Vertaal deze pagina naar:

VEEL MENSEN GAAN NU ONTWAKEN EN DOORZIEN DE PLANNEN VAN VOLKERENMOORD!

03-11-2021

The Great Reset van Klaus Schwab gaat mislukken!


Waarom? Omdat teveel mensen gaan ontwaken en de nep pandemie gaan doorzien!

Veel mensen zijn reeds een Gezonde Samenleving aan het opstarten, hoera!

Maak gebruik van je Gedachtekracht en ga in je eigen Kracht staan 🙏❤️

De vraag is niet óf de zeepbel gaat knappen, maar wanneer?


Duncan Robles en Laura Hos gaan in de onderstaande video in gesprek over de diepere laag van de steeds absurder wordende realiteit waar de mensheid mee te dealen heeft. Iedereen ziet de wereld in rap tempo veranderen, maar waarom gebeurt dit zo snel?

Denk aan de QR-maatschappij die wordt uitgerold, de schaarste van grondstoffen en de inflatie van alledaagse producten. Het lijkt op een race tegen de klok, maar met welk doeleinde?

Ook wordt het steeds moeilijker om te kunnen beslissen welke nieuwsvoorzieningen men nog als waarheid kan aannemen, omdat er momenteel zoveel misleiding plaatsvindt.

Op welke informatiebron kan men nog bouwen?

Check snel deze aflevering als je Duncan's antwoord op deze vragen wil weten!Reacties onder de video:


Er ontstaan steeds meer mooie initiatieven en mensen zoeken naar mogelijkheden om los te breken uit het systeem. Wij hebben met een groep mensen een netwerk waarin we mensen begeleiden naar gezondheid, fysiek maar ook financieel. Mensen zijn op zoek naar een plan-B om financieel onafhankelijk te zijn van een werkgever en meer in vrijheid te kunnen leven ❤️


Top deze 2 jonge enthousiaste mensen die het smerige spel zien.


"Blijf in je kracht staan" Nu lukt me dit eigenlijk tot nu toe altijd nog erg goed. Maar vandaag even wat minder. Bedankt voor de reminder! Inderdaad, ik geloof dat het weer goed gaat komen en uit eindelijk deze crisis nodig is om de hele wereld wakker te schudden (ook spiritueel) van dat wat al vele jaren fout was. Keep up the good work!


Heerlijk om naar jullie te kijken. 2 prachtige jonge lichtwerkers 💜


Ik zeg dit al maanden/jaren tegen mensen om me heen, maar sommige willen het echt gewoon niet inzien.. Ben wel erg blij dat ik niet meer de enige ''snappie/wappie/conspiracy nut'' ben. Ik zie steeds meer mensen hun ware potentie bereiken en in hun kracht staan en de waarheid onder ogen te zien. Sommige kunnen dit aan, sommige worden gek, sommige kunnen de waarheid niet aan en handelen en maken hun eigen wereld, allemaal volledig te begrijpen in deze gekke wereld. Ik wil al jaren uit deze maatschappij omdat ik er al jaren uit geforceerd wordt. Onafhankelijkheid is idd de sleutel tot vrijheid. In theorie hebben we niet eens een overheid nodig, blijf wakker, blijf op je rechten letten lieve mensen en er voor vechten. Het is onze planeet, niet die van Schwab, Ruttzooi of een andere mongool. Take it back while we still can.


Jullie zouden juist handvaten moeten geven wat mensen kunnen doen als er schaarste is in de basisbehoeften. Daar zijn mensen bang voor, dat ze geen eten en drinken meer hebben. En dus zullen ze die prik dan nemen, want dan krijgen ze toegang van de overheid tot die behoeften. Als mensen weten hoe ze zelf voedsel en water kunnen vergaren, dan zullen ze ook een stuk sterker in hun schoenen staan en die gifprik achterwege laten.


Tip:


Zie ► https://gezondesamenleving.nl/

"Gezond leven is leven in harmonie met jezelf,

met elkaar en met de natuur"