Vertaal deze pagina naar:

DE VRAAG IS OF WIJ (NOG) VLEES MOETEN BLIJVEN ETEN?

12-03-2024

Wie hier op kan en wil antwoorden graag, ga je gang: redactie@waarheidskrant.NL

URL video: https://youtu.be/d0jkYWF7gbY


Reacties onder de video:

"Thierry, ik steun je echt. Ik ben geboren en getogen in Oekraïne. Maar kijkend naar wat mijn land is geworden, wil ik er geen enkele connectie mee hebben... Oekraïne is als een mooie rijke erfgename die wordt bedrogen omdat ze een volslagen dwaas is. Mijn vrienden en familieleden bleven in de "bezette" Russische gebieden... en weet je, ze zijn daar gelukkig, ondanks het feit dat Oekraïne hen voortdurend beschiet en hun dam heeft gebroken... De Russen hebben normaal onderwijs teruggegeven, geen LGBT en schizofrenie met de groenen. Bovendien zijn veel sportafdelingen voor kinderen helemaal gratis. En zo leven ze al jaren. Maar onze Oekraïense cocaïnedealer blijft vernietigen wat hij nog heeft."

"De mens is heel machtig. Ga met zijn allen één week niet naar AH, dan hoor je het vanzelf wel."

"Iedere zaterdag doe ik als paar jaar "tour de boer". Eigen koeien voor melk met kaas/ijs, andere kringloop landbouw met vlees Koeien, Aardappels bij landbouwer met ouder rassen, Aardbeien bij bio kweker en andere dingen. Ja kost me twee uur maar geeft me een goed gevoel en veel betere melk, vlees, aardappels, groenten en fruit. Rechtstreeks uit eigen regio."

"Vandaag de vleesbox ontvangen. Ziet er super uit allemaal."

"Supergoed wat jullie doen voor de Nederlandse boeren maar ik heb nog geen vis gezien, laten we de vissers ook niet vergeten. Straks hebben we kip en eieren uit Oekraïne, vis uit Canada, Argentijns rundvlees en meelwormen of sprinkhanen uit Nederland."

💉 🧬

Bio-engineered en het kan niemand iets schelen, dus het gaat maar door, einde verhaal - @VoicesofRevelation1 🕊

Check wat U eet en koopt in de Toekomst!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN