Vertaal deze pagina naar:

SADO PEDO ONDERZOEKSCOMMISSIE AANGESTELD DOOR GRAPPERHAUS

23-04-2021

Door de zaak Demmink kan het hele kaartenhuis van justitie in Nederland in elkaar storten!


Doe daarom ook onderzoek naar de satanische machthebbers in Nederland!

Hoe lang wilt U nog door deze kliek machthebbers worden geregeerd?

Word Wakker inwoners van Nederland!


Hieronder staat de link van het telefoongesprek wat een anonieme dame had met criminologe Anne-Marie Slotboom en voorzitter professor Jan Hendriks, van de VU en van de UVA.

Link ► https://www.twitch.tv/redpilljournal/video/996895052


Door de commotie door Argos over baby Lisa waarbij hooggeplaatsten aanwezig waren in de Nieuwe Scheveningse bosjes, waarbij een baby is vermoord, is deze commissie in het leven gekomen.

De twee laatstgenoemden zijn aangesteld als commissie door Grapperhaus, als opsporingsinstantie en doen onderzoek om een advies uit te brengen aan de politie over het fenomeen van sadistisch en ritueel misbruik, die ze van alle kanten in kaart willen gaan brengen. Volgens Hendriks zijn ze nog maar net begonnen met hun onderzoek. Ze doen dat een dag in de week.

*** Bombshell News ***


De anonieme dame stelt de commissie een aantal vragen, onder andere over: Demmink, de zaak Bodegraven, Joost Knevel, de zaak Johan Segers, de zaak Lisa, de Leidse studentenvereniging Minerva, de betrokkenheid van het Koningshuis bij kindermoorden, Willem Alexander, de paskamermoord en de betrokkenheid van Gerard Spong etc.

Gerard Spong (advocaat) is volgens Micha Kat een pedofiel.