Vertaal deze pagina naar:

DE RUSSISCHE PRESIDENT POETIN HIELD EEN HISTORISCHE TOESPRAAK IN MOSKOU!

21-02-2023

Poetin: "We zijn niet in oorlog met de bevolking van Oekraïne, ze werden gijzelaars van het regime in Kiev en westerse meesters die dit land bezetten".


Vladimir Poetin meent dat de oorlog in Oekraïne door het Westen is ingezet 'om de aandacht af te leiden van de grote sociale problemen in de Westerse landen'. "Ze vernietigen hun familieleven, pedofilie is normaal in het Westen", aldus de Russische president.

"Laten we kijken naar de heilige geschriften. Het gezin is een kwestie van man en vrouw...

Priesters worden nu gedwongen huwelijken van hetzelfde geslacht in te zegenen...

Bekend is gemaakt dat de Anglicaanse kerk van plan is het idee te overwegen van een genderneutrale God."

De president herhaalde zijn eigen versie van de gebeurtenissen dat het Westen deze oorlog was begonnen en dat hij militair moest ingrijpen om de terreur tegen de bewoners van de Donbas te stoppen. Volgens hem hadden de Oekraïense regering en het Westen hem constant belogen. ,,Wij stonden altijd open voor een dialoog met het Westen, maar we kregen oneerlijke antwoorden en de Navo werd uitgebreid tot aan onze grens. Geen ander land heeft zoveel militaire bases in de wereld als de Verenigde Staten."

De beschuldiging van president Vladimir Poetin dat Rusland door het Westen werd bedreigd en daardoor Oekraïne wel moest binnenvallen is een 'absurditeit', zegt de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan. Ook Oekraïne hekelt de anti-Westerse toespraak van Poetin.

De toespraak was hoofdzakelijk bedoeld voor het Russische volk. Op alle mogelijke terreinen werd een betere toekomst beloofd met beter onderwijs, betere zorg in afgelegen gebieden, hogere uitkeringen en kinderbijslag, belastingverlaging voor ouders met schoolgaande kinderen, een hoger minimumloon (18 procent erbij) en modernere infrastructuur.

In de zaal behalve (vaak zorgelijk kijkende) afgevaardigden ook veel soldaten die hadden gestreden aan het front, een enkeling in een rolstoel. Poetin kondigde voor het einde van dit jaar een nieuw steunfonds aan voor alle nabestaanden van gesneuvelde soldaten en voor veteranen. Een nieuw systeem werd opgezet om iedereen persoonlijk bij te staan.

De Russische economie hield zich goed, aldus de Russische president, terwijl de Westerse landen grote problemen kenden, volgens hem.

Bron ► https://www.ad.nl/buitenland/poetin-westerse-landen-begonnen-oorlog-in-oekraine-om-aandacht-af-te-leiden-van-hun-sociale-problemen~a1803d31/

Opvallend in de video is dat het Vrijmetselaarsteken gemaakt wordt door een paar mannen in de zaal!


(Een Vrijmetselaarsteken is een handgebaar - Duits gesproken!)