Vertaal deze pagina naar:

DE VISIE VAN VISIONAIR RONALD AMBACHTSHEER IN WOORD, TEKST EN BEELD

09-07-2024

Ronald Ambachtsheer verkondigt zeer veel interessante informatie op Telegram, voel zelf in of het resoneert met jouw eigen kennis, onderzoek en referentiekader.

- Aan dit artikel wordt nog geschreven -

Wij gaan opnieuw onderzoek doen met het gedachtegoed van Ronald Ambachtsheer.

Zijn ook wij misleid? Wij gaan het zelf de komende tijd onderzoeken.

In het geval van onjuiste berichtgevingen op onze website zullen wij dit zo spoedig mogelijk rectificeren.

HET ALLER GROOTSTE FESTIVAL ALLER TIJDEN

U HOEFT GEEN KAARTJE MEER TE KOPEN WANT U BENT ER AL -- LANGE FRANS

Ron Ambachtsheer schreef in augustus 2020 de volgende tekst op Facebook:

Lieve mensen,

Alles is opgezet en poppenkast om u bezig te houden en te misleiden naar wat er echt speelt in de wereld en u een negatieve smaak te laten krijgen van de overheid en handhavers. U speelt allen (on)bewust een (hoofd)rol in het grootste theater van illusie. Alle draaiboeken worden wereldwijd hetzelfde uitgerold. Wat een doorzichtig stukje drama voor iedereen die zijn ogen en hersenen laat draaien en zich 1 vraag stelt: Wat is het doel en is deze sluiting logisch? 

Even een positieve afsluiter. 

We gaan binnenkort naar de nieuwe bevrijde wereld en geen corona zwendel kan het tegen houden. 

De Visionair.

Ron Ambachtsheer schreef in 2021 de volgende tekst op Facebook:

Dat wat u denkt dat gaat gebeuren gebeurt niet. 

Uw vertrouwen heeft geen houvast en niets is wat het lijkt. Platforms en personen zetten u (on)bewust op het verkeerde been. Informatie (fake) wordt misbruikt om u te misleiden en af te leiden van the bigger picture. Stay sharp en gefocust op Planet Libaration Worldwide. Geen demo, petitie, reguliere rechtszaak of politieke partij gaat u uw vrijheid terug geven.

De verbinding & love met elkaar is de key van de oplossing.

Corruptie laat zich niet intimideren en is een kwestie van elimineren. Het kwaad was zo groot vertegenwoordigd in alle pijlers van de maatschappij dat alle systemen down moesten om de bad puppets in het licht te krijgen. Om van chaos over te gaan naar orde is het belangrijk dat de ruime meerderheid de Matrix van Illusie doorziet. Niets is random en alles wat u ziet is gestaged en gescript. 

Nog nooit was een oorlog zo goed verborgen en slim strategisch militair uitgevoerd. Om die reden brengt de Media u geen real beelden omdat zij als laatste met de politiek down gaan. Hoe meer leugens, onlogica & chaos hoe dichter we bij het eind zijn voor New Beginnings.

De eeuwen oude gevoerde oorlogen op de mensheid door Satan komt op zijn eind met als winnaar Pure Love. Stay strong en connect met gelijkgezinden. De rest zal heel spoedig aansluiten.

Game over is in the air!

Tekst: De Visionair.

Ron Ambachtsheer schreef in 2021 de volgende tekst op Facebook:

Waar u op wacht is al lang gebeurd.

 • Het is een kwestie van tijd dat de Domino gaat ratelen nadat bekend geworden is bij het grote publiek dat de Wereld geregeerd werd door complete idioten.
 • Hun crimes tegen de mensheid waar vooral de kinderen het slachtoffer waren zullen niet ongestrafd blijven.
 • Om de zwaarste straffen gerechtvaardigd uitgevoerd te krijgen en over te stappen naar nieuwe eerlijke systemen is de enige oplossing om de wereld burger dit te laten zien en voelen.
 • Dit proces is uitgerold onder de noemer " The great Awakening".
 • Pijnvol, confronterend maar noodzakelijk met als einddoel Planet Libaration.
 • Het uitroken en opruimen van al het aanwezige kwaad op de planeet wordt door een geallieerde militaire grootmacht gerealiseerd.
 • Strategische posities van de Cabal zowel boven als ondergronds zijn vernietigd en de aanwezige vijand is afgevoerd naar maximum secured prisons.
 • Er is hiermee een einde gekomen aan de N.W.O. & de kwaadaardige Great Reset om de mens nog verder te slaven.
 • Ze waren verplicht om het Evil Playbook te tonen zonder dat hun volledige einddoel ging slagen.
 • Om ongecontroleerde chaos in de wereld te voorkomen zijn foute figuren vervangen door acteurs & CGI.
 • Het luchtruim was gecontroleerd gesloten om het virus ( Evil Elite) niet te kunnen laten ontsnappen.
 • Nu het kwaad in het licht is gezet met de daarbij behorende exposures van corrupte Puppets & MSM is het wachten op de Finish.
 • Dit kan niet lang meer duren.
 • Game over!

De Visionair.

VIDEO OVER CHEMTRAILS EN ANDERE INTERESSANTE INFO

De onderstaande video is van 1 april 2024 en bevat misschien oudere informatie, maar ook zeer interessante informatie waar wij mee te dealen hebben als mens van vlees en bloed en als burger, die een zich allen met een nummer zichzelf kan identificeren als een digitale entiteit. 

Ondanks dat de video van 1 april 2024 dateert is dit een zeer interessante video van Ronald Ambachtsheer om te beluisteren voor iedereen die op zoek is naar de waarheid van ons aardse leven en bestaan.

Als de stormen uitgeraasd zijn in de Wereld valt er veel op te bouwen. 

De Werkgelegenheid onder gunstige voorwaarden zal opbloeien als nooit tevoren. 

Het grootste gecreëerde probleem oplossen;

Veilig, gezond wonen en leven voor iedereen.

Tekst: De Visionair.

Wat is een referentiekader?

Een referentiekader, ook wel bekend als referentiekader of referentiekader, verwijst naar de verzameling van overtuigingen, waarden, ervaringen, kennis en percepties die individuen gebruiken om de wereld om hen heen te begrijpen, betekenis te geven aan gebeurtenissen en beslissingen te nemen. Het vormt de lens waardoor mensen de realiteit waarnemen en interpreteren.

Een referentiekader fungeert als een mentaal kader dat ons helpt om informatie te organiseren en te begrijpen. Het omvat onze culturele achtergrond, opvoeding, sociale omgeving, educatie en individuele ervaringen. Het vormt de basis voor onze perceptie, attitudes.

Wat zijn attitudes? 

Attitudes zijn de neigingen van een persoon om positief of negatief te reageren op bepaalde objecten, personen, ideeën of situaties. Attitudes worden gevormd door eerdere ervaringen, waarden, overtuigingen en gedragingen.

Bron: https://theecomagency.nl/kennisbank/marketing/referentiekader/

Betekenis Referentiekader

In literaire analyse duidt het op het plaatsen van een tekst in een bepaald referentiekader om hem beter te kunnen begrijpen. Termen als schema, frame, scenario en context verwijzen naar dit streven. Zo kan men een tekst interpreteren vanuit het leven van de auteur (biografische context), vanuit een bepaalde maatschappijvisie (zoals het marxisme) of vanuit een visie op de mens (zoals humanisme of psychoanalyse). Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Referentiekader

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN