanden er vooral zijn om 'samen heel veel geld te verdienen' en waarin onze ambassades vooral als handelsposten bijdragen aan 'economische diplomatie'. Maar ook op lokaal niveau is die vercommercialisering zichtbaar, aangezien de gemeente Rotterdam al lang geen 'gemeenteloket' meer heeft voor 'burgers', maar 'stadswinkels' voor haar 'klanten'.

Tip: Interpreteer goed wat er hierboven werkelijk geschreven staat.


Website ► https://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/de-bv-nederland-een-misplaatste-metafoor