Vertaal deze pagina naar:

DE VROUWELIJKE TRUMP!?

12-11-2022

Dubbelgangers zijn een fascinerend fenomeen!


De vrouw lijkt opvallend veel op Donald Trump.


Er is een theorie die stelt dat iedereen een dubbelganger heeft, of iemand die er precies zo uitziet, ergens op de wereld. Het is aan iedereen of ze het geloven, maar er zitten een aantal valide punten achter, en het zou ons niet verbazen als het waar blijkt te zijn. Er zijn immers miljarden van ons.

Enige tijd geleden schreven we over verschillende mensen die per ongeluk hun dubbelganger vonden op een familiereünie of in een museum.

De Amerikaanse president heeft echter een vrouwelijke dubbelganger - een Spaanse aardappelboer. De beelden van deze uniek uitziende dame hebben miljoenen mensen over de hele wereld ontroerd.

Bron ► https://leefspiritueel.nu/president-trump-heeft-een-dubbelganger-en-ze-is-een-spaanse-aardappelboerin/

Wat er gebeurde...


Een journalist plaatste een foto van Dolores Leis Antelo op Twitter. Ze had een schop over een schouder en stond naast haar velden. Daarna duurde het niet lang voordat duizenden de overeenkomsten met onze huidige president opmerkten.

Als gevolg daarvan hadden mensen wat plezier in het creëren van hilarische montages waarin ze Trump met zijn dubbelganger, Dolores, in een aantal van zijn foto's verwisselden.


Een gelukkig en vrolijk persoon

De boerin is zelf niet in het bezit van een computer of een twitteraccount, meldt Business Insider. Ze is al meer dan 40 jaar getrouwd - en de opwinding die haar verschijning op het web teweegbracht was een verrassing.

Bron ► https://leefspiritueel.nu/president-trump-heeft-een-dubbelganger-en-ze-is-een-spaanse-aardappelboerin/2/