Vertaal deze pagina naar:

DE STORY VAN DE JACKSONS' FAMILIE IN DE ORCHIDEESTRAAT IN STEENBERGEN (NB-NL) DOET VEEL STOF OPWAAIEN.

04-10-2023

Hoe kan dit opgelost worden?

DE STORY VAN DE JACKSONS' FAMILIE IN DE ORCHIDEESTRAAT IN STEENBERGEN (NB-NL) DOET VEEL STOF OPWAAIEN.

Waarom heeft wijkagent Jack Ambags van Politie Steenbergen-Zuid en Welberg tot heden nog steeds niet ingegrepen?

Wijkagent Jack Ambags werkt in Steenbergen en Welberg nauw samen met wijkagent Jesse Smidt. Ze vervangen elkaar bij afwezigheid, dus dezelfde vraag ook voor Jesse Smidt. (Bron).

Wanneer iemand extreem en/of afwijkend gedrag vertoond is daar een oorzaak aan verbonden, doordat er iets heeft plaatsgevonden in het verleden waarbij trauma's zijn ontstaan. Gesprekken met de vader en de dochter zijn daarom erg belangrijk en ook gesprekken met de buurtbewoners, zodat de werkelijke oorzaak van de gedragsproblemen gevonden kan gaan worden en zodoende de ontstane problemen bij alle partijen kan worden opgelost.

Wij hopen op een goede afloop, zodat de rust kan wederkeren in de Orchideestraat in Steenbergen en dat de Ziel van de moeder, die onlangs gestorven is, in Vrede kan gaan rusten.

Tip: Bekijk en beluister de onderstaande video en lees de reacties onder de video.

Reacties onder de video:

"Ik weet van mensen in mijn omgeving hoe lastig het is om tot een oplossing te komen als je van die kutburen hebt.... je kunt uren van alles filmen, de politie doet nog geen flikker. Ik heb echt geluk met mijn buren maar als ik zulke buren zou hebben en ik zou niet tot rust komen is er een grote kans dat ik op een gegeven moment zou doordraaien en zelf dingen ga oplossen. En dan komt de politie ineens wel!"

"Dit is nou precies zo'n straat waar ik me helemaal thuis zou voelen. Lekker in de tuin op een stoeltje en met een biertje in de hand gewoon eersterangs toekijken hoe ze elkaar het leven zuur aan het maken zijn. Niet eens de politie bellen, gewoon toekijken en genieten van het leven."

"Bij Kaag hoef je alleen met een fakkel voor de deur te staan, wordt er al een klopjacht op je gemaakt."

"Heftig dit. Misschien is het een idee om dit bij "Mr. Frank Visser Doet Uitspraak" te melden. In de hoop dat er dan beter gecommuniceerd kan worden en zo via een rechterlijke uitspraak de rust weer kan wederkeren. Geweld is in mijns inziens nooit een oplossing. Sterkte gewenst."

"Mr. Frank Visser Doet Uitspraak"

Mr. Frank Visser lost samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

Wie wil deze kwestie gaan aanmelden bij "Mr. Frank Visser Doet Uitspraak"?

https://www.kijk.nl/programmas/mr-frank-visser-doet-uitspraak

- Wordt vervolgd -

Dit is de moeder van de schreeuwende dame in de video.
Dit is de moeder van de schreeuwende dame in de video.
Update - Wij hopen op een goede afloop, zodat de rust kan wederkeren in de Orchideestraat in Steenbergen en dat de Ziel van de moeder, die inmiddels is gestorven, in Vrede kan gaan rusten.

R.I.P.

Voorbeeld hoe een burenruzie opgelost kan worden (video).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN