Vertaal deze pagina naar:

DE SLACHTOFFERS VAN NESET TEMIRCI (TURKSE KOERD)

07-05-2023

Neset Temirci vermoordde zijn eigen ex-vrouw, maar ontkent dit glashard, tot op de dag van vandaag!


Dit is voor zijn kinderen enorm traumatisch, zij gaan nog steeds door een hel. Hun eigen moeder werd vermoord door hun eigen vader Neset Temirci.


Tip: Lees het hele artikel.


Neset Temirci, (een Turkse Koerd, geboren in 1972 in Turkije), leende in de periode vanaf 2016 veel geld van voornamelijk Nederlandse vrouwen en enkele mannen. Dit waren vrijheidsstrijders en lichtwerkers die op kwamen voor de Nederlandse bevolking en de mensheid.

Temirci heeft tot heden bijna niets terugbetaald. Enkele mensen hebben hierdoor flinke financiële en maatschappelijke problemen gekregen, waaronder Dienie Kars.

Dienie Kars had eerder een bedrijf in relatiegeschenken en kerstpakketten en kon door toedoen van Neset Temirci hierdoor haar bestellingen aan haar klanten niet meer uitleveren, doordat zij haar handelsgeld uitleende aan Neset Temirci. Dit kreeg zij niet terug. Daardoor kon zij haar leveranciers niet meer betalen om de bestellingen uit te kunnen leveren. Dienie Kars is daardoor maatschappelijk in een diep dal geraakt, waar zij nu weer langzaam aan het uitklimmen is.


Studio met nieuwsuitzendingen

Dienie Kars ging ervan uit dat Temirci, zoals hij dat zelf had voorgesteld, een studio zou gaan oprichten waar nieuwsuitzendingen verricht zouden gaan worden om de Nederlandse bevolking te informeren over de corrupte regering en hun wanpraktijken, die Nederland momenteel naar de afgrond brengt.

De studio kwam er echter niet. Het is tot op heden nog steeds de vraag waar Temirci het geleende geld werkelijk aan heeft besteed. Mensen die Temirci kennen beweren dat Temirci een moordenaar is, gokverslaafd is, een grote charlatan, psychopaat, sociopaat, bedrieger en een oplichter is.

Na het aantreffen van een wietplantage in het huis van Neset Temirci in Kampen op 5 mei 2019 besloot Dwight Sergio Samson dit telefonisch te melden bij de politie.


Valse messias

Temirci is uiteindelijk naar Turkije vertrokken en bereid daar nu zijn komst voor als zijnde de langverwachte messias uit de Bijbel (zie de onderstaande video). Echter is dit de valse messias uit de Bijbel. Dienie Kars heeft Temirci reeds eerder geopenbaard als de valse messias.

U bent alvast voorbereid op de tijd die komen gaat...

Tros Opgelicht

Dienie Kars belandde uiteindelijk in het programma van Tros Opgelicht, die echter geen hoor en wederhoor hebben gepleegd over de versie van Dienie Kars zelf. Zij hebben daardoor een eenzijdig beeld uitgezonden van Dienie Kars, waardoor zij het stempel kreeg dat ze een oplichtster is.

Dienie Kars hoopt dat Tros Opgelicht haar verhaal ooit nog een keer wil gaan opnemen en uitzenden, zodat de bevolking zelf kan oordelen of Dienie Kars inderdaad een oplichtster is of een vrijheidsstrijdster (patriot), die er alles voor over had om de bevolking te informeren over satanische ritueel misbruik, waarbij hoge topambtenaren en hooggeplaatsten als dader bij betrokken zijn.

Het boek wat Dienie Kars momenteel aan het schrijven is kunt U lezen in de onderstaande URL.

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/go-with-the-flow/


Begin 2016 leerde Dienie Kars het slachtoffer Bart van Well kennen

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige in de beruchte Demmink zaak.

Micha Kat (klokkenluider en onderzoeksjournalist) interviewde Bart van Well op zondag 16 januari 2011 te Hellevoetsluis. Dat interview is te lezen in de onderstaande URL.

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/verklaring-bart-van-well/

Ga ook onderzoek doen, informeer Uzelf en Uw naasten!

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/


Sterkte met Uw ontwakingsproces, ontwaken is niet fijn!

Bart van Well laat U een wereld zien waarvan U niet wist dat deze bestond.


Micha Kat en Bart van Well zitten momenteel beide in de gevangenis.

Dienie Kars kent Micha Kat en Bart van Well persoonlijk.


Veel mensen dachten eerder dat Neset Temirci de man van de Openbaringen zou gaan worden in Nederland. Deze taak is nu echter weggelegd aan Micha Kat, Bart van Well en Dienie Kars.

Deze drie mensen (levende wezens) spelen momenteel een erg belangrijke rol in Nederland. Zij hebben zeer belangrijke een Missie te doen in Nederland en de rest van de wereld.

Het bewust maken van Nederlanders en de wereldbevolking!

Samen met vele andere Vrijheidsstrijders en Patriots!

Vele handen maken Licht werk!